ya siz tartışıomusunuz yoksa kıza çaremi buluyorsunuz anlamadım yahuuuTaşı bana attınız sanırım.
Ama sonunda aldıracam dıyor...
yaparken ıyı dayak yedıgınde sınırını bebekten cıkarma ...
aldıracam kelımesını kullandıgı ıcın nıye hmn yaptın dıye sordum ..
bazıları bebek doğurmayı petshoptan köpek almaya benzetiyor
aynı şey işte ,bu zihniyetin sanırsam herhalde gaaaalibaha kuruması lazımbazıları da bebek aldırmayı sinek öldürmeye benzetiyor !!!!!!!!
Ben aydindayim
yasada öyle bir şey var diye biliyorum 1yıldan önce boşamıyor tabi böyle sorunlarda boşuyor diye biliyorum ama en iyi açıklamyı bir avukat yapar. ayrıca darp raporu alıp boşanınbu gün size yarın doğan evladınızada kalkar bu caninin eli keşke evliliğini z oturmadan hamile kalmasaydınız ama olan olmuş eğer eşiniz kavul ederse yasal süre içince hemen kürtaj olabilirsiniz anlaşıp sonra yasal işlenlere başlarsınız.sonuçta bu bebeği sizde büyütmek istemiyorsanız ne olacak o yavrucak doğunca.çok zor .Git rapor al biran önce, 1 yıl dolmadan niye boşanamıyorsunuz onu anlamadım.
6 aylik evli ve hamileyim bu saatte karakola gidicektim anami babamı gece gece rahatsiz etmemek icin girdim tekrar eve. Babam kanset annem yeni ameliyat oldu. Esim dudagimi patlattı ve iki tane terlik atti belime isabet etti evde ciglik cigliga kactim resmen. Ayrilicam bu sefer bitti yarin dilekce yazicam ama bir yıl dolmadan bosanamiycaz maalesef. Sonra dra gidicem bebegimi napicam aldırma m gerekiyo ama nasıl bu adamla olmuycak gece ikide geldi eve zaten nerde oldugunu da soylemedi.napayim simdi herkes biliyo hamile oldugumu bu adami cekmek zorunda mi kalicam dogursam boyle bi ailede mi büyüsün babasız yada vicdan azabı çekiyorum bebegim olmasa cok kolaydı napayim ben delircem kilitledim odaya kendimi intihari bile düşünüyorum
Allah yardımcın olur inşallah. Nasıl evlendiniz eşinizle. Görücü usulü mu. Ben gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Eşiniz pişman mı yani neye sığınarak yaptı bu hayvanlığı. Ağır konuştum kusura bakmayın ama ben de çok Üzgün ve sinirliyim bu konuda.Allahim yardim et bu yasadiklarima inanamiyorum ya rüya olmalı
bebek 6 aylık değil. 3 aylık6 aylık bebek aldırılır mı hiç?hem bebek alınacak kadar küçük olmuş olsaydı bile nasıl kıyacaksın yavruna.boşanmak istersen boşan ama bebeğinin canına kıymayı düşünme.şiddetle ömür geçmez.1 kez sana el kaldırmışsa saygı sevgi yoktur
off. içim kötü oldu. boşan arkadaşım. şeytan gibi adam buTaniyamadim ya da yakistiramadim sevgiliyken de boyle sorunluydu biz zaten cok sık kavga ediyoruz bu sefer pzr ist a gidecegini soledi ben sordukca cevap veriyo dedim ki her şeyden en son benim haberim oluyo üstüne 6 gün kalicam dedi suratim asıldı sonra bu başladı soylenmeye alisverise cikmistik bu arada enistesini aradı beni birakip onla gitti zoru gorunce hep ablasina kacar zaten. Ben de bu ne simdi bi plan yapamicak miyimsenle dedim kavga büyüdü bu gitti gece 2 de geldi nerdeydin diyorum cvp yok teli de kapaliydi yuzume dahi bakmadı cvp vrrmedi cok sinirlendim kazagini cikarmisti bana cevap ver diye kazagi ustune attim firladi ustume önce kumanda sonra terlikler kendimi bkilitledim kactim baktim dudagim patlamis kumanda isabet etti sonra 5 6 terlikten ikisi agzim kan doldu banyoya gidemedim banyodaykende geldiistediginbu deilmiydi diye tehdit etti hala
off. içim kötü oldu. boşan arkadaşım. şeytan gibi adam bu
6 yıllık evli 3 aylık hamile6 aylık bebek aldırılır mı hiç?hem bebek alınacak kadar küçük olmuş olsaydı bile nasıl kıyacaksın yavruna.boşanmak istersen boşan ama bebeğinin canına kıymayı düşünme.şiddetle ömür geçmez.1 kez sana el kaldırmışsa saygı sevgi yoktur
oda değil.6 yıllık evli 3 aylık hamile
Aynen kafa gitmiş benimoda değil.
6 aylik evli ve 3 aylık hamile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?