3 BEYİN TOMOGRAFİSİ ÇEKTİRDİM MORALİM ÇOK BOZUK GELİN KONUŞALIM

Şu an aynısını ben yaşıyorum

Sonuncu beyinle ilgili değildi orbita bt idi ama genede beyinden alıyor tüm görüntüyü mecburen onu glokom çıktığı için doktor istedi
Sizi o kadar iyi anliyorum ki tıpkı sizin gibi biriym bende hayatim boyunca toplam 4 kez tomogrofiye girdim 2 baş 2 sinüs 1 kez boyun ve sayisiz dis röntgeni vs bende cok endiseliyim pes pese cekildim hep vucudumu verdigi zarar düsundukce deliriyorum ama baktirmasak bu kezde ya bisey varsa düsuncesi yiyip bitirecek bu arada benimde basimin sol tarafinda agri ve uyusma oluyodu temiz cikti psikolojikmis demkki umarim bidaha hayatimiz boyunca bu zıkkıma girmek zorunda kalmayiz

Aynıları bende de vardı kafada basınç hissi elektriklenme gibi bir karıncalanma hissi vs dimi… evet bende de vardı tamamen psikolojik buna emin olabilirsiniz beyninizle ilgili hiçbir sorunuz yok glokom bende de var ama onunla ilgili bir durum değil yaşadığınız durum tamamen psikolojik ben bu durumu yogayla meditasyonla kendime zaman ayırıp kendimle iyi vakit geçirerek ve hayatımdaki stres faktörlerinden uzak olamasamda terapi yoluyla halletmeye çalışarak yendim yoksa saydıklarınızın aynılarını ben de yaşıyordum neredeyse haftanın üç günü hastaneye koşuyordum bende ne var diye hiçbir şey yok emin olun çevrenizde caninizi sıkan herhangi bir şey var muhtemelen ve anksiyete yaşıyorsunuz anksiyetenin fiziksel durumlarını yaşıyorsunuz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…