• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 3 Aylık Kızım Beslenmeyi Reddediyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kaşık mamasına başladık,günde 1 defa veriyorum ama sanırım versem daha yiyecek.korkuyorum ağır gelmesinden..kakasını yaparken zorlanmaya başladı biraz.bir de miktarı falan belli değil hiç onun.üstünde resmen kafanıza göre yapın gibi şeyler yazıyor.ne kadarı doyurucu,ne kadar verilebilir hiç bilemiyorum

kabız oluyorlar benimki bağırsak düzenleyici kullanıyor canım.ona rapman bazen zorlanıyor.aptamil conformil bazen işe yarıyor.artık kayısıda çıktı ondan veriririz napacağızsağlıklı olsunlarda

kabızlık korkum çok ama mecburen vereceğim mama artık aldığı kadar,sütü de uykuda ne kadar içerse.böyle devam ederse yetersiz beslenmeden hastalanacak çünkü.
bağırsak düzenleyici olarak ne kullanıyorsun?

inşallah sürmez dediğin gibi..benim kızım 3 gündür kilo kaybetmeye başladı,çok üzülüyorum.Allah bir yola koydu elbet hepsinde var bir hayır ama bazen teselli edemiyorum kendimi.kucağıma aldığımda karnının nerdeyse sırtına yapışık olduğunu görmek çok üzücü.bir türlü dolduramıyorum mideyi.dün amcası bile fark etti,kemikleri ele geliyor artık bu çocuğun diyor.çok üzgünüm:59:

insallah canım ya ne diyim de teselli edeyim ki cok berbat bi pskolji..biz dişten süphelenyorz erken ama acaba diyor insan sizde dişe dair baska belirti bişey var mı o da iştah kesebiliyormus böyle..
iki gecedir aglama krizlerinde..aclıktn bas bas bagrıyor aglıyor..verıyorum almıyor gene aglıyor..napcamı sasırdım artık..sabahtan beri yatar pozisyondayken egile egile saatlerce ugrasarak ne kadar besleyebildyisem artk yedirdim ama günlük alt limiti bilmem tamamladık mı..ne bel kaldı ne boyun..üzüntüsü de cabası..
nette arastırınca anoreksiya olabilecegini okudum bebeklerde..benzer sıkayetler var...ama düşünmek bile istmyorum o cok kötü bişey ve ömür boyu cek cekebiilirsen..
umarım gecicidir..umarım benim kızım da senin kızın da kilo kaybetmezler
Allahım sifalarını versın bize de güc kuvvet sabır insallah

kabızlık korkum çok ama mecburen vereceğim mama artık aldığı kadar,sütü de uykuda ne kadar içerse.böyle devam ederse yetersiz beslenmeden hastalanacak çünkü.
bağırsak düzenleyici olarak ne kullanıyorsun?

doktora danışmadan kullanma canım.duphalac kullanıyorum zararı yokmuş uzun süre kullanabilirmişiz.

önümüz hafta 3.ayı dolduracak kısmetse su an 6 kilo bir hafta öncesine kadar gayet güzel besleniyor düzenli kilo alıyordu su an icin kilosunda gerliemeden söz etmem icin cok erken ama böyle devam ederse nolur bilemiyorum birden bariz bir degişim olunca erkenden dustuk doktor yollarına gayet güzel yiyen bebege bir anda noldu diye ama okuyunca gördüm ki benzer sorunu yasayanlar var aynı dönemde
Allah yardımcımız olsun ruhen cok çöekeritici bişey
dogumdan sonra uzunca bir süre bunun bir deişik bunalımını yasadım asla memeyi kabul etmedi devamlı aglıyordu mememi verince katılıyor morarıyordu artık o derece bir yandan sagımla süt yetıstır biryandan emsin diye ugras mahvolmustum..o aglıyordu ben aglıyordum beslenme saatlerinde..en sonunda ona da kendıme de ezıyet etmeym dıye bıraktım emdırme cabalarını sagarak verdım üstüne mama napayım dedim..baya da rahatlamıstm ruhen..ama simdi bi baska sekılde basa dönmek cok canımı acıtıyor..sabrım da kalmadı moralim de..sütüm de azaldı zaten o da ayrı bi can sıkıcı:((

