3 Aylık bebekle tatile nasıl çıkılır nerelere gidilir

valla bebek sahibi olduk diye tatile gidemiycez fikri bana biraz saçma geliyor
Ben gecen sene 3 aylik kizimla tatile gittim 3 saatlik mesafeydi ve arabamizla gittik ben otel tercih ettim yemek problemi olmuyor rahat oluyor kizimda cogunlukla arabasinda uyudu ki evde surekli aglayan bir bebekti ama oranin havasi iyi geldi kizkardesim de bir sene oncesi 4 aylik bebegiyle gitmisti o da problem yasamadi sutunu oda da sagiyordu daha sonra veriyordu umarim sizin de iyi gecer tatiliniz

Canım ben de oğlumla üç aylıkken tatile gitmiştim, emmesi o kadar azalmıştı ki, alması gereken gramları ilk o zamanlar almamaya başladı. bu yaz çıkmayı verin diycem ama bilemiyorum kararınızı.

sero13 Mrb benim kizimda suan iki aylik :) bayramda tatile gidicez iki bucuk aylik falan oluyor..
Biz arabayla gidicez 3-4saatlik biryer tercih edicez ve suan hereydahil otel bakiyorum cunku bebek var bide yemek derdi dusunemem sonucta tatile gidiyoruz. En mantiklisi otel hemen gir havuza yada denizine yemekler hazir oh miss :)
Cikarken doyururuz bide sagariz guzelce
bebek arabasida varr ohhhh
Iyi tatilleer bize

Ben kizim 3 aylikken gittim. Gittigime gidecegime pisman oldum.

merhaba kzım 4 aylıktı tatile gittğimizde,ben izmirde oturuyorum şahsi arabamız olmadığı için izmir yakınlarını tercih ettik.kuşadasına gittik. ne otobüste nede otelde hiçbir sorun olmadı arkadaşlarında dediği gibi bebişken gitmek daha rahat acıktımmı ver memeyi,açık havayada bayılıyorlar zaten.eşimlede sırayla havuza denize girdik.en rahat tatilimdi benim.. hiç düşünmeyin derim

Hiç korkma canım, bebişi rahat giydir uçakla gideceksen inişlerde kalkışlarda emmesini sagla kulakları basınç yapmasın, uçak biletini alırken özellikle bebeğin olduğunu belirt sana en önden koltuk ayarlasınlar vede en önemlisi bebişe yatak ayırt canım, çoook rahat edersin, ben oğullarımla hep uçuyorum, ilk seyehatimizde büyüğü 6 haftalıktı hatta baya uzun aktarmalı uçtuk, hiiiiç sorun olmadı hep uyudu yatakta.

Bizde oglum 6.5 aylikken manisadan antalyaya 8 saat otobus le gittik.yolda agladi emzirdim.otelde hersey dahildi.aksam ustu denize havuza soktuk oglumu.bende esim ve annemle sirayla girdik denize.esim oglumdan daha cok sorun cikardi:) iyiki gitmisim.yaniniza ates dusurucu surup,mama,yedek bol bol kiyafet,ates olcer(ateslenebiliyorlar),oyuncak,bebek arabasi alin derim

yeni geldim bende Çeşme de herşey dahil bir oteldi....ikiz bebekleriyle gelmişler 2 aylıklarmış...aynı zamanda bir de 3 yaşında oğlu vardı kadının....evde aslında huysuz olduklarını ama burda seslerinin çıkmadığını söyledi anneleri....onun dışında da vardı bir kaç tane bebekli çift...kimileri annelerini getirmişti karı koca gayet rahattı....ben gitmedim hiç çocuklar bebekken...keşke gitseymişim...onları görünce keşke dedim...keşke eşimi dinleyip alıp bebeklerimi gezseymişim....

biz kardeşimin kırkını antalyada otelde çıkarmıştık
açık havayı, renkli çevreyi, farklı yüzleri seviyor bebekler..

Benim kuzenim 3 aylık bebeği ile gitti daha yeni , uçak tercih ettiler , birde hersey dahil antalyada bir otel .. Bende tecrübesizim sizin için ona sordum , uçak inerken ve kalkarken emzirmiş bebek ağlamamış altını hava alanında uçağa binmeden değiştirmiş uçaktan inincede 25 dk da otelde olmuşlar lara daymış otel , otele varıncada tekrar altını değiştirmiş.. 3 gündür oteldeler hava ve deniz suyu sıcakmış hatta yiğenimi denize bile sokuyolarmış

Tamam senin düzenini varmış zaten

O portatif yatak ile müthiş oluyor bizimki iki yaşındayken bile onu götürmüştük

İçine koyuyorsun çıkamıyor da dinleniyor

Seninki bebek keyfini çıkar; ağlarsa ağlar; memeyi emer olur biter.

Stres olmazsan bebek de rahat olur; yemek vs sıkıntın olmasın; bebeğe biriniz bakarken biriniz yersiniz; atıştırmalık alır oturduğunuz yerde yersiniz vs.

Bebekler suyu da açık havayı da seviyor..

İyi tatiller

Meraba ben oğlum daha bebekken gezmediğim yer kalmamıştı hem çocukta alışsın bence hiç korkmayın...biz tatilimizi genelde uçakla yapıp indiğimiz yerde yada öncesinde araba kiralayıp geziyorduk yada otel tatiliyse otel transferini mutlaka yapıyorduk.size tavsiyem bebeğinize anakucagıyla seyahatlerinizi yapmanız ...ve hafif bir bebek arabası işinizi görecektir ...onun dışında ufak termos bebek maması yapmak için kurtarıcıdır ..korkmayın bebekte alışsın hem onada güneş iyi gelecektir (güneş kremini sürmeyi unutmayın)

Şimdiden iyi tatiller dilerim

Naçizane tavsiyem uçak, büyük rahatlık artık ben bile otobüs tercih etmem heralde çünkü uçakla 1 saat bile fazla geliyo malum havalarda sıcak

bolca zıbın ateşölçer ve ateş düşürücü al

çok teşekkürler hepinize kaba taslak bir tatil planı hazırladık dediğiniz gibi ben bile otobüsle gitmiyorum hem ücret hemde eziyet bakımından deymiyorda istanbulun pis havasından çıkmak bebeğede iyi gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…