- 28 Ağustos 2015
- 879
- 941
- 53
Hayırlısı olsun. Ben çok sevindim nedense![]()
Tüh. Beşiği yatağı da verdik bi daha çocuk yapmıycam diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun. Ben çok sevindim nedense![]()
Tüh. Beşiği yatağı da verdik bi daha çocuk yapmıycam diye.
Tamam işte 3. Oğlan geliyorTeee on gün sonra randevum. Ama bi de şu var ben bayramda adet gördüm. Olsa olsa 2 hafta geçiti üstünden. Şimdiden çıkar mi?
Gec dollenme falan heralde bilemedim ki ama hamile gibisiniz sankihayirlisi olsun hakkinizda, cinsiyet konusunda da
![]()
Not: 2 oglan anasi![]()
Hoşgeldiniz 3çocuklu yorgun anneler kervanına
Valla bende bir sürprizle 3.yü öğrenmiştim ve bu sefer kız olacak diye de sevinmiştim
Sonuç: 3 oğlan , yorgun perişan ama MUTLU bir ben
Tabi canim gerci benden pek kaynana cikmaz ama yine de agiz aliskanligiLütfen ona dikkat edelim![]()
annesi deyince pek bi hanım hanım oluyo. Halbuki ben geleceğin kaynANAsi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.
Sizin konunuzu gorunce beni de bir korku saldi hee 3 gun gecti adetim test falan yapmadım korkuyorum 5. Gelecek yoksa![]()
Onlar dördüz mü yoksaSizin konunuzu gorunce beni de bir korku saldi hee 3 gun gecti adetim test falan yapmadım korkuyorum 5. Gelecek yoksa![]()
Tum oglan analari toplanmis ne guzel
Burda da bir adet 2 oglan bekleyen ben varim.
Henuz huniyi kafama takmadim.Hele bir dogsunlar insallah![]()
Evet :)Onlar dördüz mü yoksa
MaşallahEvet :)
Sagolasin Allah razi olsun evet buyuduler şükür ama bi sor bende bittim wallaMaşallahne güzel, Allah kolaylık versin, büyümüşler, bebekken de zordur
Hep özenmişimdir ikizlere, üçüzlere şimdi de dördüzzzz
Hani tüplerim bağlı çokta yorgunum ama özendim şimdi be
Allah bağışlasın canım