slm gerçekten çok zor bir dönem atlatıyoruz ben hamileyken hiç sütümün olmucağı aklıma bile gelmemişti senin dediğin gibi benim kızımda memeyi almayı red etti belli bir süre sonra aynı seninki gibi morarıyodu resmen bende sağdım verdim arkasından mama derken sütü içtikten sonra kusmaya başları mamada öle bir sorun olmuyodu bende aç kalmasın diye biraz fazla mamaya yüklendim sanırım olmayan sütüm iyice azaldı sonrada bitti zaten şimdi mamada istemiyo ne yapıcagımı şaşırdım walla allahtan güç kuvvet ve sabır diliyorum en azından kilosu düşük ama sağlığında bir problem yok yeterki yesin birazcık yesin diye 24 saat ayakta durmaya razıyım ben allah yardımcınız olsun

bicket,çekmeyen bilmiyor değil mi??
ben herkese keşke karnı doğru dürüst doysa da sabahtan akşama kucağımda gezdirsem diyorum.her huysuzluğunu çekmeye razıyım.ama en yakın akrabalarım bile anlamıyorlar,abartıyormuşum.hiç kimse bu çocuğun doğum kilosunu hesaba katmıyor.benim kızım tombiş doğdu ,nazar oldu diyorum o yüzden.

slm gerçekten çok zor bir dönem atlatıyoruz ben hamileyken hiç sütümün olmucağı aklıma bile gelmemişti senin dediğin gibi benim kızımda memeyi almayı red etti belli bir süre sonra aynı seninki gibi morarıyodu resmen bende sağdım verdim arkasından mama derken sütü içtikten sonra kusmaya başları mamada öle bir sorun olmuyodu bende aç kalmasın diye biraz fazla mamaya yüklendim sanırım olmayan sütüm iyice azaldı sonrada bitti zaten şimdi mamada istemiyo ne yapıcagımı şaşırdım walla allahtan güç kuvvet ve sabır diliyorum en azından kilosu düşük ama sağlığında bir problem yok yeterki yesin birazcık yesin diye 24 saat ayakta durmaya razıyım ben allah yardımcınız olsun

aynen canım bazen ister istemez isyana sürükleniyorum elimde degil dogumdan sonra aklıma gelmeecek bri hangamede buldm kendimi berbat günler gecirdim herksin emzirme dersleri sacma sapan teorileri saatlerce göğsümü almıycam diye aglyan bir bebek o agladıkca aglayan anne geriye kalan her an memelre takılı pompa..off cok fenaydı en sonunda kabullendık oldugu yere kadar süt mama derken önce süt azalmaya basladı nasip dedik neyse yiyor ya güzelce mamasını olsun ona sükür..derken bu cıktı basımıza beterın beterı hesabı..nasıl güzel yerdi oysa 120 cc yetmezdi üstüne aglardı daha isterdi kusuyor dıye ben vermekten cekınırdm dahasını..bıcak gibi ya bi anda bigünde kesildi cocuk noldu anlamadım ama bence de esranın dedigi gibi nazar:43: hem aclıktan aglıyor hem yemeyi reddediyor var mı böyle bir kaos bir anne icin inanın sizin gibi kırk sekle giriyorum artık yedıgı kısmı kucagımda rahtca da yemıyor zaten aglayacak önce baya yatar pozsıyonda yorgunluktan sızarken ne dayaybılırsem agzına anca öyle..saatlerce üzerine kapanık egilmiş bekliyorum sırtım beli kopuyor yeter ki yesin diye..kustu mu nasıl kahroluyorum gitti yedigi bı gıdım şey diye..bitek sabah uyku sersemi daha aclıga dayanamıyor herhalde kendılıgınden yıyor erkenden kalkmaya razıyım kı benm kız sabaha karsı uyuyor hep..bu sabah gaz tuttu ılk yudumda agla agla yıyemedı yıyecegı tek ögünü de gidince basladm ben de aglamaya o agladı ben agladm yavrum benm yesın tek ben her ezıyete razıyım sımdılık gelişim görünüm iyi de böyle giderse geriler ondan korkuyorum Allahım yardım etsin acısın halimize

bicket,çekmeyen bilmiyor değil mi??
ben herkese keşke karnı doğru dürüst doysa da sabahtan akşama kucağımda gezdirsem diyorum.her huysuzluğunu çekmeye razıyım.ama en yakın akrabalarım bile anlamıyorlar,abartıyormuşum.hiç kimse bu çocuğun doğum kilosunu hesaba katmıyor.benim kızım tombiş doğdu ,nazar oldu diyorum o yüzden.

