3 bakan neden hedef tahtasında?

rüşvetten sorumlu bakanlık açılsın kardeşim!!! karışıklık oluyor böyle, hangi konuda kime rüşvet vereceğğğmizi şaşırdık, dövlet bize yardım etsin.

Ahahahahahahahahaha Su yazdıkların Kılıçdaroğlu'nun "gaflari"ndan daha cok güldürdü.Sandalyeden dusuyordum. Sen cok yasa emi.

Anlaşıldı verecek bir cevabın yok. Ama siz kabul etmiyorsunuz diye var olan bir şey değişmiyor. Önceden çanak tuttuğunuz "karalama kampanyası"ndan kurtulmak için hukuku katletmeye devam edin.

Son düzenleme:
ahahahahaaaaaaa çooook ama çook güldüm

başbakan yolsuzlukların cezasını verirmiş....haahahahahaaaaa azcık daha güleyim

elin İran asıllısı gelmiş kabineyi satın almış, kendisine protokolde yer yapmış yahu ne cezası kime nasıl ceza???????

buna inanmak nasıl bir aymazlıktır şaşarım...

haaaaa bu dış mihrakların tetiklediği arada alevi-sünni çatışması vardı o da güme mi gitti bu arada...

ben WEİS'ten tayyip erdoğan'ın eşi ve çocuklarının gelirlerini nasıl elde ettiklerini de açıklamasını istyorum

ben WEİS'ten tayyip erdoğan'ın eşi ve çocuklarının gelirlerini nasıl elde ettiklerini de açıklamasını istyorum

bi ara gömü bulduklarını da ifade etmişlerdi. :)) çocukların sünnet düğünü falan derken, ööööyyyle böööyyyle zengin oldular :)

Bence yaşanan bu sürece sadece aklama ve karalama olarak bakmak bir vatandaşlık ayıbıdır .

Avukatçılık oynamak vatandaşlık görevi değildir . Ha elbet ideoloji savunulur , insan düşünen bir varlık , düşünecek , fikir üretecek , savunacak , arkasında duracak vs...

Siyaset gündeminde bir başka başlık açılmış , Erdoğan neden vazgeçilmez değil diye ?

Siyasette birilerinin vazgeçilmez olması bence son derece yanlıştır .

Hiç kimse vazgeçilmez değildir . Her an büyük bir hata yapabilir , her an insani zaaflarına yenik düşebilir , her an günaha girebilir vs...

Ve bunlardan biri affedilmez olabilir , o sebeble ideolojilerden vazgeçilmese bile ideoloji önderlerinden vazgeçilebilir , vazgeçilmelidir.

Erdoğanın bu süreci nasıl işleyeceğini analiz etmek gerek , sevmek sevmemek olmamalı konu .

Başında olduğu bir grubun içinde dönen dolaplar var , hangisi iftira , hangisi komplo , hangisi öz hakiki yolsuzluk ? Hepsinden bizati içinde olmasa da sorumludur ve ağzından çıkacak her söz , her müdafaa çok çok önemlidir . Arkasından neydi meşhur tabiriniz ? Hımmm hüüüloğğğğ diye gitmeyen kişiler bu süreci gözlemlemektedir , merak edenlerin bilgisine .

Ortada büyük bir dosya var , dosyada ismi geçen bazı kişilerle ilgili ilk gün yapmıştım yorumumu . Hiç şaşırmadım ! Hatta Bayraktar için sadece oğlunun değil kendisininde epey sorgulanması gerektiğini yazmıştım . Öyle sağlam kaynaklarım yok , tamamen AKP içinde en büyük yanlışlardan biri olan hemşericilik anlayışı ile yanlış insanların yanlış makamlarda yer aldığını düşünmem . Bunu temizlemeyi bir türlü beceremedi AKP . En büyük eksilerimdedir kendilerine , ne kadar kabul görür bilemem.

Daha önce ülkede yaşanan ergenekon davasında , şike davasında , arkada kimlerin olduğu ve yine yolsuzluk davasında aynı isimlerin gündeme düşmesi tarafları ikileme düşürdü . Eeee orada büyük başarılı operasyondu da burada neden komplo oldu diye ?

Asıl konuşulması gereken bu mu yoksa bu gücü elinde tutanların nasıl bir tehlike olduğu mu ? Adamın beddua videosu dönüp duruyor , tüylerim ürpererek izliyorum . Tüylerim ürperirken vicdanım çok rahat , çünkü bu dostluk bozulmadan önce de benim tüylerimi diken diken ediyordu bu isimler .Cemaat mensupları alınmasın rica edeceğim , böylesine siyasete bulaşmış , böylesine hipnoz olmuş bir kitleyi arkasında sürükleyen ve böylesine kiminle müttefik olduğu ortada kişilerden din adamı olmaz , olmamalı.Bu işin kılıfıdır bana göre , günah alıyorsam da tasası bana .

Ne diyordum , ha davalar ? Ben koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım , şike davasında iddianameyi günlerce satırı satırına okumaya üşenmeyecek kadar koyu . O zaman demiştim , yapılan ya da yapılmaya teşebbüs edilen her suç cezasız kalmamalı lakin camia değil şahıs ceza almalı diye . Ergenekonda da ıspatlanan her suç için görüşüm aynı idi , camialar karalanmamalı , kişiler ayıklanmalı.
Şimdi de durum bu , değişen bir şey yok yani . Erdoğana düşen görevde , müdahil değilse ayıklamaktır tüm şeffaflığı ile .
Süreci ananın ak sütü gibi ak göstermek büyük hata olur . Çok büyük bir strateji hatası hem de .

