3 Aylık Yatılı Misafir (Kafayı Yemek Üzereyim)

Sinir bozucu cinsten iyi eşiniz bir tarafı kırmayım derken sizi eziyor hic olmadi bi anlik eşinizle kavga ediyormuş gibi plan yapin abartın falan sonra deliliğe vurun siz kollarindan tuttuğunuz gibi atin valla dışarı .

Eviniz güzel bir şehirdeyse hele ki turistik bir yerde oturuyorsanız daha gitmez onlar. Bize de gelen gitmezdi, akrabalar izinlerini bizde geçirirlerdi. Biz bir yere gidecek olsak ev boş kalmazdı anahtar isteyip kalanlar olurdu. Biz bu yüzden Çeşme'deki yazlığımızı sattık. Çeşme dışında yine turistik bir yerde yaşıyorduk, babamın da annemin de yüzü yumuşaktır, gelene git denmez evimizin üstünde kavga mı yaşansın gibi düşüncelerle sesimizi çıkarmazdık. Ama bizim okul- iş hayatları sebebiyle olduğumuz yerden taşınıp yaşadığımız evi kiraya verdik şimdi oturduğumuz yere gelen en fazla bir kaç saat oturup gidiyor. Demek ki geldikleri biz değil de evimizmiş ve en önemlisi de tatili bedavaya getirmekmiş. Kendinizi kullandırmayın böyle insanların umursadığı şey para, para gitmesin de dibine kadar rezalet yaşasınlar umurlarında olmuyor.

bende bunu soruyorum.. ev bulucaz dıye dıye bu kadar sure gectı. hem eşimden hem milletten bıktım.. kapıyı kılıtlemeyi düşünüyorum artık giremesin içeri ikiside

Adamin yuzune diyin.
Duzenimi altust ettin, lutfen sende karin da evimden gidin diyin.
Yani esinize sarsaniz nolcak?
Adam o lafa hala size geliyorsa kilidi degistirin.
Ciddiyim.

Ay ne kolay birsey bosanmak artik ! Tut kollarindan salla disariya. Esin ne kadar temiz kalpli bir adam. Gercekten sinir bozucu bir durum ama bunda esinin o kadar sa buyuk gunahi yok. Empati kur biraz. Sen esini de al git kapiyi da kilitleyin mesaj atin otelde kalsin adam. Bi daha da gelmesin yuzsuzlere bak

Adamı kovsana evden... Git defol desene

Kovun gitsin eşiniz yapmıyorsa siz yapın,annem yıllar önce ben çok küçükken babamın böyle bir arkadaşını kovmuş evden eşiniz yapmıyorsa siz yapın.

onu istiyorlar artık.. insan anlamaz mı bu kadar süre.. benim ne işim olur elalemin adamıyla. eşim nasıl izin veriyor ben anlamıyorum artık.. yaa şimdi ne şnsanlar adam uyuşturucu sigaralardan içip kafayı kaybedip öldürmeye bile kalkabilir.. akkıllarını kaybediyorlarmış..

Şu dakika kapının önüne koyarım , kaybedeceğim ne var ? Arkadaşlıkları dostukları mı ? Yerin dibine girsin arkadaşmış.

herkese soyledim eşimi rezil ettim tüm aileme.. hiçbir kötülüğünü söylemedim şimdiye kadar el üstünde tuttular şimdi biraz burnu sürtsünler.. psikopat dayım var yarın onla konuşacağım adamı tutuklamaya eve bile gelebilir.. yanında eşimi de veririrm

canım aileme haber verdim.. eşimin tüm havasını indirdim artık.. yarın öbürgün arayacaklar onu.. biraz zora sokacaklar.

canım senin durumun da çok kötüymüş.. senin için neden sızlıyor ki.. eşin yalan yanlış birşey söylememiş. doğruyu söyledi diye gelmiyorlarsa gelmesinler zaten.. keşke bunlar da gitseler de hiiiiç konuşmasalar benle

Bunlar yuzsuzler anlamazlar.Bana bir kere surat yapsa karsimdaki ceker giderdim ama boyle manda derililer yuzune tukursen sukur dèrler. Yemek yapma banyo kapini kitle anahtarida al giremesin. Camasirini yikama falan.Yine anlamiyorsa acikca konus yok diyemiceksen Konusabilcek akrabani cagir o gondersin:)

Kocan ne kadar geniş bi herif ya insan arkadaşıyla karısını evde yalnız bırakır mi bu öz güven nerden geliyor elin adamı ne işi var sizde şaka gibi

aynı şeyi bende söyledim kan bağı yokki iki tarafla ne olduğu belli değil. 10 yıl önceki yakın arkadaş.. hiçbir ortak noktaları yok.