kesinlikle öyle..az yesin bişey olmaz gecer zorlama bilmem ne gel anlat yüregime sen bunları dedigin gibi topac gibi cocuklar iştah süperken bu hale gelmesi nsıl koymsın ki

kızlar siz aptamil milumili denediniz mi?iştahsız bebekler için.bana da burdan bir arkadaş tavsiye etti sağolsun.ilk verdiğim sefer içti kızım,çok sevindim sevdi diye ama bir daha içmedi.denemediyseniz tavsiye ederim.belki onu kabul eder bebeğiniz.bizimkine sökmedi malesef.az önce zorlayarak 40 cc kadar içirdim,abartmıyorum 60 cc kustu.

bicket ve sermest,nasıl oldu bebeklerinizin son durumları merak ettim.kızım hala aynı,bazen oruç gibi hatta, 3 aylar girdi ya ondan herhal:37:

bicket ve sermest,nasıl oldu bebeklerinizin son durumları merak ettim.kızım hala aynı,bazen oruç gibi hatta, 3 aylar girdi ya ondan herhal:37:

ben de yazcaktım tam sizde durumlar nasıl dıye sen önce davranmıssın
doktor doktor gezdik gene bu ara son bir hafta icinde fıskırarark asırı kusmaları da olnca korktuk noluyoruz dıye
normalde reflüsü var zaten kusar ama bu yüzü gözü görunmeyecek kadar kusma cok fena:(
yıne bıdolu tahlil yapıldı artı ultrason falan netice yine temiz bu doktor da zorlamıycaksın dedi bırak ne zaman alırsa ne kadar alırsa alsın on güne bir takibe cagırdı kilo ölcümüne eger düşüş olursa ve bu kusmlar iştahsızlık sürerse fakülteye gastroentoloji bölümüne yönlendircem dedi
ama kusmalarımızı reflüye yememesini de sıcaklar ile bu ayda gelişen tokluk merkeszi doyma hissine bagladı normalde bizim günlük almamız gereken 1000ml olmus ancak benm kız anca benm ugrasmla 600-650 ml yıyebılıyor bu verılen rakam ortalama bı rakam her cocugun doyması ve gelısımı farklıdır dedı kımı cok yer az kılo alır kımı az yer normal kılo alır dedi daha önce bılıncsızce emmer reflksıyle cok yıyor olalblır dedı smdı beyınde doyma merkezı olustugundan belkı cıdden doyuyordur zorlarsan yemeyı reddedıp ılerı dönuk daha cıddı beslnme sorunları yasar dedı simdilik takipteyz
zorlamyorum ben de ama sadece uykuya dalarken ya da uykusunda besleyebılıyorum ayıkken yemeyle derdı yok dedigin gibi ben de diyorum üc aylara nıyetlendı herhalde dıye

ha bır de doktor baska bsy tattırdın m dedı bıtek su vermstm kı önceden sevmezdı smdı verınce lıkır lııkır ıcıyor sıpam
tadını almıstır baska tat arayısında oldugundan da mamayı reddedbılır dedı eger kg alımı drursa ek gıdaya erken gecıcez sanırım
ama sımdılık gelısımınde sorun yok hatta ılgnc bıseklde bir kg almıs nasıl aldı ben de anlamadım resmen ac duruyor cunku ıns hep alır normal gelısımı surer

umarım hepimiin sıkıntısı düzelir ne diyeyim bizde durumlar böyle canım buna da sükür diyorum gecen haftaya göre daha ıyıyız en azndan kabullendım durumu oturup aglamıyorum artık napiim nasiptn ötesi olmuyo:50:

sermest,inşallah kilo alımı böyle devam eder,kusması da azalır kuzunun.
bize de doktor reflü için ilaç verdi ama 120 cc de n az olmayan bir beslenmenin ardından kullanılacakmış günde 3 defa.ve tahmin et...ilacı kullanamıyoruz çünkü hiç adam gibi karnı doymuyor son günlerde.5 aylık olmak üzere,bikaç gündür400-500 cc mamayla duruyor.ek gıda da veriyorum,bugün yediğini ertesi gün yemiyor.2 gündür kaşıkla bir lokma almadı ve 400 cc ne demek bir düşün???
çekeceğiz canım bunları ne yapalım.ben de arada kendime sözler veriyorum,ama 2 güne bir mutlaka ağlıyorum:))bizim de kan tahlili falan yapıldı bu hafta,kanı biraz düşük çıktı ilaç kullanıyoruz,iştah açıcı kullanıyoruz sözde ama yok.
ne güzel 1 kilo alması şahane bişey,maşallah.geçen ay 500 gr aldı kızım,bu ayda 450-500 arasında olur sanıyorum,son bikaç gündür vermediyse tabi.ama 500 gr ideal bizim için,bu kadar aç durmaya bunu alabiliyorsa daha ne!

sermest,inşallah kilo alımı böyle devam eder,kusması da azalır kuzunun.
bize de doktor reflü için ilaç verdi ama 120 cc de n az olmayan bir beslenmenin ardından kullanılacakmış günde 3 defa.ve tahmin et...ilacı kullanamıyoruz çünkü hiç adam gibi karnı doymuyor son günlerde.5 aylık olmak üzere,bikaç gündür400-500 cc mamayla duruyor.ek gıda da veriyorum,bugün yediğini ertesi gün yemiyor.2 gündür kaşıkla bir lokma almadı ve 400 cc ne demek bir düşün???
çekeceğiz canım bunları ne yapalım.ben de arada kendime sözler veriyorum,ama 2 güne bir mutlaka ağlıyorum:))bizim de kan tahlili falan yapıldı bu hafta,kanı biraz düşük çıktı ilaç kullanıyoruz,iştah açıcı kullanıyoruz sözde ama yok.
ne güzel 1 kilo alması şahane bişey,maşallah.geçen ay 500 gr aldı kızım,bu ayda 450-500 arasında olur sanıyorum,son bikaç gündür vermediyse tabi.ama 500 gr ideal bizim için,bu kadar aç durmaya bunu alabiliyorsa daha ne!

insallah canım ben de sasırdım cunku gecen aya göre dısardan bakılınca bı degısım olmadı toparlamadı ya da değişmedi tipi falan aynıydı ama bızım yemem sorunu bu bır ayın yırmı günü kadardır var dolayısıyla bundan sonrakı kg takipleri esas neticeyi verecek gibi
bizimki de 120 cc almıyor asla ıstahla ıcerse 60 ccde bırkıyor onun dısında ara ara 10-30-40 cc gibi ne alırsa kardır seklınde yedırıyorum bizim de günlük milktar 600 cc gecmiyor o da benm zorumla ayına göre cok az yıyorlar evet demek ek gıdada da problem cıktı of benm de tek umudum oydu bak orada da cuvallarsak yandık
bu arada dedgn gıbı insan bu pskoljıyı atamıyor ben dun kabulendım yazmısım ama bu sabah sinir krziyle basladım güne yine işin kötüsü uykusuzluk yorgunluk bel agrısından helak olmusken bır de yedırememe pskoljisi bebegimle de arama giriyor sanki ister istemez gerlimi yansıtıyorum ona da sonra da buna uzuluyorum :(
ins düzenli yer ve güzel kilo alırlar cünkü bu sekilde beslenme saatlerinin eziyet seklınde gecmesi cok feci bişey hem onlar hem bizler icin

sermest,ek gıdaya çok güzel başlamıştık.nerdeyse 1 kase yoğurdu yiyordu bir kerede,aynı şekilde kaşık mamasını meyveyi de.ne olduysa son 3 gündür oldu.kaşığı değdirtmiyor ağzına.anlaşılan hep sorunlu geçecek bizim için beslenme.dilerim sizin böyle olmasın,sinirlerim harap,bugün yine bir sinir krizi geçirdim:(

üzüldüm esracım desene ümitler de geri tepiyor of napcaz bılmem ben de senden farklı degılım bugün
karnı doymadıgından tam uykular da güme gitti artk devamlı uyanıp duruyor derin uykumuz da kalmadı
bende de derman sabır güc kalmadı Alahım gör halimizi:(

uzulmeyin kizlar benimde 3 aylik oglum ayni sorunu yasadi eskiden iyidi istahi ne olduysa aniden istahi gitti birde aniden birsey yokken bagirarak aglamaya basladi,hasta sandim doktora gittik bir seyi yok dedi,sonra intden arasdirdim buyume atagi diye ararsan bulursun bebekler 20 aylik olana dek bunu yasarlarmis gecici bi surec yani bol bol istahlar bebislere ins.

