3 bakan neden hedef tahtasında?

bu cevaplara rağmen hala aynı argümanlarla geliyorlar ya hayret doğrusu

Gene Ataturk'u lekeleme, karalama kampanyalarina devam... Savanora yati Ataturk'e armagan edilmistir. TC Devletinin malidir, Ataturk'un akrabalarinin degil. Ataturk Orman Ciftligi Ataturk'un kendi parasi ile alinip TC Devletine hediye edilmistir. Bugun bu hukumet zamaninda o da satilan hersey gibi satilmaktan kurtulamamistir ve artik TC Devletinin degil, Turizm tesisi yapsin diye Suudi Krali Abdullah Bin Aziz'in malidir. Ataturk 15 yil Cumhurbaskanligi yapmis bir adam, bir iki villa aliversin artik maasiyla, almissa eger, haberim yok. Hastane zincirleri kurmamis ya... Akrabalarina gemicikler, BIM'ler almamis ya. Ataturk'un hayati ve yaptiklari bugun Cin'de bile onurlu hayata, mukemmel liderlige ibret olusturdugu icin ders olarak okutulurken, onu kimlerle kiyasliyorsun sen? Ne zavalli bir cabadir onu karalamaya kalkismak?

Ataturk ile diger bugunun liderlerini nasil kiyaslayabilirsin? Ataturk'un yaptiklari yaninda bugunun liderlerinin Turkiye'ye katkisi ne ki? Hele Erdogan onun zamanindan beri yaptigi herseyi, dusmanlardan kurtardigi limanlari dahil satmis savmis birisi... Nasil kiyaslarsin? Nasil isimlerini ayni cumle icinde anarsin? Aklim almiyor.

Atatürkü diline dolayıp durma.
Sonra da konuşuyorsun Atatürkü kullanıp durmayın diye..Söylediklerinin hepsini kendin yapıyorsun.

Atatürkün mal varlığı sembolik bir mal varlığıdır. Mal varlığının içinde savarona yatı yoktur ve olanlar ise üretime yönelik mallardır..Manayı anlayabilecek misin?
Refah içinde yaşayıp, yiyip içip oturmamıştır bir köşede.
Bu adam ömrü boyunca vatan millet için savaşmış bir adamdır, kimi kimle bir tutuyorsun?

Ayrıca tüm mal varlığını öldükten sonra devlete bağışlamıştır. Para devlet kasasına girdi mi? Girdi!!

Okuduklarıma inanamıyorum :)

Hani dincilere yobaz derler ya neden dediklerini anlamak güç değil, pes.

ayıptır yahu hemde çooook günahtır bunun hesabını veremezsiniz...

hadi bakalım bi araştırın cumhuriyetin ilk 15 yılı neler yapılmış, nerelere gelinmiş geri kalan 75 yılında bunun kaçta kaçı yapılmış, kaç sanayi kolu kaç fabrika kurulnuş...öyle bir ülke medeniyet kurulmuş ki o dönem, 75 yıldır altını oya oya oya hala yıkamadılar...

bunu reddedip aksini iddea pardon iddia etmek cahilliğin daniskasıdır ve cahil insana laf anlatmak suya yazı yazmak gibidir, hele bildiğini zanneden cahile anlatmaya çalışmak......

böylece weissin Atatürk düşmanlığı da tescillenmiş oldu.
bundan gayrı yorma kendini, bu topikte kimse seni ciddiye aldığı için yazmaz artık. anca boş zamanı vardır, bir iki kelam edip eğlenmek için yazar.

ne çabuk unuttunuz Emerika ile omuz omuza dolaştığınız günleri...nooldu müttefikiniz Emerikaya şimdi...

Basbakanın kendisi Atatürk olmak istiyor.Kendini her şartta bir tutmaya çalışıyor.Erdoğan sevdalıları napsın bu durumda?
Bunun aşısı da tutturulmaya en temelden çalışılıyor zaten.
Şundan 5 yıl önce okul kitaplarının arasına broşürlerde bir tarafı Atatürk bir tarafı Erdogandı.Son 2 senedir o da yok.Bir taraf Çarşaf gibi Erdoğan diger taraf değişme hızına bizim bile yetişemediğiz MEB bakanı.Bu çok basit bir örnek tabi.İktidarda kalırsa ki bu seçim döneminde yine kalacaklardır ki okulların önünde Atatürk büstü yerine Erdogan büstü;sınıflarda Gencliğe Hitabe -Atatürk Posteri-İstiklal Marşı yerine kendi posteri olmasın.

Geçmişi tam okumamıştım da cemaati mi eleştirmemişiz ? İktidar partisi yüzünden cemaate mi ılımlı yaklaşmışızzz
Hiç güleceğim yoktu.Her ikiside aynı derenin suyu diyelim geçelim.
Fazla klavye dövmeyin.Gerek yok
Neyse arkadaşlar.Ben sohbete gidiyorum.Maklubelerrr bendennn:))

emerika buhar oldu barzaniyle aşk yaşıyolar şimdi

Barzaniylede sizin için aşk yaşıyo adam ttg.
Sizede yaranılmıyor
Enerji , ?doğalgaz?, Rusya ya bağımlı olmamak ?için
Bu ayaklarla Kürdistan ı da kuracaklar, ama hep senin, benim için yani .