Nereli bu insanlar Ortadoğulu mu? Merak ettim.

benim eşim arkadaşı mısırlı eşi rus..

Kar zarar hesabı yapın adamı kovsaniz defol git bu evden yoksa polis dağıtacağım derseniz ne kaybedersiniz?

eşime söyledim yarın dayımla konuşup konuyu kökten halledeceğim.. dayım psikopat falandır ama beni ezdirmez.

Ben abimin evinde 1 gün kalmamisim (kalmam gereken durumda dahi)
Bu insanlarnasil rahatlar nasil kafalari var anlam veremiyorum..peygamber sabrı varmis sizde de..herşey esinizde bitiyor
aynı şey bendede var.. ben üniversiteye başladığımdan evden ayrıldığımdan beri babamın evinde 1 haftadan fazla kalamadım.. annem babam ama benden sonra duzen oturttular .. rahatsız olmasalar bile onu düşünmelerini bile istemem.

valla daha önce avrupalı çok arkadaşım oldu o kadar iyi insanlardı ki anlatamam.. rus hiç tanımadım keşke tanımasaydım da.. hiç olgunlaşmamış insanlar.

Eline bu zamana kadar ki yaptığınız giderlerin fişini verin.
Many many deyin.
Belki çıkarıp para vermek zorlarına gidecek diye evden çıkarlar
ben artık evimde istediğim gibi dolaşmaya başlayacağım..hep onun istediği gibi davrandım dikkat ettim ama bundan sonra eskisi gibi giyerim sortumu otururm eşimin yanında.. artık yemek yaparsam bile fatura keserim odesınler

Sizin ailenizden eşinizin ailesinden kimse demiyor mu kızım, oğlum bu nasıl misafirlik, elin adamı ne kalıp duruyo sizde diye. Benim kayınvalidem olsa benden önce tepki gösterir böyle bi durumda.

canım benım ailem en başından karsıydı ozellıkle annem.. ama babam annemi tutuyor.. o sizin eviniz aileniz düzeniniz falan diye.. baktım babam konusmayacak annem babam ıstemzse bırsey zaten demez.. dayıma söylemeyi düşünüyorum.. ama onun da aşırı tepki vermesinden korkuyorum. biraz psikopattır ama iyidirçç beni korur.. bu adamı da bir kac gun ıcerde tutabılır.. ama o zamanda ben suclu olurum.

eşinizde ki rahatlık mükemmlik ötesi,
elin adamını gece hamile karısının yanına yolluyor bu nasıl brşey
ben kendi akrabalarıma 2 haftadan fazla dayanmam sonucta bayanım özelim var
en acil ve direkt gönderin evden

canım ben ev sahıbım ıle gorusmeyı dusunuyorum.. beni çok sever bir aksam kapımıza gelsin yeter. :)

ay ama öyle yaşamak mı olur.. hiç mi gururları yok bu insanların.. ben kendi anne babama bile yük olamam..

Adamin yuzune diyin.
Duzenimi altust ettin, lutfen sende karin da evimden gidin diyin.
Yani esinize sarsaniz nolcak?
Adam o lafa hala size geliyorsa kilidi degistirin.
Ciddiyim.

yok canım ev sahıbımle görüşüp eşimle konusturacagım artık.. yada onun yanında eşime ev sahibi kontratı ıptal etmek istiyor diyecegım.. anlar artık.

ben dayımı cagırmaya karar verdım.. o halleder hemen..

Arsizligin bu kadari. Kov gitsinler. Terbiyesizler. Kaldiklari yetmiyormus gibi birde arkalarini temizliyormussunuz. Bu kadar da olmaz

Kusura bakma ama 3 ay ne demek ya iyi misin sen ?