waala bizdede değişen bişey yok bu ay sadece 2600 gr aldık tahlil yapıldı idrar ve dışkı hiç birşey çıkmadı sevineyim mi üzüleyimmi bende bilmiyorum artık kızımın kilosu 4680 4. ayımız bitti bu arada doktorunuz genetik olabilir dio bende çok zayıfım küçükken hiç yemezmişim her zaman annemin bana sölediği söz geliyo aklıma allah sanada senin gibi bir kız versin ne çektiğimi anla :)çekiyorum bende bizdede el gıda var ama benim sıpam biberonu nasıl eliyle itiyorsa meyve ,yogurt yada çorba verirken kaşığa saldırıyo resmen doktorumuz kendine yetti kadar yiyo diyo eğer yedigi halde kilo almazsa o zaman sorun çünkü diğer herşey normal boyumuz uzamış çok dikkatli ve taklitçi ayına göre sadece kilo ve yememe problem işte bende sinir krizlerine giriyorum napıcaz bilmiyorum walla

mrh..bende aynı dertten muzdaribim...kızım şu an 4 ay 10 günlük yaklaşık bir aydır iştah yok ne yaptıysam boş yemiyo...ek gıdalara 15 gün önce başladık ama onda da bi değişiklik yok 4-5 kaşıktan sonra almıyo...kilo amlımıda 15-20 gündür çok az daha önceleri ayda 1 kg alıyodu...
bende şimdi ne kadar dogru yanlış bilmiyorum ama biraz da olsa işe yaradı...yaptıgım mamasının içine 1-2 tane cici bebe katıyorum...ve şimdi birazcık da alsa içmeye başladı tadı şekerli oldugu için sanırım...bide kilo aldırıyor..
daha önce de pirinç suyunu denemiştim baya kilo aldırmıştı...inşallah iştahları acılırda bunlarada gerek kalmaz...hergün ne kadar içti diye hesaplamaktan artık çok yoruldum...tahilleri de temiz cıkıyo ama sorun nerde anlayamıyorum
Allah yardımcımız olsun....

mrh..bende aynı dertten muzdaribim...kızım şu an 4 ay 10 günlük yaklaşık bir aydır iştah yok ne yaptıysam boş yemiyo...ek gıdalara 15 gün önce başladık ama onda da bi değişiklik yok 4-5 kaşıktan sonra almıyo...kilo amlımıda 15-20 gündür çok az daha önceleri ayda 1 kg alıyodu...
bende şimdi ne kadar dogru yanlış bilmiyorum ama biraz da olsa işe yaradı...yaptıgım mamasının içine 1-2 tane cici bebe katıyorum...ve şimdi birazcık da alsa içmeye başladı tadı şekerli oldugu için sanırım...bide kilo aldırıyor..
daha önce de pirinç suyunu denemiştim baya kilo aldırmıştı...inşallah iştahları acılırda bunlarada gerek kalmaz...hergün ne kadar içti diye hesaplamaktan artık çok yoruldum...tahilleri de temiz cıkıyo ama sorun nerde anlayamıyorum
Allah yardımcımız olsun....

yine sinir krizleriyle dolu bir günün ardından bu cümle tam da içinde bulundugum hali anlatıyor arkadasım
daha yemeye basladıgı ilk an kac ccde bırakcak acaba minimum günlük 600 cc tutturabılcez mı bugün bunu da yerse su kadar cc ediyor onu da yerse ohh diye hesaplamaya baslıyorum tabiki hesapları sasan hep ben olunca kafayı sıyırıyorum haliyle o baska:(
bakkal hesabı gibi kafamda dönüyor cc hesapları saat kacta yedi ne kadar yedi ne zaman yer nasıl yer...dayanılır gibi degil cok zor

