3 Aylık Bebeğim

Reddetme donemi denilen sey biberonda da var mi acaba benim kizim uc aylık civarı emmek istememişti
Elektirikki supurge sesi bebeği rahatlatır denemistim iki uc gun emmeyen cocuk supurge sesi ile sakinleşip emmisti

Kızım şuan 5 aylık. Aynı dönemlerde aynı sorunları yaşamışız. Meme ve mama konusunda. Bi aya yakın bende zorla yedirdim. Kucakta dolaştırarak yediriyodum. Çok şükür atlattık. Bide kucakta gezdirerek yedirmeyi deneyin olmazsa kaşıkla ağzına verin.

Bırde ben bebegını yataga koyup yanına yatıp her iki memeyıde oyle Agzına verince sütüm daha cok gelıyor ozellıkle gece hıc mama vermeden emzırebılıyorum. Zaten emdıkce sütün mıktarıda artıyor.

Valla deniyprum. Kaşık şırınga ara ara biberon, serum hortumu, neler neler... mecbur yiyecek nereye kadar aç durabilir ki değil mi ama

Evet merak etmeyin, illa ki yiyecek. Endişelenmenizi anlıyorum ben bile hala normal yediğinden az bişe eksik yese endişe ediyorum. Annelik delilik :)

Siz kaşıkla vermeye devam edin, biberonu da sık sık teklif edin bir süre sonra kabul edecektir. Bu arada biz seveceği bir mama bulana kadar 3-4 farklı mama markası denemiştik. Size de tavsiye ederim

sevgili konu sahibi Bende kizimda bi donem ayni sorunu yasamistim.
uyuttuktan sonra verdim..yada uyanmasina yakin verdim..uyanikken asla almiyordu.
sonra toparladi.
mamanin tadini begenmeme ihtimali yuksek.
sana onerim aptamil kullan.
mama degisikligi yap mutlaka.Belkide hemen ise yarayacak

Mamayı koyu kıvamda mi yapıyorsunuz acaba? Silme kaşık derken kaşığın içindeki tozu bastirmayacaksiniz. Bir de su teklif edin açsa suyu içer.

Almanyadaki aptamil ile Türkiyedeki aptamilin arasında dünyalar kadar fark var. Bebevita aldim Türkiyenin aptamili gibi güzel içti onu biraz. 120 ml icti. 3 saat sonra tekrar verdim 25 ml icti. Uykuda ya da uyanmaya yakin veriyorum ben de ayni sekilde. O zaman guzel iciyor. Simdi biraz atesi var fitil verdim zaten

Mamayı koyu kıvamda mi yapıyorsunuz acaba? Silme kaşık derken kaşığın içindeki tozu bastirmayacaksiniz. Bir de su teklif edin açsa suyu içer.
Yok bastirmiyorum normal sekilde - ki mama kabinin kosesine direk silebiliyorsun bastirmadan. Normal olmasi gerektigi gibi kivami. Yutkunamiyor ne mama ne su hafif atesi var fitil verdim

Kan ilacı kullanıyo musunuz ? Bizimkinde alerji yaptı 3 gün emmedi 1 gün mamada kabul etmedi öyle bişey olabilir mi ?

Cocuk beslenmeyi hem emzirme hem de mama doneminde reddettigine gore fazla bealiyor olmayasiniz kac kilo dogdu? Su an kac cm boyu? Kilosu nasil? Persentil olarak nasil? Boyle olabiliyor yani kendi kendi frenlemesi dd lazim belki boyle bir durumdur?

Idrar yolu enfeksiyonu olmasin bir tahlil yaptirsaniz, benim 1 aylık bebeğimde kilo almadığı için doktor şüphelenip tahlil yaptırdı çıktı malesef.

Mutlaka yine doktora gidin. Gunde sadece 2-3 islak bez cok cok az. Bebeginiz susuz kalmis. Acilde cocugun kalp, solunum, veya yara vs sorunu olmadigi icin bakmazlar. Siz hastaneleri arayin nobetci bebek doktorlari vardir mutlaka. 2-3 islak bez cok cok az. Hemen su takviyesi lazim bebege

Evet. Banlanınca cevap yazamadım. Ancak son durum şu: keyfimiz yerine geldi. Kilo alımımız düzene bindi. Günde 30-40 alma yolundayız. Hergün 5-6 òğün mama içiyoruz 120şer ml. 11inde aşımız var. Ateş vs düştü, enfeksiyon yok. Herşey yolunda şükür :) Az da olsa rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…