3 gün sonra değil yarın annene git o adam gitmeden gelmem de. Çok saçmaa

Gereksiz taviz vermişsiniz

Eşinize söyleyin ya konuş gönder yada ben gönderırım deyin

Gidin ailenizin yanına, tabi müsaitlerse. Ve doğuma kadar orada kalın. Uzatın ayaklarınızı yatın. Temizlik, yemek, ev işi uğraşmayın. Hatta doğumu da orada yapıp kırkınız çıkınca dönün :))

Eşiniz de baksın başının çaresine. Bunu haketmiş çünkü.

İyi sabretmişsiniz, tebrikler.

Hayatımda böyle saçmalık duymadım. 3 ay misafirlik olur mu ya?
Ayrıca iş bile vermiş eşiniz diyemiyor mu artık gelirin var ev bakalım sana diye?
Adamın eşine ayrı sinir oldum,duymuş istemediģinizi,trip atmak nedir defolsun gitsin yani. Mecburmusunuz siz onlara bakmaya,barınma ihtiyaçlarını karşılamaya? Birde bozuluyor trip atıyor şaka gibi.
Eşiniz söylemiyorsa siz söyleyin artık gelirinizde var,ev bakın diye. Bunlar başka türlü anlamayacak belliki.

Gördüğüm en sabırlı insan olabilirsiniz. Bugüne kadar kafayı yememeniz mucize. O misafirleri ! artık yollayın. Eşiniz de yolu göstersin

Sonuna kadar haklısınız, sabrınız içinde tebrikler ama lütfen şu andan itibaren sakin olup karnınızdaki mucizenin verdiği mutluluğun tadını çıkarın, strese girince bebeğinize zarar verdiğinizi unutmayın, sinirlendiğiniz zaman hemen bir uğraş bulun kendinize, mesela açın bir film izleyin kafanız dağılsın, misafir demeye dilim varmıyor o şahısla yani eşinizin arkadaşıylada eşiniz yanınızdayken açık açık; problemli bir hamilelik yaşıyorum, ikinci defa bebeğimi kaybetmek istemiyorum, anneme ihtiyacım var, annem buraya yani BENİM evime gelecek, bu yüzden sizin gitmeniz gerekiyor, yarın eşyalı bir apart kiralayıp odayı boşaltmanızı istiyorum diye konuşun. Eğer yine gitmezse eşinize şahsın eşyalarını poşetleyip kapının önüne koyacağım haberin olsun diyin ve bunu gerçekten yapın. Onu da yapamazsanız akrabanız gelip eşinize bu bize ters bir durum, ya sen gönder ya biz gönderelim desin, o da olmazsa son çare ev sahibi, eşinize evimi boşaltın bu evi ben sadece size kiraladım,iki aileye değil desin. Adamın eşini falan beklemeyin gitmeyecekleri ortada.
Hiç kimse sizden, doğacak çocuğunuzdan, aile mahremiyetinizden ve huzurunuzdan daha önemli değil.
Bu geçici bir durum bu yüzden stres yapmayın, sinirlenip bebeğinize zarar vermeyin, şahsın odasını bırakın temizlemek kapısına dahi dokunmayın, o gittiği zamanda çağırın bi temizlik görevlisi, heryeri bir güzel temizletin, hatta o temizlik maddelerini siz solumayın, anneniz beklesin o gün evde, siz teyzenize gidip akşam ev havalanınca dönün. Ben yurtdışında yaşıyorum, senede bir eşimin annesi veya görümcem gelir, 1 ay kalır döner, ikiside iyi olmasına rağmen aynı evin içinde çok zor oluyor, sizdeki hem erkek ve hem saydığınız birçok negatif tarafı olan biri. Lütfen bu konuyu kendiniz konuşarak halledin, anlaşılan eşinizin halletmeye niyeti yok, bunu siz yapın ve lütfen rica ediyorum stres yapmayın bu konuda, unutmayın bugünler geçip gidecek. Karnınızdaki mucizenin, hamileliğinizin tadını çıkarın. Siz güçlü bir kadınsınız, başınızdan geçen olumsuzlukları bile atlatmayı başarmışsınız, bunu dert olarak görmeyin, Allah büyük dert vermesin. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı güzel bir bebeğe kavuşursunuz Unutmayın stres yok herşey hallolacak, önemli olan sağlığınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…