Çok sinir bozucu bir durum 7 ay çekmişsiniz bunu. Bana böyle bir yan etkisi oldugunu söyleseler zaten vurulmazdım internette yazdığı sadece adet görememek adet düzensizligiydi. Doktorda başka bişey demedi. Doğumdan okadar gözüm korkmuştuki hemen vuruldum. Şimdi de pişman oldum bir dozda bukadar etkisi olmaz uzun süre kullanmadım nasıl olsa diyorum kendimi kandırıyorum galiba.bende 7 ay aralıksız kanama sürdü, sonra 4 ay daha da 2 haftada 1 regl oldum. 11 ayda geçti.
doktora gittim, ilaç falan vermedi.
Çok zor doktora giden biriyim küçüklükten korkmuştum doktordan hala doktora gidince gereksiz bir korku yaşıyorum. oyüzden evet doktora gitmen lazım diye birinin beni tembihlemesine ihtiyacım vardı. Teşekkür ederim en yakın zamanda doktora gidicemBenim de başka sebepten (aslında sebepsiz) kesilmeyen kanamam vardı. Bugün yarın biter diye diye 15. Günü görmüştüm, kadın doğuma gittim, verdikleri hap ile anında geçti.
Siz de ihmal etmeyin,ne olur ne olmaz
5 aydır sürüyor ve çok sinir bozucu. Hiç kesilecek gibi degil sanki çogalıyor.Bende 3 aylık iğne vurulmuştum 4 ay kanamam sürdü dr gitmedim.kendiliğinden kesildi
Benimde öyleydi birden kesildi bende çok endişelenmiştim ve sürekli adet gibiydim sinirlerim iyice bozulmuştu5 aydır sürüyor ve çok sinir bozucu. Hiç kesilecek gibi degil sanki çogalıyor.
Prezervatif kullanamadık canımı çok acıttı alerji yaptı ben de hepsi öyle sandım hiç araştırmadım. Latex alerjisi olanlara özel varmış onuda iğneyi kullandıktan sonra bu siteden başka bir konuda ögrendim. Daha önceden biliyor olsaydım iğneyi kesinlikle vurulmazdım prezervatif le korunurduk. Hap kullanamıyorum çok unutkanım o riski göze alamadım. İlk başta adam akıllı kadın dogum uzmanına gidip ögrenmek en iyisiydi galiba. Akıllanmış oldum iş işten geçti.Araştırsaydınız keşke önceden.Doğumdan sonra bende baya sordum soruşturdum ne spiral taktırdım nede iğne oldum.En sağlıklı yöntem prezervatif, diğerleri kadınların dengesini alt üst ediyor bukadar eziyeti çekmeye değmez.Doğum kontrol hapı deneyebilirsiniz, ben doğumdan önce kullandım ve çok rahat ettim fakat sonrasında kolesterolüm çıktığı için cesaret edemedim.
Kanamayı kesmek için verilen ilaç mı sürekli içilmelidir. Doktor mu söyledi size.Dediğiniz ilacı sürekli içmesi gerek bıraktığı zaman kanama devam ediyor bence hiç bişey kullanma bak birden kesilecek birazdaha sabret
Rahatsız edici bir muayene yapmıyorlar. Ben gittiğimde sadece karın ultrasonu çekip ilaç yazmıştı.Çok zor doktora giden biriyim küçüklükten korkmuştum doktordan hala doktora gidince gereksiz bir korku yaşıyorum. oyüzden evet doktora gitmen lazım diye birinin beni tembihlemesine ihtiyacım vardı. Teşekkür ederim en yakın zamanda doktora gidicem
Kendi ilacım adina konuşursak ben iki tane falan ictim, hemen etki etti zaten. Daha da hiç içmedim.Kanamayı kesmek için verilen ilaç mı sürekli içilmelidir. Doktor mu söyledi size.
Çok sinir bozucu bir durum 7 ay çekmişsiniz bunu. Bana böyle bir yan etkisi oldugunu söyleseler zaten vurulmazdım internette yazdığı sadece adet görememek adet düzensizligiydi. Doktorda başka bişey demedi. Doğumdan okadar gözüm korkmuştuki hemen vuruldum. Şimdi de pişman oldum bir dozda bukadar etkisi olmaz uzun süre kullanmadım nasıl olsa diyorum kendimi kandırıyorum galiba.