inan çok üzüldüm. Allah şifa versin.. Hem yemiyorlar hem hastalarBi de benimki yogurt falan da yemiyobugun kizim cok hasta,en son dun aksam 8de ictigi azicik mamayla duruyor,o saatten bu yanan ha bire kusuyor oglenden sonra dr a gidecez
Biberonla hiçbirşeyi sevmiyor m.suyu denedim, sütlü tahıllı mamaları sıvı yapıp biberona koydum ama hiç içmedi. Suyu bile çok az çekiyor çok ilginç çünkü iştahsız bebekler suyu enazından severler :) sezeryan mı oldun canım?Bende aynen senin gibiyim çok kaygılı stresli ama artık çok tamamlamaya çalışıyorum önceleri 2.5 ay kadar gayet güzel içiyordu ama çokta kusuyordu bazen bi kaç gün isteksiz oluyordu o zamanda bile hamileliğim zaten berbat geçti doğumdan sonra 3 hafta bebeğimi kucaguima bile alamadım doğduğundan beri meme almadı ne yaptiyssam o zamandan belliydi istahsizligi ilk önce cc ölçüsünü saymayı bıraktım sonra ona yalvararak biberon vermeyi saatlerce AC kalsa aglamiyo istemiyordu aksine çok neşeli birde anneler bebeğimiz biberondan sadece mamami icmiyo yoksa meyve suyu falandami icmiyo
Bi de hamileliğin neden kötü geçti bulantı kusmaların var mıydı?Bende aynen senin gibiyim çok kaygılı stresli ama artık çok tamamlamaya çalışıyorum önceleri 2.5 ay kadar gayet güzel içiyordu ama çokta kusuyordu bazen bi kaç gün isteksiz oluyordu o zamanda bile hamileliğim zaten berbat geçti doğumdan sonra 3 hafta bebeğimi kucaguima bile alamadım doğduğundan beri meme almadı ne yaptiyssam o zamandan belliydi istahsizligi ilk önce cc ölçüsünü saymayı bıraktım sonra ona yalvararak biberon vermeyi saatlerce AC kalsa aglamiyo istemiyordu aksine çok neşeli birde anneler bebeğimiz biberondan sadece mamami icmiyo yoksa meyve suyu falandami icmiyo
Meyve sularını kendim sıkıyordum katı meyve sıkacacağı ile bütün meyveleri denedim içmedi artık sıkmıyorum. Çeşitli mamalar ve biberonlar denedim almadı.Bide hazır meyve suyu mu kendin mi yapion canım
İnsan çocuğu için neler yapıyor boşver kaynananı bu süreçte canımızı sıkanları takmayalım. Şakayla karışık lafını da esirgeme:) m.sıkacağımdan galiba meyveler iyice eziliyordu biberona takılmıyordu ama benim cadı içmediKatı. Meyve sikCagini bende kullandım ama taneleri biberon tıkadığı için içemedi rende ile rendeleyip elimle suyunu sıkıp veriyorum
Kasikla iciremiyorum agzini acmiyo,bu arada doktora gittik,kulagi iltihaplanmis yavrumun,ilac verdi,insallah gecerBide kaşığa ağzını hicmi acmiyo alınca oguruyormu kusmaya mi çalışıyor
Canım geçmiş olsun..Kasikla iciremiyorum agzini acmiyo,bu arada doktora gittik,kulagi iltihaplanmis yavrumun,ilac verdi,insallah gecer
Benim kız da şurubu ağzına koyduğumuz gibi kusuyordu mecbur iğneye geçtikTesekkur ederim canim,bu arada Ilaclari iciremiyorum kusuyor devamlinapsam acaba?
Dedigin gibi oldu canim,iğne verdi doktorumuz,insallah sifa bulur yavrularimizBenim kız da şurubu ağzına koyduğumuz gibi kusuyordu mecbur iğneye geçtikdoktorunu bi ara istersen eğer içirdiğini kusuyorsa büyük ihtimal iğne reçete eder. Allah yardımcın olsun..
Ben birşeyleri denemekten çok yoruldum. Yapmaya çalıştığım herşey elimde kuruduArkadaslar internette araştırırken..havuç tohumunun iştah açtıgını yazan yazıyı
gördüm..hatta burdada kadinlar kulubunde böyle bir başlikta acilan..konu var internete yazarsanız cıkacaktır...ya bende denemek istiyorum ama korkuyorum bisey olur diye...aranızda kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?