Mamayı ara ara deniyorum. Hiç yok denilece kadar sütüm. Gün boyu zar zor 60 ml çıkıyor toplam ikisi. Ne yaptıysam çoğalmadı
Inanın zamanla cogalıyor süt gıtmedıyse deneyin yine derim. Ve bebekler kolay kolay hasta olmuyor. Bende baslarda sagım yapıyordum 50 cc cıkarken sonraki gunler de 30 cc yı zor sagma ya basladim hatta bende konu acmıstım buraya sütüm cok az diye ama bebek emdıkce süt arttı yine mama veriyorum ama sütün yerını tutmaz oglum ikinci ayında 1600 kg aldı her ay bir kilo alıyor bırakmayın derim siz bilirsiniz ama. Buyul oglum su cıcegı oglu kucuguö ıkı aylıktı ona gectı doktora goturduk ılac vermedi bol bol ememck dedi ve ıkı gunde su cıcegı gectı bebegımın ve dort aydır hıc hasta olmadı.
Kakası koyu yeşile yakın, benzetme gibi olmasın da asker yeşili gibi. Her 2 bazen 3 güne yapıyor, bazen sadece ince çizgi gibi, bazen dolu dolu. Çişini keşke 2 saate bie yapsa, bezleri kupkuru. Önceden 6-8 kere değiştiriyordum günde, şimdi 2 bazen 3 kere. Hep kuru. Çişi sıvı almadığından kokuyor hafif. Diş belirtisi yokmuş baktı doktor hanım.