- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi Babylicious
-
Arsizligin bu kadari. Kov gitsinler. Terbiyesizler. Kaldiklari yetmiyormus gibi birde arkalarini temizliyormussunuz. Bu kadar da olmaz
Kusura bakma ama 3 ay ne demek ya iyi misin sen ?
3 gün sonra değil yarın annene git o adam gitmeden gelmem de. Çok saçmaa
Gereksiz taviz vermişsiniz
Eşinize söyleyin ya konuş gönder yada ben gönderırım deyin
Gidin ailenizin yanına, tabi müsaitlerse. Ve doğuma kadar orada kalın. Uzatın ayaklarınızı yatın. Temizlik, yemek, ev işi uğraşmayın. Hatta doğumu da orada yapıp kırkınız çıkınca dönün :))
Eşiniz de baksın başının çaresine. Bunu haketmiş çünkü.
İyi sabretmişsiniz, tebrikler.
Hayatımda böyle saçmalık duymadım. 3 ay misafirlik olur mu ya?
Ayrıca iş bile vermiş eşiniz diyemiyor mu artık gelirin var ev bakalım sana diye?
Adamın eşine ayrı sinir oldum,duymuş istemediģinizi,trip atmak nedir defolsun gitsin yani. Mecburmusunuz siz onlara bakmaya,barınma ihtiyaçlarını karşılamaya? Birde bozuluyor trip atıyor şaka gibi.
Eşiniz söylemiyorsa siz söyleyin artık gelirinizde var,ev bakın diye. Bunlar başka türlü anlamayacak belliki.
Gördüğüm en sabırlı insan olabilirsiniz. Bugüne kadar kafayı yememeniz mucize. O misafirleri ! artık yollayın. Eşiniz de yolu göstersin
Valizlerini cikar kapiya koy 3 ay medir ya bunlar bildigin sizi somuruyor
Sonuna kadar haklısınız, sabrınız içinde tebrikler ama lütfen şu andan itibaren sakin olup karnınızdaki mucizenin verdiği mutluluğun tadını çıkarın, strese girince bebeğinize zarar verdiğinizi unutmayın, sinirlendiğiniz zaman hemen bir uğraş bulun kendinize, mesela açın bir film izleyin kafanız dağılsın, misafir demeye dilim varmıyor o şahısla yani eşinizin arkadaşıylada eşiniz yanınızdayken açık açık; problemli bir hamilelik yaşıyorum, ikinci defa bebeğimi kaybetmek istemiyorum, anneme ihtiyacım var, annem buraya yani BENİM evime gelecek, bu yüzden sizin gitmeniz gerekiyor, yarın eşyalı bir apart kiralayıp odayı boşaltmanızı istiyorum diye konuşun. Eğer yine gitmezse eşinize şahsın eşyalarını poşetleyip kapının önüne koyacağım haberin olsun diyin ve bunu gerçekten yapın. Onu da yapamazsanız akrabanız gelip eşinize bu bize ters bir durum, ya sen gönder ya biz gönderelim desin, o da olmazsa son çare ev sahibi, eşinize evimi boşaltın bu evi ben sadece size kiraladım,iki aileye değil desin. Adamın eşini falan beklemeyin gitmeyecekleri ortada.
Hiç kimse sizden, doğacak çocuğunuzdan, aile mahremiyetinizden ve huzurunuzdan daha önemli değil.
Bu geçici bir durum bu yüzden stres yapmayın, sinirlenip bebeğinize zarar vermeyin, şahsın odasını bırakın temizlemek kapısına dahi dokunmayın, o gittiği zamanda çağırın bi temizlik görevlisi, heryeri bir güzel temizletin, hatta o temizlik maddelerini siz solumayın, anneniz beklesin o gün evde, siz teyzenize gidip akşam ev havalanınca dönün. Ben yurtdışında yaşıyorum, senede bir eşimin annesi veya görümcem gelir, 1 ay kalır döner, ikiside iyi olmasına rağmen aynı evin içinde çok zor oluyor, sizdeki hem erkek ve hem saydığınız birçok negatif tarafı olan biri. Lütfen bu konuyu kendiniz konuşarak halledin, anlaşılan eşinizin halletmeye niyeti yok, bunu siz yapın ve lütfen rica ediyorum stres yapmayın bu konuda, unutmayın bugünler geçip gidecek. Karnınızdaki mucizenin, hamileliğinizin tadını çıkarın. Siz güçlü bir kadınsınız, başınızdan geçen olumsuzlukları bile atlatmayı başarmışsınız, bunu dert olarak görmeyin, Allah büyük dert vermesin. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı güzel bir bebeğe kavuşursunuz Unutmayın stres yok herşey hallolacak, önemli olan sağlığınız!
yok artık daha neler! 3 gün değil 3 hafta değil tam 3 aydır sizdeler!!!hiçbir özel durumum olmasa da kabul etmem kadar uzun kimseyi. ev nasıl bulunamamış biz hiç görmediğimiz bilmediğimiz şehirde bir günde bulduk evi hadi bir gün olmasın 2 olsun 3 ay şaka mı ya????
ESINIZDEKI GENİSLİK HAYRET ETTIM HAYRETBana acıyor ama ağzını açıp tek kelime edemiyor kalpleri kırılacak diye.. salaklık bende 1 gün surat yaptım ikinci gün normale dödüm.. kendi evimde rahatım kalmadı bu salaklığım yüzünden.
yok hayatta gelmem bulsun bir ev göndersin bıktım artık bende tüm iyi niyetim suistimal oldu. birde bazı günler eşim şehir dışına gidiyor. elin adamıyla evde cinnet getirip vurucam en sonunda
Aranızda başka problem yoksa, sebep sadece buysa bence bu konu yüzünden yuvanızı dağıtmayın, eşiniz fazla iyi niyetli ve fazla saf. Bu konudan o da sıkılmıştır, o yüzden siz konuşunca trip yapıyordur, size kızıyordur, arkadaşının gitmesini o da istiyordur ama iyi niyeti had safhada demekki. Siz zaten olabilecek çözümleri bulmuşsunuz, yakında bu sorun çözülecektir, eşinizde normale dönecektir, herşey normale döndükten sonra o düşüncesiz arkadaşı yüzünden yuvanızın bozulduğuna üzülürsünüz, bırakın eviniz bir sakinleşsin, sakin olup olacakları izleyin, herkes yorumlarda boşarım asarım keserim diyor ama söylemesi kolay, bir yuva kolay kurulmuyor bunu unutmayın. Hele ki hamileyken birde eşinizle sıkıntı yaşamanız hamileliğinizi fazlasıyla etkileyebilir. Boşverin eşinizin gamsızlığını, arkadaşını şunu bunu takmayın kafanıza, siz üzülünce bebeğinizde üzülüyor, çözümsüz birsey değil bu konu, üzülmeyin eşinizde haklı olduğunuzu biliyor aslında, o da yakında sizi üzdüğü için pişman olacaktır. Siz bu konunun çözüm yollarını bulmuşsunuz gerisi hallolur. O ev sizin eviniz kimse gelip yuvanızı bozup gidemez. Şu an eğer kahvaltınızı yaptıysanız bu konuyu daha fazla düşünmeyin, sevdiğiniz bir arkadaşınıza oturmaya gidin, yada onu çağırın, kafanız dağılsın. Nasıl olsa çözülecek, sürekli üzülmenin faydası yok. Siz iyi olursanız bebeğinizde iyi olur, hadi onu biraz mutlu edin, bu kadar stres yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?