Okuduklarıma inanamıyorum :)

Hani dincilere yobaz derler ya neden dediklerini anlamak güç değil, pes.

Haklısın Elmikim. Dinci olmak ile dindar olmak arasında dünya kadar fark var.

Dindar olmak,yanlışa yanlış demeyi gerektirir çünkü. Doğruyu bilip de söylemeyen dilsiz şeytandır der Peygamberimiz.

Ama dinci olmak...Tam da bu yaşananlar işte...

yazmayacağım hakaret gibi üstüne alınanlar olacaktır dedim ama artık yaşananlar birebir olmaya başladı George Orwell'in hayvan çiftliği;

hayvanlar domuzlar önderliğinde (çiftlikteki en zeki hayvanlar oldukları için) devrim yapıp insanların iktidarına son verdiklerinde eşitlik adalet emeğinin karşılığını görme sözü alırlar...unutmamaya and içtikleri unutmayacakları devrim kuralları vardır...sonra zamanla iktidar sarhoşluğu yaşayan domuzlar aralarında kavga eder, birisi diğerini alt eder ant kural kanun artık biter ve baştaki domuzun hükümranlığı başlar...çiftliği istediği gibi yönetmeye başlar...hayvanlar artık daha çok ezilmektedir, haklarını daha az almaktadır, daha az yemekte daha çok çalışmaktadır daha sefil bir hayat yaşamaktadır ama olsun onlar çok mutludur devrim yapmışlar başlarında onlardan birisi vardır...arada birileri "ama devrim kurallar ant" demeya kalkıştığında koyunlar "iki ayak kötüdür dört ayak iyidir" diye melemeye başlayarak bu eskileri hatırlatmaya çalışan sesleri bastırırlar...

buyurun hangi kısmını istiyorsanız üzerinize alınınız

Son düzenleme:
Bu arada başbakanın gezide camide içki içtiler;cuma günü fotoğraflarla ispatlayacağız demesinin üzerinden 26 cuma/1 kurban 1 ramazan bayramı 1 yolsuzluk operasyonu geçedursun gezi iddanamesi kabul edilmiş ve camide içki içildiğine dair bir tespit bulunmamış.

Gezi iddianamesi kabul edildi - Hrriyet GNDEM

Amannn hep ayni sözler hep ayni kelimeler, hep ayni cümleler..
"Onu karistirma, bunu ayri tut, o zaten iddia, sizi gidi düsmanlar sizi, ayyy ülke elden gidiyor"
Yaw he he biz herseye düsmaniz:)))

Ne Recep mis, ne Erdogan mis arkadas, resmen ezeli düsmanlar sayesinde dost oldu ya:))) Bir bravoyuda burdan haketmiyor degil hani..

Isteyen istedigi kadar konussun ortada bir tuzak var ve o tuzagin 3. perdesi sahneleniyor, iste bu kadar basit.

Gözü dönmüsler, amac ugruna canlara bile kiyiyorlar yine, ama bunlarin hesabi sorulur...

Izmirde tersane olayinda birsürü can kaybettik ama gel gör ki, aylar önceden operasyon olacagini ima eden twitler atanlar, daha tersane faciasi olmadan 2 gün öncede olayi haber veren twitler atmis. Adamlar müneccim ( tuzagin adi müneccimlik ) olmus:))

Tüm ser odaklari birlesmis, ayni oyunun 3. perdesini sahneliyor, hemde insanlarin canina kiyarak...
O yüzden lafi evirip cevirmeyi, M.A.A nin tabiri ile " amac baska sen hala anlamadin mi" niyetlerini gizlemeye calismayi yemiyor bu halk be gülüm:))

Son düzenleme:

Durunnn siz kardeşsiniz diyesim geliyor. Yahu bu cemaat de ne kötüymüş. Hiç yüzlerine göstermemişlerdi aslında, Basbakan sike davasında cemaati suçlayanlara ne cemaati kardeşim cemaat camide dememiş ,Ş. Tayyar'ında dedigi gibi emniyeti ve yargıyı vermemiş. ( ki polislik sınavında olanlar herkesin malumu)

Yapragini yerken kitir kıtır sapına gelince meeee.

ben gayette mantıklı düşünüp yazdım ama sizler çok düz mantık yürütüp bunlara cvp vermişsiniz!!
ben ne dedim başkası gelse yemicekmi?
adamlar daha başa gelmeden yiyorlar!!

kimse bunun tersini iddia edemez.. kim başa gelse yer!!!!
bari yerken ülkeyi bir yerlere getirebilsin dedim ben!!!

yol yaptı bilmem ne yaptı yapması gerekenler demiş birisi
başka olağan üstü ne bekliyordu acaba yapılması gerekn!!

bataktan alınan bir ülkeyi sihirli değneyi olsa eminim daha iyi bir yerlere getirirdi ama
hayatın gerçekleriyle bu kadar olyor!!!
ya da şöyle sormalıyım daha önce gelenler neden yapmadı bunlarıı yapılması gereknelrii

ben iğrenç bir eğitim sisteminde ilkokul ortaokul hayatımı geçirmek zorunda değildim...

bu bişeyleri ima etmekse, tuzakları, komploları böyle gülücük smileyli tweetlerle bildirene ne denir bilmem...

ne akıl ama, böyle ciddi bi felaket tweetle ima edilmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…