- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
- 398
bence ikisinin de birbirinden farkı yok, ikiside din temelli siyaset, ne de olsa yol arkadaşıydılar, Türkiye kıskaç altında
şu işe bak, ülkede cumhurbaşkanı tek bir açıklama yapmazken amerikadan hoca Türkiye'deki olaylara fetva veriyor
Kutundan bu çıktı Monakutuma gideceğim dedin, kutunu açtık
Ahaha med gülerken doğurcam
Dış mihrak böyle birşey mi oluyor:26:
Eki Görüntüle 904187
Rus polisi yan gelip yatmış, bacak bacak üstüne atmış, kutu sonrası dinlenirken yakalandı. (kk haber ajansı)
Eki Görüntüle 904189
ahahaha bugün yazayım dedim ama vakit bulamadım :)))))))))))
yalnızca benim aklıma gelmemiş eeee aklın yolu bir...zamanında çok gizli tanıklar çok gizli belgeler çok gizli bavullara sorgusuz sualsiz inanıp "oh adalet yerini buldu" diyenler bugün."amanın dış mihraklar, vay efendim komplo" diye şarkılar söylüyorlar...doğurduğuna inanıyorsan öldüğüne de inanacaksın efendi....
ha bi de "diren AKP" gördüm bi yerlerde...hahaha üç beş çapulcu ile aynı dili konuşuyorlar artık ne manidar :))) ya da şöyle mi demeli Allah düşürmeyegörsün ....
dersaneler kapatılmasın diyemi şantaj yapıldı tehdit aldı erdoğan.hadi aldı diyelim ve tehtidlere boyun eğmegiyp görüşmek istemedi. ve uzalşmadı noldu dahamı ii oldu. .mecliste gözümüzün içine bakabaka bizi tehdit eden toprağımız tehtid eden tehditi geçip faaliyet yapmaya çalışanlarla neden " ben bu adamlarin santajina tehdidine boyun egmem, uzlasmam" diyemedi..oturup bi güzel anlaştıı uzlaştıı tabiri caizzse boyun eğdi.....okadar kanı dökülen vatan evladına karşı...Haram lokma ağzına alanı Rabbim yerin dibine soksun...soksunki millete karşı yüzü kalmasın
"Bulut, 'İnsan yolsuzluk yapabilir. Hepimiz insanız, ham meyve yemişiz, hepimizin çiğ sütten geldiği açıkça ortada. Ama yolsuzluk yapıldı diye bunu bir hükümete yapıştırmaya çalışmak, bunu siyasi bir otoriteye yapıştırmak, bunu bir başbakana yapıştırmaya çalışmak işte işin operasyon kısmı burası. Yolsuzluk var mıdır, yok mudur? onu tartışmıyorum. Kim yaptıysa en ağır cezayı çeksin' dedi"
ne çirkin bir adam bu yahu...insanların ahlakını bozdular iyice...kardeşim bu yolsuzluğu yapan hükümet değilmi??? muz cumhuriyetinin bakanı mı bu insanlar???
Cumhuriyet Gazetesi - Yiğit Bulut: 'İnsanlar yolsuzluk yapabilir, hepimiz insanız'
"Bulut, 'İnsan yolsuzluk yapabilir. Hepimiz insanız, ham meyve yemişiz, hepimizin çiğ sütten geldiği açıkça ortada. Ama yolsuzluk yapıldı diye bunu bir hükümete yapıştırmaya çalışmak, bunu siyasi bir otoriteye yapıştırmak, bunu bir başbakana yapıştırmaya çalışmak işte işin operasyon kısmı burası. Yolsuzluk var mıdır, yok mudur? onu tartışmıyorum. Kim yaptıysa en ağır cezayı çeksin' dedi"
ne çirkin bir adam bu yahu...insanların ahlakını bozdular iyice...kardeşim bu yolsuzluğu yapan hükümet değilmi??? muz cumhuriyetinin bakanı mı bu insanlar???
Cumhuriyet Gazetesi - Yiğit Bulut: 'İnsanlar yolsuzluk yapabilir, hepimiz insanız'
Yeri gelmişken anlatayım istihbaratım weiss gibi derinlerden değil köy minibüsçüsü huseyin abı ama olsun.Bizden bu kadarMalum Başbakanımz bugun 5 sene görev yaptıgım şehre hatta ikamet ettiğim ilçeye gelmiş.Miting düzenlemiş.Hep merak ederdim hatta otobuslerle adam topluyorlar lafına çok itibar etmez ''olm millet gidiyodur daa'' derdim.Neyse Hüseyin abimde 5 sene boyunca bizi öğretmenleri ilçeden dağ köyüne okulumuza çıkardı.Servis çekti yani.Bende minibüsün önünde hep yanında otururdum haliyle gidiş geliş 2 saat sürerdi konuşur dururduk herşeyden.Benim iktidara olan düşkünlüğümü ! bilir yanii.Akşamüstü aradı.Hocam bugün kulağını bol bol çınlattık dedi.Hayırdır dedim.Kaymakam bey köy minibüsçülerini ve okul servisçilerini toplamış.Bişey oldu zannettik gittik dedi.Gelen talimatla her köy miibüsü ve okul servisi bir araba dolusu köydeN adam getirecek getirmezlerse şayet girdikleri servis ihalesi iptal edilecek demiş.Bizimkilerde seve seve kabul etmişler haliyle.Bu ufacık bişey.Varın gerisini siz düşünün.
bi de şöyle bir durum var bu memleket uzuuun yıllardırdır cemaat bulaşmayan bir iktidar görmedi...belki 50 lere kadar gider
Yeri gelmişken anlatayım istihbaratım weiss gibi derinlerden değil köy minibüsçüsü huseyin abı ama olsun.Bizden bu kadarMalum Başbakanımz bugun 5 sene görev yaptıgım şehre hatta ikamet ettiğim ilçeye gelmiş.Miting düzenlemiş.Hep merak ederdim hatta otobuslerle adam topluyorlar lafına çok itibar etmez ''olm millet gidiyodur daa'' derdim.Neyse Hüseyin abimde 5 sene boyunca bizi öğretmenleri ilçeden dağ köyüne okulumuza çıkardı.Servis çekti yani.Bende minibüsün önünde hep yanında otururdum haliyle gidiş geliş 2 saat sürerdi konuşur dururduk herşeyden.Benim iktidara olan düşkünlüğümü ! bilir yanii.Akşamüstü aradı.Hocam bugün kulağını bol bol çınlattık dedi.Hayırdır dedim.Kaymakam bey köy minibüsçülerini ve okul servisçilerini toplamış.Bişey oldu zannettik gittik dedi.Gelen talimatla her köy miibüsü ve okul servisi bir araba dolusu köydeN adam getirecek getirmezlerse şayet girdikleri servis ihalesi iptal edilecek demiş.Bizimkilerde seve seve kabul etmişler haliyle.Bu ufacık bişey.Varın gerisini siz düşünün.
bir de bunların seçim yaptığını düşünebiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?