3 aylik hamileyim esimden siddet gördüm

Ne yaptınız acaba, gittiniz mi şimdi karakola sabah oldu ya merak ettim?

l, post: 38022671, member: 433084"]Ne yaptınız acaba, gittiniz mi şimdi karakola sabah oldu ya merak ettim?[/QUOTE]
Sabah yatak odası kapısını yumrukladi aç isim var diye actim araba anahtari nerde lazim dedi ben de bana lazim cok isim var dedim beni zorlama dedi napcan bu sefer de burnumumu kircan diye aşağılık aciz dedim ciktim evden emniyete gittim polis iki saat laf anlattı sikayetimi almadı is buyur dedi bi daha yüzyüze bakamazsiniz falan aradilar onu bi konusturalim dediler teli kapaliydi. Gece gelmeliydin darp raporu icon dedi. Fotoğraflar var cigliklarimi ust kat duymustur sahit olurlar dedim. Simdi akrabaları bile sahit olmuyo insana dedi evden n ayril biraz dinleyin kendinizi dedi ben yarın gelirim dedim inanamadim agladim aglafim cikt o m ordan annemlere geldim bu gece de annemlerdeyim

Babam torun görsün dedim bebek yaptım kocam şiddet gösterdi bebeği aldıracam bu ne yaaa yazık bu zihniyete yazık böyle masum canlara!!!!
Bu zihniyete deil bu hale dusurenlere yazik herkes kadar aklim calisiyo merak etme oyle disardan konusmasi kolay ben burda keyfinden gitsin bebek demiyorum gercekten cok kiricisin

Esim olcak okuz avukat ustelik ne numaralar yapar alir çocuğumu

Ayrıca Yorum yapmak için yapan ben degilim sizsiniz!! Benim en baştan yorumlarımı okusaydınız görürdünüz ne demek istedigimi..birdaha insanların mesajlarını alıntı yaparak,söylemediği şeyler için insanları kınamayın bana yaptiginiz gibi..vermek istediginiz mesaj yada bir uyarı varsa genel yorum yapin!

l, post: 38022671, member: 433084"]Ne yaptınız acaba, gittiniz mi şimdi karakola sabah oldu ya merak ettim?
Sabah yatak odası kapısını yumrukladi aç isim var diye actim araba anahtari nerde lazim dedi ben de bana lazim cok isim var dedim beni zorlama dedi napcan bu sefer de burnumumu kircan diye aşağılık aciz dedim ciktim evden emniyete gittim polis iki saat laf anlattı sikayetimi almadı is buyur dedi bi daha yüzyüze bakamazsiniz falan aradilar onu bi konusturalim dediler teli kapaliydi. Gece gelmeliydin darp raporu icon dedi. Fotoğraflar var cigliklarimi ust kat duymustur sahit olurlar dedim. Simdi akrabaları bile sahit olmuyo insana dedi evden n ayril biraz dinleyin kendinizi dedi ben yarın gelirim dedim inanamadim agladim aglafim cikt o m ordan annemlere geldim bu gece de annemlerdeyim[/QUOTE]
Direk hastaneye gidip oradan da alabilirsiniz diye biliyorum sonuçta orda da polis oluyor hastane olduğu için şikayetini dikkate alırlar diye tahmin ediyorum.

nasıl ya, gece gelmeliydin darp raporu için ne demek? adam dudağınızı patlatmış izi hala duruyordur. bu nasıl polis anlamadım?! biraz daha dayak ye de öyle gel deseymiş bari! bu nasıl iş ya!!!! bilen arkadaşlar, avukatlar bir şey desin bir polis, kocasından dayak yemiş hamile kadının şikayetini nasıl kabul etmez? ne yapacak bu kadın daha devam mı edecek dayak yemeye???

[QUticentgirl, post: 38027697, member: 569014"]canım benim geçmiş olsun
yaşadıklarına çok üzüldüm
napıcaksın şimdi
babam kanser annemde hasta demişssin
baban için çocuk yapan sen
eminim baba evine gidip onları dahada üzmezsin gibime geliyor
ki haklısın yani kanser adam sonucta
dahada üzülür hasta olur Allah korusun[/QUOTE]
Ama napayım evde onla birbirimizi mi yiyelim yüzünü görmek istemiyorum babamdayim zaten koca herif ist a gifiyo pazar cuma doncekmis burda kalicam

Okuyunca ne kadar kötü oldugumu anlatamam,nasıl kalkar elleri vicdansız.simdi bebegi düsünmeyin biraz zaman verin kendinize.bu zamanda en cok yardımcın olacak insallar ailen inan.güzelce uyuyun bugün sıcak ballı bir süt içip.biraz esinizden uzak kalın.sonra dısarda bulusup konusun herseyi.ortak karar alın her konuda.suan 2 nizde birbirinize cok öfkeli ve kırgınsınız.biraz uzak kalmak en güzeli.

