canım benim panik atağım yok ama ben de kaldıramadım maalesef. kendimi hayatımın sonunu yaşıyormuş gibi hissediyorum aynen dediğin gibi. 17. haftadayım ilk 3 ay bulantı kusmam çok kötüydü her gün ama her gün ağladım. 6-7 kilo verdim yiyememekten ve hala iştahım yok. her gün forumlarda diğer insanların bulantıları ne zaman geçmiş iştahları ne zaman açılmış diye okuyorum. 3 ay diyen var 4 diyen 5 diyen. bazı günler gerçekten dipte oluyorum geçeceğine inancım hiç olmuyor. bazı günler daha pozitifim ama onda da iştahımı hep kafaya takıyorum. kilo verme son 4 haftadır durdu ama alma hala yok. iştahım yok diye yine ağladım bugün. akşam yemeğinde zorlaya zorlaya yedim. ben hep mutlu pozitif heyecanlı bir hamilelik dönemi hayal etmiştim. karnım büyür kendime cici elbiseler alırım diye hayaller kurmuştum. eşim de hep kilo alırım diye beklemişti. hayallerimin tersini yaşıyorum. herkes bebeği düşünüyor, bebek iyiyse anne iyidir gibi bir inanış var ama kesinlikle öyle değil. herşeyden önce psikolojik ve hormonal olarak çok kötü zamanlarımız olabiliyor. seni çok çok iyi anlıyorum