Ayni AKP zihniyeti... Paralar, kasalar ortaya ciktikca onlar da kahkalar atiyorlardir diye dusunuyorum. Utanip istifa edeceklerine koltuklarina daha bir siki yapistiklarina gore.. Zaten yolsuzluk yapmak, rusvet yemek gayet normal oldu simdilerde.. Ortaya cikarmak en buyuk kabahat.. Ya surulursun, ya isinden olursun. Hapse bile girebilirsin yani.. Uc maymunu oynayacaksin, duymadim, gormedim, konusmadim. Yanli medyanin taktikleri gibi. Bu zamana kadar istedikleri gibi de oldu, yasama, yurutme, yargi AKPden once bagimsizdi hepsini ele gecirdiler, ama isinden atmakla, surmekle bitirebilecekler mi, susturabilecekler mi bu kez supheliyim. Isin cilki cikti gari... Kendi kibirleri sonlari olacak.
Kesinlesmis ve yaptigi yolsuzluk yüzünden Anayasa mahkemesinden ceza almis bir hirsiz görmek istiyen herkes CHP ye bakmali bence:)
Hani SSK yolsuzluguna, Sarigül yolsuzluklarina, Muammer Ince yolsuzluklarina, 300 milyon tl lik CHP yolsuzluklarina " ama o iddia" diyorsunuz ya:)
Iste bu operasyondakilerde iddia:)
Ama dedigim gibi kesinlesmis hatta ceza alinmis büyük yolsuzluk görmek icin CHP nin 2007 ve 2011 yilindaki vurgununa bakmak gerek:)
Sunuda söyleyim belki tek derdi " erdogan nereti" olan ve ülkesi umrunda olmayan insanlar varsa üzülecektir ama bekleyin büyük seyler olacak, cok kisinin basi yandi cok kisininkide yanacak, öyle tuzak kur, karala ne yaparsan yap hükümeti devir olmuyor:)
Hadi benim gülücükler sinir krizi gecirtmeden ben gideyim.
Herkese iyi aksamlar.
ben WEİS'ten tayyip erdoğan'ın eşi ve çocuklarının gelirlerini nasıl elde ettiklerini de açıklamasını istyorum
ben WEİS'ten tayyip erdoğan'ın eşi ve çocuklarının gelirlerini nasıl elde ettiklerini de açıklamasını istyorum
bi ara gömü bulduklarını da ifade etmişlerdi. :)) çocukların sünnet düğünü falan derken, ööööyyyle böööyyyle zengin oldular :)
Asıl konuşulması gereken bu mu yoksa bu gücü elinde tutanların nasıl bir tehlike olduğu mu ?
Ve daha korkunç olan bu cemaat gücünün ipleridir . Bu dün görülmedi ise , işine geldiği için kullanıldı ise ayıptır , bugün sana kullanıldığında söz söylediğinde samimiyetin yok olur .
Hiç bir dönem , hiç bir menfaat , hiç bir düzen ; böyle bir cemaat oluşumuna ülkeyi tepside sunamaz .İşine gelecek operasyonlarda da sunamaz , gelmediklerinde zaten sun(a)maz .
Elmişcim yanlış düşünüyorsun......adamlar çalışıyor ter akıtıyor......azbuçuk yemiş görme duyma.......şöyle düşünmen gerekirdi..........akp kan kaybediyor oy verelim......başbakanın niye bu kadar üstüne gidiyorlar demekki önemli bir şahsiyetmiş........buna kafa yoralımCok kaba bir tabir olacak ama hani derler ya aynı b.kn laciverti diye bu ikisi o hesap boşuna yemeyin birbirinizi.
Bir haftada unutuldu gitti olaylar. Olan bizim gibi salaklara oluyor işte, bakan oğlu babasının parasını mı istifledi, senden benden alınan vergiler işte.
Elmişcim yanlış düşünüyorsun......adamlar çalışıyor ter akıtıyor......azbuçuk yemiş görme duyma.......şöyle düşünmen gerekirdi..........akp kan kaybediyor oy verelim......başbakanın niye bu kadar üstüne gidiyorlar demekki önemli bir şahsiyetmiş........buna kafa yoralım
Başbakan herhalde olayı ak pak gösterecek, büyük stratejik hataymış hata olsa ne olur ucu kendine dokunuyor tek yapacağı dikkatleri başka yöne çevirmek.
Ha tabi yolsuzluklara arka çıkması bazı vicdanlı, akpye oy vermiş kişilerin gözünü açtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?