Ve daha korkunç olan bu cemaat gücünün ipleridir . Bu dün görülmedi ise , işine geldiği için kullanıldı ise ayıptır , bugün sana kullanıldığında söz söylediğinde samimiyetin yok olur .

Hiç bir dönem , hiç bir menfaat , hiç bir düzen ; böyle bir cemaat oluşumuna ülkeyi tepside sunamaz .İşine gelecek operasyonlarda da sunamaz , gelmediklerinde zaten sun(a)maz .

Son düzenleme:
Zaten farkindaysaniz akp'den kimse "yolsuzluk yapmadik, sucumuz yok" demiyor. "Abd nin oyunu, israilin oyunu"deniliyor, cunku tek silah bu eldeki. Ben anlamiorum ama, ekonomiyle direk ilgili olan bi konuyu nasil amerika israile baglarlar. "Yukselmekte olan turkiyeyi durdurmak istiyorlar" cumlesi zaten basli basina komedi. Turkiye gibi stratejik alanda onemli ve bu ulkeler icinde guzel bir para kapisi -musteri anlaminda- olan bir ulkenin gelismesi, senden benden cok amerikanin isine gelir zaten.
Yunanistanin bile durumunu almanya kurtardi, bir ulkenin gerilemesi, cevre ulkeleri de olumsuz etkiler. O nedenle ben boyle yorumlara cok sinirleniorum aslinda, ama basbakan guzel beyin dolduruyor. Zaten halkimizda her zaman amerika dusman, yagmur yagsa "amerikanin oyunu"dicek buyuk kitle var. Adam halkini taniyor tabi..
Bir de "turkiyenin buyumesini istemeyen amerika..." cumleleri de ayni yere cikiyor. Allah askina, amerika gibi bir ulke turkiyeden mi cekinecek veya buyumesinden mi korkacak.. Tayyip obama'nin tahtini mi sallicak, napicak?

Lutfen bireysel yanlislari - yolsuzluk, kara para aklama, hirsizlik, rusvet - gibi seyleri, gidip 3.kisilere , hatta pardon 3.ulkelere baglamayin. Oturup kendi halimize yanmamiz lazim.

Hatta akp'ci - chp'ci ayrimini birakip, bu yolsuzluklarla nasil basa cikacagimizi dusunmemiz tartismamiz lazik. Bu vatandasa yutturulan kacinci vaka ben sayamadim.

Bu gücü elinde tutanların nasıl bir tehlike olduğu, erdoğanın mumuna üf dediklerinde mi anlaşıldı peki?
Tıpkı masonlar gibi gayet ezoterik olan bu oluşum yıllardır ülkeyi sinsi sinsi, virüs misali ele geçirdi..Bu tehlikeyi bir gören bizler miydik? Ben sanmıyorum.

Senelerce bu ülkeyi bu oluşuma tepside sunanları destekledik..Onlar da en başta çocuklarımızın ruhlarını, iradelerini, benliklerini ele geçirdiler..

Şimdi bu oluşumun karşısında durabilecek hiç bir kuvvet yok Türkiyede maalesef..
Geçtim diğer kurumları, adli kurumlara dahi cemaatten vize almadan girilemeyen bir ülkede yaşıyoruz artık..
Hepimize geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok kaba bir tabir olacak ama hani derler ya aynı b.kn laciverti diye bu ikisi o hesap boşuna yemeyin birbirinizi.

Bir haftada unutuldu gitti olaylar. Olan bizim gibi salaklara oluyor işte, bakan oğlu babasının parasını mı istifledi, senden benden alınan vergiler işte.

Elmişcim yanlış düşünüyorsun......adamlar çalışıyor ter akıtıyor......azbuçuk yemiş görme duyma.......şöyle düşünmen gerekirdi..........akp kan kaybediyor oy verelim......başbakanın niye bu kadar üstüne gidiyorlar demekki önemli bir şahsiyetmiş........buna kafa yoralım

ben insanların dün söylenip, yaşananları bugün nasıl çabucak unuttuklarına hayret ediyorum en çok...

Süleymen Demirel'den sonra oldu bu "dün dündür, bugün bugün"

ayrıca operasyon değil yaşananlar çok kirli...aklamak gerek, anlatmak açıklamak gerek, üzerini kapatıp komplo, pis operasyon kim yaptı bik bik bik deyip unutturmak çok çirkin...

İnsan gerçekten hayret ediyor.

Ülkesinin askerinin içeri tıkılmasını zevkle seyreden ve oh iyi oldu diyen yurdum insanı....

Yolsuzluğa da iftira deniyor ya.

Gerçekten bu millet her şeyi hak ediyor.

İyi uykular efendim....

Evet ben bu acıdan bakmamıştım Bir de sey var ya; bu zamana kadar herkes yedi onlar da yesin :)

Başbakan herhalde olayı ak pak gösterecek, büyük stratejik hataymış hata olsa ne olur ucu kendine dokunuyor tek yapacağı dikkatleri başka yöne çevirmek.
Ha tabi yolsuzluklara arka çıkması bazı vicdanlı, akpye oy vermiş kişilerin gözünü açtı.

Ama bazılarını be ttg, eğer akp benim partim olsaydı ben savunurken bile utanırdım.

Dün başbakanın oğlunun dükkanlarını, gelirlerini vakıf kazanclarını acıkladılar, nerden geliyor bu değirmenin suyu dedirtiyor insana.

çıkarları ters düşmeyene kadar gayet iyiydiler. ama o çıkar var ya o çıkar,(eşittir money money money:),
,işte bu çıkar yüzünden bütün herşey aında yokoldu. bitti. )
bu kadar sıkıymış meğer bağları. gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…