mrh..bende aynı dertten muzdaribim...kızım şu an 4 ay 10 günlük yaklaşık bir aydır iştah yok ne yaptıysam boş yemiyo...ek gıdalara 15 gün önce başladık ama onda da bi değişiklik yok 4-5 kaşıktan sonra almıyo...kilo amlımıda 15-20 gündür çok az daha önceleri ayda 1 kg alıyodu...
bende şimdi ne kadar dogru yanlış bilmiyorum ama biraz da olsa işe yaradı...yaptıgım mamasının içine 1-2 tane cici bebe katıyorum...ve şimdi birazcık da alsa içmeye başladı tadı şekerli oldugu için sanırım...bide kilo aldırıyor..
daha önce de pirinç suyunu denemiştim baya kilo aldırmıştı...inşallah iştahları acılırda bunlarada gerek kalmaz...hergün ne kadar içti diye hesaplamaktan artık çok yoruldum...tahilleri de temiz cıkıyo ama sorun nerde anlayamıyorum
Allah yardımcımız olsun....
yine sinir krizleriyle dolu bir günün ardından bu cümle tam da içinde bulundugum hali anlatıyor arkadasım
daha yemeye basladıgı ilk an kac ccde bırakcak acaba minimum günlük 600 cc tutturabılcez mı bugün bunu da yerse su kadar cc ediyor onu da yerse ohh diye hesaplamaya baslıyorum tabiki hesapları sasan hep ben olunca kafayı sıyırıyorum haliyle o baska
bakkal hesabı gibi kafamda dönüyor cc hesapları saat kacta yedi ne kadar yedi ne zaman yer nasıl yer...dayanılır gibi degil cok zor
bugün hepten sapıttık kavga dövüş dün gece birden beri yedigi sadece 450 cc
inanın onu da nasıl yedirdigimi Allah biliyor ben cabaladıkca o baska taktikler geliştirir oldu
artık elleriyle büyük insan gücüyle biberonu ittiriyor biberonu agzında tutabilmek bir basarı zaten kafa sürekli saga sola sallanıyor
tükürüyor öğürmeyi ögrendi bilere ögürtüyor kendini kusturuyor eliyle tokat atar gibi bana ve biberone vuruyor biberonu fırlatıyor elimden resmen
iki büklüm kaldım egilip beklemekten boynum belim tutmaz oldu ama en tutmayan sinirlerim sabrım
bugün cok kötü bir ruh halindeyim neden diyorum neden herkesler bebekleriyle güzelce emişirken mutlu mesut dogdu dogalı bu zulüm?
zaten memeyi reddetti baslrda cok harap oldum cektim yetmedi mi tam düzeldi derken simdi hepten ac duruyor ben nasıl dayanacagımı şaşırdım artık
bugün bagır cagır agladım hep kızdım ona da bagırdım elimde olmadan artık ciddi madan kayıs koptu bende ama ben bagrdıkca sebek nasıl da gülüyor yüzüme dalga gecer gibi gel de sonra sinirden vicdan azabından delirme otur bir de ona agla
bogazıma yumru oturdu inan yutkunamıyorum sanki nefes alamıyorum zaten dogumdan sonra lohusalık deprsyonunu atamamstm bisüre simdi ciddi madana iyi degilim işin kötüsü kimse anlamıyor halinden esin bile zorlama tamam yüklenme kendine de ona da.kızma el kadar cocuga.. yer acıkınca sen cok abartıyon bilmem ne..ne cektigimizi anlıyorlar mı sanki annem bile akıl veriyor ac bırak bak nasıl yicek ya bu insanlar dalga geciyor benle ya bende gariplik var..
artık gece de uykuları kesik kesik..aclıktan sanırım karnı doymuyor ki adam akıllı uyusun..önceden yedigi zamanlar gece uykusuna dalınca altı saat falan uyurdu kalkmazdı hiç..simdi saatbası uyanıyor aglıyor ne kendi uyuyor ne beni uyutuyor..üstüne bir de gaz krizleri basladı yine..bos mideyle ne gazı bu bi bilsem..kafayı yedim sıfır uyku artı çökmüş bir pskolojiyle..artık cidden dayanamıyorum Allahım nolur acısın halimize..cocugumla aramda olmaması gereken anılar anlar yasanılmaması gereken ruh hallerinin eseri kalsın istemiyorum..ben bu degilim böyle aciz bitmiş minnacık yavrusuna küsen bir anne olmak istemiyorum artık..çok zor kızlar Allahım duysun görsün halimizi artık dermanı nerdense neyse tez elden insallah