- 23 Haziran 2018
- 2.774
- 3.653
- 32
Reddetme donemi denilen sey biberonda da var mi acaba benim kizim uc aylık civarı emmek istememiştiMerhabalar, @Mune hanım, cidden ne yapacağımı bilmiyorum, cevap alana kadar bu konuyu lütfen taşımayın.
3 aylık bir kızım var, ve son 1 haftadır doğru düzgün mamasını içmiyor. Emmeyi 2 buçuk aylıkken bıraktı, her gördüğünde çığlıkları bastı, morarana kadar ağlama isteği oluştu.
Ancak son 1 haftadır biberonu ağzına almak istemiyor. Normalde 24 saat içerisinde 650 -700 ml içerken, şimdi 250-300 ml zar zor içiyor. Deniyorum vermeyi, önceden 3 saat aralıklı içerdi maksimum, şimdi biberonu verince 5-10 ml ancak içiyor, istemediğinden dolayı 6 saati falan buldurmaya çalışıyor.
Ağzının içerisinde yara, mantar, pamukcuk vs hiçbirşey yok. Mamayı da değiştirdim, biberonu da... Hasta da değil, hava değişimi de yok. Ne yapacağımı bilemedim. Almanya'da çoğu yerler kapalı daha, acile hastaneye götürmüştüm, yalandan bi gözlerine baktılar bir de kilosuna baktılar. 61 cm, 5 570 gram. Son 1 ayda, yani son muayeneden bu yana sadece 370 gram almış. Bir ay için çooooook az
Kaşık maması için çok erken, şırıngayla da denedim olmadı. Emziği sorunsuz alıyor, ama biberona gelince diliyle itiyor, püskürtüyor. Ne yapabilirim?
Kızım şuan 5 aylık. Aynı dönemlerde aynı sorunları yaşamışız. Meme ve mama konusunda. Bi aya yakın bende zorla yedirdim. Kucakta dolaştırarak yediriyodum. Çok şükür atlattık. Bide kucakta gezdirerek yedirmeyi deneyin olmazsa kaşıkla ağzına verin.Merhabalar, @Mune hanım, cidden ne yapacağımı bilmiyorum, cevap alana kadar bu konuyu lütfen taşımayın.
3 aylık bir kızım var, ve son 1 haftadır doğru düzgün mamasını içmiyor. Emmeyi 2 buçuk aylıkken bıraktı, her gördüğünde çığlıkları bastı, morarana kadar ağlama isteği oluştu.
Ancak son 1 haftadır biberonu ağzına almak istemiyor. Normalde 24 saat içerisinde 650 -700 ml içerken, şimdi 250-300 ml zar zor içiyor. Deniyorum vermeyi, önceden 3 saat aralıklı içerdi maksimum, şimdi biberonu verince 5-10 ml ancak içiyor, istemediğinden dolayı 6 saati falan buldurmaya çalışıyor.
Ağzının içerisinde yara, mantar, pamukcuk vs hiçbirşey yok. Mamayı da değiştirdim, biberonu da... Hasta da değil, hava değişimi de yok. Ne yapacağımı bilemedim. Almanya'da çoğu yerler kapalı daha, acile hastaneye götürmüştüm, yalandan bi gözlerine baktılar bir de kilosuna baktılar. 61 cm, 5 570 gram. Son 1 ayda, yani son muayeneden bu yana sadece 370 gram almış. Bir ay için çooooook az
Kaşık maması için çok erken, şırıngayla da denedim olmadı. Emziği sorunsuz alıyor, ama biberona gelince diliyle itiyor, püskürtüyor. Ne yapabilirim?
Valla deniyprum. Kaşık şırınga ara ara biberon, serum hortumu, neler neler... mecbur yiyecek nereye kadar aç durabilir ki değil mi ama
Almanyadaki aptamil ile Türkiyedeki aptamilin arasında dünyalar kadar fark var. Bebevita aldim Türkiyenin aptamili gibi güzel içti onu biraz. 120 ml icti. 3 saat sonra tekrar verdim 25 ml icti. Uykuda ya da uyanmaya yakin veriyorum ben de ayni sekilde. O zaman guzel iciyor. Simdi biraz atesi var fitil verdim zatensevgili konu sahibi Bende kizimda bi donem ayni sorunu yasamistim.
uyuttuktan sonra verdim..yada uyanmasina yakin verdim..uyanikken asla almiyordu.
sonra toparladi.
mamanin tadini begenmeme ihtimali yuksek.
sana onerim aptamil kullan.
mama degisikligi yap mutlaka.Belkide hemen ise yarayacak
Yok bastirmiyorum normal sekilde - ki mama kabinin kosesine direk silebiliyorsun bastirmadan. Normal olmasi gerektigi gibi kivami. Yutkunamiyor ne mama ne su hafif atesi var fitil verdimMamayı koyu kıvamda mi yapıyorsunuz acaba? Silme kaşık derken kaşığın içindeki tozu bastirmayacaksiniz. Bir de su teklif edin açsa suyu içer.