3 Aylık bebekle tatile nasıl çıkılır nerelere gidilir

sero13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
223
37
39
merhaba arkadaşlar yaz geldi ve ben tatile çıkmak istiyorum çok büyük bir bütçemiz yok otellerde sıkışıp kalmayı da sevmem nasıl bir tatil yapmamız lazım neye dikkat ememiz lazım yanıma neler alıyim. özel arabamız yok otobüs veya uçak diye düşündüm ama otobüstede uçaktada ağlarsa millet dillenirse ne yaparım diyede düşünmüyor değilim. millet bebeklerle hep tatile gidiyor nasıl yapıcağımı çözemedim bir fikir söylermiisniz.

Bende 6 aylık bebisle cikicam inşallah ama merak içindeyim lütfen tecrübesi olanlar bir el atın bu konuya :)

yakın yerlere gidin..apart yada pansiyon tarzı yerlerde kalabilirsiniz..

Ben Antalyaya gidicem nasip olursa adanadan. Nerden baksan 9 saat.ama Arabamız var artık mola vere vere.ama yinede bir korku var umarım becerebiliriz

Bebek çok küçük ya ne bileyim ben olsam gitmezdim. Otobüs falan ben bile darlanıyorum hem sık sık emzirmek zorunda olucaksın illa gidicem diyorsan uçakla git

bebek küçükken daha rahat oluyor inanın. ben kızım iki buçuk aylıkken 10 saat yola gittim. bi gidişte bir gelişte birer kez ağlama krizi tuttu arabamız vardı mola filan verdik. sonraki tüm tatillerde uçak kullandım çok rahattım.bebek küçükken de büyüdükçe de giderseniz o da siz de alışırsınız bu durumlara. yanınıza emzik, biberon, emzirme önlüğü, bir iki oyuncak olan bir çanta alın. emzirmekten de hiç çekinmeyin. ağlayan bebeğe de dillenmez kimse boşverin o insanları. rahat olursanız rahatlığınız bebeğinize de geçer inanın

Bizim kendi arabamız var .Heryere gittik.Tatilede gezmeye de denize de 40 gunluk denize girdiler çocuklarım.....
Ama bi istanbul donußümuz vardı.Benim çocuklar araba sevmez .Benzinliklerdee çarşafla çocuk salladık.Yine de her yere gittik
Hala da duşünup guleriz eşimle....
Otobüs işini bilemiycem.

En rahat küçükken gidilir

Verirsin memeyi doyar verirsin memeyi susar

Deniz'i sıcak yerlere gidin Güney tarafa Ayvalık ve cîvarı soğuk

Gece yolculuğu yapın uyusun

Otobüsler ferah olduğu için arabadan daha rahat bir de çocuklar saklanan araçlarda uyumayı seviyor uçak zaten çok rahat arkadaş aktarmalı gitmişti hatta

Ağlarsa ağlar bebek bu tıpası yok ki takın sussun

Emzirin sihirli bir formül yok

Naçizane tavsiyem bu sene bir otele tıkılı hissetseniz de her ihtiyacınızın anında karşılanabîleceği bir yere gidin

Bütçeniz elverirse her şey dahil bir yer olsun yemek vs saatini kaçırsanız da aç kalmayın bebeğin ne zaman uyuyup ne zaman ağlayacağı belli olmaz

Otobüs yakın yere gidiyorsanız sorun olmuyor, 3-4 saatlik. zaten bir kısmında uyuyor, diğer kısmında da etrafı izleyebilir, sıkılmaz, emziriyorsanız uygun kıyafetlerinizi yanınıza alırsanız hiç problem olmaz, çok rahat edersiniz. Bebek arabanız rahatsa her yere gidebilirsiniz zaten, arazi koşullarına uyduğu sürece :) Gezerken kucakta taşımak için olan ürünler de çok işinize yarar. Butik otellerde daha rahat edebilirsiniz.

Ben iki çocukla tatile çıkacağım. 3.5 yaş ve 11 aylık bebek. Uçakla gideceğiz. En zor benimki

bende istanbuldan fetiyeye gittim tam 3aylikti inanin cok rahat ettim. kucuk olduu icin surekli uyudu zaten bide bebek arabasini mutlaka alinn derim. cok rahat oluyo. benim oglum surekli onda uyudu bizde otelde rahat rahat takildik. gunduz otelden disari cikmadik. cunku cok sicak oluyo fetiye aksamlarida bebegimi aldik gezdik surekli cok keyifliydi. benim icin sabah odadan cikmadan sutumu sagiyodum. yanima rahat ediyodum oglen oyle yapiyodum. ki emzirebiliyodum da. korkmayin buyunce daha zor oluyo inan ayaklaniyolar cunku.

bide yaniniza bol bol zibin ben pike takimini da koymustum ayrica emzigi biberonu varsa onlari muhafiza etmek icin bi plastik kap falan alin otel odalari sonucta kullanmadiginiz zaman icinde rahatca saklarsiniz. sonra sevdigi oyunklari alin ilgisini ceken yaniniza agri kesici ates dusurucu ates olcer mutlaka alin derim bebek sonucta her firsatta hastane eczane bulamayabikirsiniz. kiyafet olarakta siz bebeginizin neyle rahat ettigini daha iyi bilirsiniz. aklima simdilik bunlar geldi

Otel düşünmüyorsun ama otel en rahat olanı. Tatil yaptığını anliyorsun. Apart gibi yerler olunca yine yemekle bulaşıkla ugrasiyorsun. Hani mama yapma derdin de yok oteli tercih et imkanın varsa.

Eğer yol uzaksa otobüsü tavsiye etmem perişan olursunuz. Aslında bebekliye en guzeli hususî araba..
valla iyi cesaret ben bir yaşına kadar bi yere gitmeyi düşünemiyorum.
Umarım gittiğine degecek bir tatil geçirirsiniz.. :)

emzirmek hiç sorun değil her yerde emzirebilirim takıyorum önlüğü emziriyorum valla yani sonuç olarak otel diyorsunuz hemen hemen herkes hem fikir bende herşey dahil olmasında yanayım birde pişir taşır nerde ne yiycem otele uzaktır falan onları düşünmem. pikniğe falan gideriz diye kardeşim potatif yatak almıştı aynı zamanda oyun parkı küçücük bir çanta onu alıcam mutlaka nerelerde yattı temizmi pismiyi düşünmem

Doğacak minnağım henüz 5 aylık civarıyken 20küsür saatlik bi uçak yolculuğu yapıcaz. Ki çevremde çok fazla o şekilde mobil yaşayan insan var. Hiç korkutmayın gözünüzü. Zaten hamilelik doğum derken birsürü stres yaşamışsınıZdır. Tatil en büyük hakkınız. Otobüs değilde uçak tercih edin kalkarken ve inerken emzirin basınç rahatsız etmesin. Başkada bi sorun olmaz. Ayrıca dün bi arkadaşa daha söylemiştim eğer otel kavramını sevmıyosanız ve butceniz yeterliyse cruise turuna çıkın. Hem minik rahat eder hem siZ fazlasıyla eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Cok fazla otobüs yolculugu yaptim hic bebekli insanlarin uyarildigi olmuyor ayrica cok küücük muhtemeen sallana sallana uyur :)

ben marmarisi seviyorum. oğlum 50 günlüktü ilk gittiğimzde. tabi benim için zor oldu. ama pek çok plaj, koy geziyorsun, değişik yerler görüyorsun akşam dışarı çıkıp geziyorsun. uçak daha kolay olur. zamanı kısa en azından. ağladığında emzirirsin. kucağında ninni söylersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…