3 Aylık Yatılı Misafir (Kafayı Yemek Üzereyim)

Gerçekten çok haklısın elin adamıyla seni evde yalnız bırakmak ne demek Allah aşkına. Eşin güveniyor o adama diye sen de güvenmek zorunda değilsinki. Benim eşiminde üniversiteden arkadaşı geldi tayini çıkmış diye eşiyle geldiler bir gece kaldılar ertesi gün ev bulup taşındılar normal olan budur.

Şaşkınlıktan gözlerimi aça aça okudum yazdıklarınızı. Nasıl sabrettiniz bu kadar. Eşinize deli oldum ben bile burdan. Kesin konuşun eşinizle bir kaç güne muhlet verin . Gerçekten ya onlar gitsin ya da ben gidiyorum deyin belki aklına başına gelir eşinizin. Böyle birşey görmedim.

Esiniz nereli??nasil bu kadar rahat olabilir kendinden once bir erkeğin ve yabanci bir insanin esiyle yalniz kalmasina nasil izin verir sana bir sey yapmayacagi ne malum nasil bu kadar gozu kapali guvenebiliyor arkadasina

Esimin akrabalari bile esim evde degilken asla gelmezler ve biz istanbuldayiz buraya gelen giden cok olur ama esim izinli gununde kabul eder.

Bence annen gelsin otomatik olarak arkadasi gider yada sen kov gitsin yani yapcak bir sey yok..

O bu değil de elin adamıyla hamile karısını aynı evde bırakan bir adam koca olamaz. Olmamalı.
Millete nasıl bu kadar güveniyor acaba? Adam size bir şey yapsa ( yapmaz demeyin hiç belli olmaz) o zaman ne olacak?
Pes doğrusu, nasıl susmuşsunuz hayret ettim. Bu bile tek başına benim için boşanma sebebi.

Valla ben Eskişehir'de okurken çok korkunç bir olay olmuştu. Anne, kız yanlarına bir karı koca alıyorlar. Ya yardım amaçlı ya da kiracı. Kadın da hamile sanırım. Bu adam karısının da yardımıyla o kıza tecavüz ediyor. Anneyi öldürüyor kız 2 gün sonra komada bulunuyor. Apartandaki komsular sesler duymuslar ama cok sallamamislar. Ne oluyor diye bir kapilarini calmamislar.Çok net hatırlamıyorum 10 yıl önceki olay.

Yani evinizde ki bu insanlara guvenmeyin

Ay koptum yemın ederım okurken hatta eşim nıye gülüyorsun dedi :) vay arkadaş ne geniş ınsanlar var. Esın neden kovmuyor bu ınsanları ne ısı var senle aynı evde yabancı adamın. Pes yanı 3 ay. Defedin gitsin hatta arkadaslıgımız da buraya kadardı dıyın

Konu sahibi n'aptı acaba?

Misafirler kadini sokağa atti herhalde
Hic ses yok

bu arsızlıkla o da mümkünmüş sahiden :)

Yok mu bir gelişme merak ettik

kızlar neredeyse 3 5 konuluk olay oldu..

aileme söyledikten sonra teyzem konuştu eşim cok sınırlenmıs aileme şikayet ettiğim için. teyzemin yüzüne telefonu kapatmış sonra hemen gerş aramış falan düzeltmişler ama ben bunu duyunca bu nasıl bir terbiyesizlik diye çıldırdım.. aradım eşimi o ben aileme soyledi diye kavga etti ben nasıl bu terbiyesizliği yapar diye kavga ettim en son bana -şimdiye kadar hiç kimseden bana böyle kelime duymadım herkes ya korkar yada saygı duyar - S*kt*r git dedi.. bunu duyunca hiçbirşey demeden kapattım.. aileme ayrı bana ayrı saygısızlığı..

mail attım bu evi kime istersen ver ben artık yokum diye ve eşyalarımı hazırladım birkaç günlük.. sonra bu geldi arkadaşıyla ve arkadaşı eşyaları toplayıp gitti tek kelime etmedim. yüzüne bile bakmadım onlar çıktı ve eşim o gece eve gelmedi ama bana birkaç mesaj attı yok çok stresliymiş yok ben herşeyi öok abartmışım falan beni suçluyor.. sonra cevap alamayınca birkaç komik video atmış.. bende evde keyif yaptım :) ama sinirlerimde çok bozulmustu.. bu sabah yine geldi arkadaşı birşey unutmuş galiba kendi içeri bile girmeden gittiler.

ben bu haksızlığı kendime yediremedim hem terbiyesizlik yaptı beni yok saydı evimi paylaştı huzur bırakmadı.. hemde dururmum tehlikeliyken. kocaman bir mail daha attım sonrada evden çıktım gittim. önce oğlumun mezarını ziyaret ettim dertleştim dert yandım öptüm sevdim.. biraz isyan ettim allahım nasıl aldı yavrumu diye keşke benide alsaydı yanına diye.. sonra bu söylediklerime ayrı üzüldüm tövbe ettim dua ettim.. mezar işleri için görüştüm artık zamanı geldi diye.. içimi döktüm..oğluma sarıldım bol bol konuştum üstüne çiçek diktim.. artık gözlerim o kadar şişti ki kapanmaya yakın oldu ama bırakmak zorundaydım mecburen..

çıktım gezdim biraz sinemaya falan gittim derken aksam oldu resmen eve gideyim memlekete gitmek için hazırlanayım diye eve geldim.. anahtarı yok gelmiş içeri girmeye çalışmış bana ulaşamayınca merak etmiş.telefonun şarjı bitmiş. kafayı yemiş ben evi toparladım biraz temizledim sonra yorgunluktan uyuya kalmışım.. 8 de kapı sesiyle uyandım. geldi sarıldı ağladı çok merak etmiş. başıma birşey geldi sanmış çok üzülmüş falan bende onun ağlamasına üzüldüm gerçekten.. bende sarıldım falan artık affettim ne yapayım.. dedim şimdi biraz suçluyum yarın sinirim kaldığı yerden devam edecek.. daha sinirim geçmedi ona karşı...

O misafir, konuyu okuyan herkesi strese sokmustu, simdi herkes derin bir ohhh ceksin
Kurtulmaniza sevindim, insallah hersey guzel olacak. Bebegin de bu konudaki stresten kurtulmus oldu. Artık sinirlenme, stres yapma bol bol dinlen...Eşinde çok düşüncesizlik yapmış ama bu konu uzadıkça huzursuzluk bitmez, hamilesin bu daha önemli. Umarım sağlıklı güzel bir bebişin olur

ayy canım çok teşekkürler çok sağol gerçekten inşallah herşey daha güzel olur bu sefer..hem cennetteki meleğim hem karnımdaki mutlu olsunlarda ben başka birşey istemem.

Okurken ben şiştim sinirlendim siz de peygamber sabri varmiş. Oyle misafirlik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…