Ben gecen sene 3 aylik kizimla tatile gittim 3 saatlik mesafeydi ve arabamizla gittik ben otel tercih ettim yemek problemi olmuyor rahat oluyor kizimda cogunlukla arabasinda uyudu ki evde surekli aglayan bir bebekti ama oranin havasi iyi geldi kizkardesim de bir sene oncesi 4 aylik bebegiyle gitmisti o da problem yasamadi sutunu oda da sagiyordu daha sonra veriyordu umarim sizin de iyi gecer tatilinizvalla bebek sahibi olduk diye tatile gidemiycez fikri bana biraz saçma geliyor
Canım ben de oğlumla üç aylıkken tatile gitmiştim, emmesi o kadar azalmıştı ki, alması gereken gramları ilk o zamanlar almamaya başladı. bu yaz çıkmayı verin diycem ama bilemiyorum kararınızı.merhaba arkadaşlar yaz geldi ve ben tatile çıkmak istiyorum çok büyük bir bütçemiz yok otellerde sıkışıp kalmayı da sevmem nasıl bir tatil yapmamız lazım neye dikkat ememiz lazım yanıma neler alıyim. özel arabamız yok otobüs veya uçak diye düşündüm ama otobüstede uçaktada ağlarsa millet dillenirse ne yaparım diyede düşünmüyor değilim. millet bebeklerle hep tatile gidiyor nasıl yapıcağımı çözemedim bir fikir söylermiisniz.
emzirmek hiç sorun değil her yerde emzirebilirim takıyorum önlüğü emziriyorum valla yani sonuç olarak otel diyorsunuz hemen hemen herkes hem fikir bende herşey dahil olmasında yanayım birde pişir taşır nerde ne yiycem otele uzaktır falan onları düşünmem. pikniğe falan gideriz diye kardeşim potatif yatak almıştı aynı zamanda oyun parkı küçücük bir çanta onu alıcam mutlaka nerelerde yattı temizmi pismiyi düşünmem