3 aylık hamileyim ve Aldatıldım...

velvele19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
58
20
29
Nerden nasıl başlanır bilmiyorum. 3 senedir birlikteyiz 14 aydır evliyiz. Evliligimin ilk 3 ayı kayınvalide faktöründen dolayı çok sancılı geçti ama aile olarak o kötü günleri atlatıp kendimize herkesin gıptayla baktığı kusursuz denecek kadar güzel olan bir hayat kurmuştuk. Birbirimizi her zaman dinler, sorunlarımızı konuşur, incitmeden anlardık birbirimizi. Eşim ankara içindeyken bensiz hiçbir yere gitmez evinden işine işinden evine gelirdi. 1 buçuk ay önce hamile olduğunu öğrendim buna çok sevinirken 15 gün önce de eşimin yurt dısındayken benim hamile oldugumu bile bile bu işi parayla yapan kadınlarla birlikte olduğunu öğrendim. Dünyam yıkıldı resmen sorunlu mutsuz bir evliliğimiz olmasaydı bu kadar uzulmezdim belki de. Yediremedim kaldıramadım kadınlığıma ve gururuma yapılmış çok büyük bir saygısızlık bu. Esim cok ağladı cok yalvardı gunlerce benimle birlikte goz yaşı döktü çok pisman sözde o da herseyden önce kendi karakterine saygısızlık yaptığını düşünüyor. Abileri yengeleri hiç kimse inanmadı inanamadı onun gibi bir adamın bunu yapmış olması herkesi çok yaraladı. Ailemin maddi durumu kötü olduğu için onlara haber bile veremedim. Karnımdaki bebekle ne yapacagımı bilmedigim icin evi terk etmedim. Belki de bu kadar güzel giden bir evliliğe bir şans daha vermek istedim bilmiyorum. Önceden aldatmak deyince bile canım yanardı asla kabullenemem derdim ama şimdi onu affettigim icin kendimden de utanıyorum. Şu an araya çok büyük bir mesafe koydum ona gerçekten yeniden guvenmeden(ki bu çok uzun bir süreç) onunla aynı masaya bile oturmak istemem. Kendi gururumu evladım için hiçe saydım umarım değer. Umarım ben gerçekten bu kararla hayatımın hatasını yapmış olmam.

Cok zor bir karar. Allah yardimciniz olsun.
Ama ofke icinizde kaldikca evliliginiz hicbir zaman eskisi gibi olmayacak, unutmayin. O yara kapanmaz.
Karar verirken lutfen bunu da dusunun. Evladinizin buyuyecegi aile cehennem gibi olacaksa hic olmasin.

nasil ogrendiniz? bunu tesadufenmi yoksa bisiden mi suphelendiniz?
Tamamen sans eseri bi gece uyandım ve icimden bi ses galerisine bakmamı söyledi baktım bişey bulamadım sonra bu silinen fotografları kurtaran bu program yükledim orda masada toplu arkadaş grubuyla ve yaninda kadınlarla çekilmiş fotograflar gördüm sonrasıni da kendinden ögrendim

Daha sabah işe gelirken bu konuyu düşündüm serviste enine boyuna. Şu an eşim beni aldatsa ne yaparım? Boşa koydum dolmadı, doluya koydum almadı. Çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Ben bu tarz konuları unutamayan ve sindiremeyen bir yapıda olduğum için, yaptığını affetsem bile kendi iç sesimden kurtulamam. Bu yüzden benim için ayrılmak tek çözüm bu konuda ama maddi olarak rahatım, ailem de her daim yanımda. Bu durumda olmayan kadınlar için çok çok daha zor bir durum. Umarım eşiniz güveninizi boşa çıkarmaz ama hamile karısını aldatan adamın merhametine güvenmeyin derim ben. Boşanmıyorsanız da ilerisi için plan yapın ve kendinizi güvenceye alacak planlar yapın.

Cok zor bir karar. Allah yardimciniz olsun.
Ama ofke icinizde kaldikca evliliginiz hicbir zaman eskisi gibi olmayacak, unutmayin. O yara kapanmaz.
Karar verirken lutfen bunu da dusunun. Evladinizin buyuyecegi aile cehennem gibi olacaksa hic olmasin.
Korktuğum şeyde bu aslında zaman geçtikçe sönmüyo sanki daha çok alevleniyor. Eğer ki toparlayamazsam bebegini dünyaya getirmeden bitiririm sanırım

Daha sabah işe gelirken bu konuyu düşündüm serviste enine boyuna. Şu an eşim beni aldatsa ne yaparım? Boşa koydum dolmadı, doluya koydum almadı. Çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Ben bu tarz konuları unutamayan ve sindiremeyen bir yapıda olduğum için, yaptığını affetsem bile kendi iç sesimden kurtulamam. Bu yüzden benim için ayrılmak tek çözüm bu konuda ama maddi olarak rahatım, ailem de her daim yanımda. Bu durumda olmayan kadınlar için çok çok daha zor bir durum. Umarım eşiniz güveninizi boşa çıkarmaz ama hamile karısını aldatan adamın merhametine güvenmeyin derim ben. Boşanmıyorsanız da ilerisi için plan yapın ve kendinizi güvenceye alacak planlar yapın.
Değil eşim arkadaşlarımın bile beni kandırdığını hissettigimde arkadaşlıgıma son verirdim ben. Ama şu an bişey bağlıyor sanki beni. Rabbim yaşatmasın sizlere. Ölümden daha zoruymus bu.

İyi düşünüp taşınmak,karar vermek lazım.
Ama bu hareket yutulmaz.
Şuan hamile olduğun için sağlıklı düşünemiyorsun.
Bir kere yapınca affedersen "nasılsa affediyor" diyecek ve bir daha yapacak.
Bu hep böyle devam edecek.
O yüzden lütfen barışma.
Doğumdan sonra git.
Bir daha da o eve dönme.

sana tavsiyem çocuk doğup biraz büyüdüğünde çalış. kenarda paran olsun. yine yaparsa diye hep kuşkun olacak ki yapabilirde

Tamamen sans eseri bi gece uyandım ve icimden bi ses galerisine bakmamı söyledi baktım bişey bulamadım sonra bu silinen fotografları kurtaran bu program yükledim orda masada toplu arkadaş grubuyla ve yaninda kadınlarla çekilmiş fotograflar gördüm sonrasıni da kendinden ögrendim
bundan sonrasi esinizin vicdanina kalmis. siz acik bi cek veriyorsunuz. aldatilmam bosanmama sebep degil msjinizi aldi o.artik bunu nasil kullanacagini zaman gosterecek. insallah pisman etmez sizi.

İyi düşünüp taşınmak,karar vermek lazım.
Ama bu hareket yutulmaz.
Şuan hamile olduğun için sağlıklı düşünemiyorsun.
Bir kere yapınca affedersen "nasılsa affediyor" diyecek ve bir daha yapacak.
Bu hep böyle devam edecek.
O yüzden lütfen barışma.
Doğumdan sonra git.
Bir daha da o eve dönme.
Şu anda da iş bakıyorum en azından doğuma kadar biraz para koyabilirsem kolaylık olur diye. Belki doğumu bile beklemem gitmek için. Sadece icim biraz sogusun istiyorum

X