3 aylık gebelikte ve yolculuk yapılır mı acill

Gok yuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
110
33
48
İyi akşamlar herkese 3 aylık hamileğim 5 6 saatlik araba yolculuk yapmam gerek tabi doktoruma Bi görüncem herşey yolundaysa eğer ama yinede korkuyorum bişey olur diye

İyi akşamlar herkese 3 aylık hamileğim 5 6 saatlik araba yolculuk yapmam gerek tabi doktoruma Bi görüncem herşey yolundaysa eğer ama yinede korkuyorum bişey olur diye
Canım bu aylarda benim bildiğim tavsiye edilmez çünkü düşük riski oluyor. Ama ben 3 aylık mıydı 4 aylık mıydı bilmiyorum ama 24 saatlik yol gitmiştim ama şükür bişey olmadı. Ama sen yinede dikkat et.

Teşekkür ederim gidicem ama korkuyorum bişey olursa diye içim içimi yiyor özel araba otobüste değil ama bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorum herşey Allahtan

Teşekkür ederim gidicem ama korkuyorum bişey olursa diye içim içimi yiyor özel araba otobüste değil ama bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorum herşey Allahtan
Arabayı sürecek olan kişi yavaş sürsün. Bide bozuk yollardan gitmeyin işallah bişey olmicak.

Ben 3 aylik hamileyken 12 saatlik yolculuk yapmıştım. Bi sıkıntı olmamıştı. Doktoruma sormuştum tabi . Zor olmuştu tabi baya yorucu

Ben 3 aylik hamileyken 12 saatlik yolculuk yapmıştım. Bi sıkıntı olmamıştı. Doktoruma sormuştum tabi . Zor olmuştu tabi baya yorucu
12 saat çok yorucu olmuştur eminim kasık ağrılarım var ama genelde oluyormuş 2 aylıkken izin vermedi ama zaten biliyordum izin vermeyeceğini ama yinede sordum öyle işte şimdi de sorcam bakalım izin verirse gitmek istiyorum

Riske atmayın bu şekilde düşünüyorsanız eğer ilk 3 ay çok önemli

Otoban yolu zaten normal gider ama korkuyorum yinede işte
Tavsiye etmiyorum gözünüzü korkutmak da istemem arkadaşıma da doktoru izin vermişti ama bebeğini kaybetti bende araştırmıştım neden oldu diye araba yolculuğunda uzun süre hareketsiz kaldığınız için pıhtılaşma oluyormuş tehlikeli olma sebebi buymuş

Sürekli İzmir yolculuğu yapıyoruz . İlk gebeliğimde de şimdi de aynı . Doktorumdan onay olarak tabi ki . Gebeliğimde herhangi bir sıkıntı yok . Aama yolculuklarda arabayı durdurup birqz yürüyorum

Niye böyle düşündünüz, gebeliğiniz riskli mi?

Sürekli İzmir yolculuğu yapıyoruz . İlk gebeliğimde de şimdi de aynı . Doktorumdan onay olarak tabi ki . Gebeliğimde herhangi bir sıkıntı yok . Aama yolculuklarda arabayı durdurup birqz yürüyorum
Bizde öyle yaparız zaten çok hareketsiz kalmam diye düşünüyorum bilmiyorum bakalım bende danışıcağım

Niye böyle düşündünüz, gebeliğiniz riskli mi?
Allaha şükürler olsun şuanlık sıkıntım yok kasık ağrım oluyor oda normal diyor herşey olması gerektiği gibi ama korkuyorum sormak istedim ilk 3 ay zor falan diyorlar ilk gebeliğin bilmiyorum

Ablam 4,5 aylıkken düşük yaptı. 4 saatlik yola gitmiştik. Yarısı gün de 1 saatlik yola gitti akşamında kanaması oldu. Sonrası malum durduramadılar. Bence hiç yerinizden kımıldamayın. Kimisine bişey olmaz kimisine olur. Riske girmeyin

Allaha şükürler olsun şuanlık sıkıntım yok kasık ağrım oluyor oda normal diyor herşey olması gerektiği gibi ama korkuyorum sormak istedim ilk 3 ay zor falan diyorlar ilk gebeliğin bilmiyorum
Hamileliğimde altı kere uçak yolculuğu yaptım. Bir de 35 haftalık hamileyken 12 saat araba yolculuğu. Doktorunuz onay vermişse, sıkıntılı bir durumunuz yoksa yolculuğun bir etkisi olmuyor. Biz abartıyoruz sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…