Biz burada aldırsın-aldırmasın diye dertlenirken, konu sahibinden ses yok. Umarım hayra alamettir. Meraklandım açıkçası.

l, post: 38022671, member: 433084"]Ne yaptınız acaba, gittiniz mi şimdi karakola sabah oldu ya merak ettim?
Sabah yatak odası kapısını yumrukladi aç isim var diye actim araba anahtari nerde lazim dedi ben de bana lazim cok isim var dedim beni zorlama dedi napcan bu sefer de burnumumu kircan diye aşağılık aciz dedim ciktim evden emniyete gittim polis iki saat laf anlattı sikayetimi almadı is buyur dedi bi daha yüzyüze bakamazsiniz falan aradilar onu bi konusturalim dediler teli kapaliydi. Gece gelmeliydin darp raporu icon dedi. Fotoğraflar var cigliklarimi ust kat duymustur sahit olurlar dedim. Simdi akrabaları bile sahit olmuyo insana dedi evden n ayril biraz dinleyin kendinizi dedi ben yarın gelirim dedim inanamadim agladim aglafim cikt o m ordan annemlere geldim bu gece de annemlerdeyim[/QUOTE]

Biz burada aldırsın-aldırmasın diye dertlenirken, konu sahibinden ses yok. Umarım hayra alamettir. Meraklandım açıkçası.

Konu sahibesi yazmış gelişmeleri.

aklınızda bulunsun bu tip durumlarda karakul yerine hastahaneye gidin.acil bölümüne.muayene olmak için.orada girişinizi yaptırırken nasıl oldu falan diye soruyorlar.direct darp diyin.darp dediğiniz an ciddi birşey olduğu için hastane polisi devreye giriyor.oradan karakola yönlendiriyorlar zaten.raporuda hastane veriyor eline.her zaman ilk hastaneye gidin

Ya sen ne diyosun ben boyle olsun diyemi yaptim bebegi kendine gel ben balik muz su c vitamini gun gün gelisimine bakiyorum her şeyden itina ediyorum onu korumak için gun sayıyorum dr herkes sen ne kadar heycanli paniksin diyor ben bebegimi dusunup gelecegini düşünüp deliriyorum burda boyle bi yaklasim olamaz bebegim dışında hicbir sey umrumda deil biz de ilk ogrendigimizde havalara uctuk anasi babası belli bana boyle konusamazsin durumlar hep harika gelismiyo sen d hic buyuk konusma brnce baban ölüm doseginde mi ki senn yorum yapma bana

cnm yasadiklarin uzucu tabikide kararini vermissin zaten oncelikle git raporunu al sikayetci ol bu pislik heriften ama lutfen o bebegin canina kiyma yazik gunahtir yavrucagin kabahati yok onun yasamaya hakki var Allah muhakkak onun rizkini verir sakin aldirma !

Tamam....

O Tum canlilar uruyor evet ama hepsi allahin ol demesiyle oluyor obebegi rahme annesi koymadi onu allah yaratti. Cocuk yapilmaz allah verir ayrica dogup dogmayacagida gatantisi yoktur. Nasip kiamettir ne kadar emin sin gelecegide mi goruyosun.yarinini kim gatantiledi senin ya aldircakmis yok melek deyilmis. Sen kim oluyosun da allahin verdigi cana kiyiyosun o cocugun gelecegini senmi yazdin su kustah liga bak ya pes!

Ya herkes bebek derdine düştü.bu kadin doguracak o bebegi farkındamısınız? Bu kadın iyi olmadan bebek nasıl gelsin dünyaya saglikli bir şekilde?? Önce bu kadincagizin psikolojisi düzelecek ki bebegini dünyaya getirebilsin bunun icin ugrasmamiz gerekirken..herkes hunharca eleştiriyor ayiptir gunahtir yapmayin ya..gercekten bekara karı boşamak kolay lafı tam bu konu için..bazı bayanlar evinde kocasıyla öpüşüp koklaşırken,bu kadincagız kafasına tencere tava yiyor,dudağı patlıyor yaziktır hala hesap soranlar var ya sabahtan beri sinir oldum bu konudan çıkamıyorum yeter be!!!

koza şiddet önleme ve izleme derneği var,bulundugunuz yerde varmı bilmiyorum.onlardan yardım alabilirsiniz her konuda size destek olacaklarından eminim.avukat ve rehabilitasyon uzmanları var.size ne yapmanız gerektiği hakkında mutlaka yardımcı olurlar...en azından telefonla ulasabilirsiniz.ben bulundugum ildeki ankara telefon numarasını yazayım konusursanız size yardımcı olacaklardır.
    • Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü ve Kadın Konukevi 0 312 418 66 62 Anafartalar Caddesi No : 70 Ulus/ANKARA
      Koza Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) 0 312 348 36 86 Ulubey Mah. 863. Sok. No:2 Altındağ/Ankara

• şönimi 24 saat arayabilirsiniz nöbet tutyo calısanları

Yoo sen gerçekten kiniyosun beni ve inanilmaz kirildim hüngür hüngür agliyorum su an kac kisi boyle gecenin 3 unde arabaya kendini kilitleyippijama terlik kalakalmis ne yasadinsen ne biliyosun babam ve bebegim benim canim ikisi de hayata tutunmaya calisiyo ne çekiyorum biliyo musun sen gitsrydin yapsaydin senin basina gelirse srn yap ben gibi olma yazık ya bu kadar gaddar olunmaz caresiz kaldim anla bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…