bugün hepten sapıttık kavga dövüş dün gece birden beri yedigi sadece 450 cc:(
inanın onu da nasıl yedirdigimi Allah biliyor ben cabaladıkca o baska taktikler geliştirir oldu
artık elleriyle büyük insan gücüyle biberonu ittiriyor biberonu agzında tutabilmek bir basarı zaten kafa sürekli saga sola sallanıyor
tükürüyor öğürmeyi ögrendi bilere ögürtüyor kendini kusturuyor eliyle tokat atar gibi bana ve biberone vuruyor biberonu fırlatıyor elimden resmen
iki büklüm kaldım egilip beklemekten boynum belim tutmaz oldu ama en tutmayan sinirlerim sabrım
bugün cok kötü bir ruh halindeyim neden diyorum neden herkesler bebekleriyle güzelce emişirken mutlu mesut dogdu dogalı bu zulüm?
zaten memeyi reddetti baslrda cok harap oldum cektim yetmedi mi tam düzeldi derken simdi hepten ac duruyor ben nasıl dayanacagımı şaşırdım artık
bugün bagır cagır agladım hep kızdım ona da bagırdım elimde olmadan artık ciddi madan kayıs koptu bende ama ben bagrdıkca sebek nasıl da gülüyor yüzüme dalga gecer gibi gel de sonra sinirden vicdan azabından delirme otur bir de ona agla:(
bogazıma yumru oturdu inan yutkunamıyorum sanki nefes alamıyorum zaten dogumdan sonra lohusalık deprsyonunu atamamstm bisüre simdi ciddi madana iyi degilim işin kötüsü kimse anlamıyor halinden esin bile zorlama tamam yüklenme kendine de ona da.kızma el kadar cocuga.. yer acıkınca sen cok abartıyon bilmem ne..ne cektigimizi anlıyorlar mı sanki annem bile akıl veriyor ac bırak bak nasıl yicek ya bu insanlar dalga geciyor benle ya bende gariplik var..
artık gece de uykuları kesik kesik..aclıktan sanırım karnı doymuyor ki adam akıllı uyusun..önceden yedigi zamanlar gece uykusuna dalınca altı saat falan uyurdu kalkmazdı hiç..simdi saatbası uyanıyor aglıyor ne kendi uyuyor ne beni uyutuyor..üstüne bir de gaz krizleri basladı yine..bos mideyle ne gazı bu bi bilsem..kafayı yedim sıfır uyku artı çökmüş bir pskolojiyle..artık cidden dayanamıyorum Allahım nolur acısın halimize..cocugumla aramda olmaması gereken anılar anlar yasanılmaması gereken ruh hallerinin eseri kalsın istemiyorum..ben bu degilim böyle aciz bitmiş minnacık yavrusuna küsen bir anne olmak istemiyorum artık..çok zor kızlar Allahım duysun görsün halimizi artık dermanı nerdense neyse tez elden insallah:58:

merak etme tek değilsin arkadşım söylediklerinin aynısını bende yaşıyorum....ve anlayan hiç kimse yok...akıl vermesi kolay geliyor insanlara...ama ceken biliyor...istediği kadar ac kalsın sonuç yine değişmiyor içtigi yine aynı oluyo....hergün yatarken bügün kendi haline bırakacagım artık takmıyacagım diyorum ama en fazla ögle ye kadar dayanabiliyorum artık sinirlerim yıprandı....ne yaparsam yapayım olmuyor olmuyor olmuyor.....Allah yardımcımız olsun...

merak etme tek değilsin arkadşım söylediklerinin aynısını bende yaşıyorum....ve anlayan hiç kimse yok...akıl vermesi kolay geliyor insanlara...ama ceken biliyor...istediği kadar ac kalsın sonuç yine değişmiyor içtigi yine aynı oluyo....hergün yatarken bügün kendi haline bırakacagım artık takmıyacagım diyorum ama en fazla ögle ye kadar dayanabiliyorum artık sinirlerim yıprandı....ne yaparsam yapayım olmuyor olmuyor olmuyor.....Allah yardımcımız olsun...

yine berbat bir gecenin ertesinde berbat bir günden caresizce amin diyorum canım sadece
ben de senın gibi hesaplamıycam ac kalsın sabretcem diyorum ama onun acıkmak gibi bir derdi olmuyor yazık ki film basa sarıyor
sayılar dönüyor beynimde artık naptıysam ne sekılde denedıysem olmadı uykusunda yedirebiliyordum artık uyurken bıle yemıycem dıye aglıyor üstelik gözleri kapalı uyurken yani..uyurken bıle reddediyor var mı böyle bişey..aklımı oynatıcam napcamı sasırdm artık Allahım yardım etsin bize

Back