• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebeğim sürekli uyuyor

Papatya0102

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2021
15
5
36
Evet tuhaf gelecek ama bebeğim gün içinde 2 saat uyanık kalıyo onun dışında hep uyuyo beslenme için bile uyandıramıyorum uyanık olduğu zaman memeyi tutar tutmaz uykuya geçiyor emmedigi için sütüm azaldı doktorumuz normal dedi ama bu kadarı da fazla beslenemiyo bu ay 300 gram almış bebeği böyle olan varmıydı

Evet tuhaf gelecek ama bebeğim gün içinde 2 saat uyanık kalıyo onun dışında hep uyuyo beslenme için bile uyandıramıyorum uyanık olduğu zaman memeyi tutar tutmaz uykuya geçiyor emmedigi için sütüm azaldı doktorumuz normal dedi ama bu kadarı da fazla beslenemiyo bu ay 300 gram almış bebeği böyle olan varmıydı
mrblat benim bebeğim böyleydi memeye attığm gibi uyurdu sütüm azaldı sonra da kesildi zaten hele ilk aşıları zamanı ödüm kopardı bişey mi oldu niye kalkmıyor çok halsiz nolacak diye şimdi altı aylık oldu hiç susmuyor sürekli sesler oyunlar gülmeler herşey yoluna girdi bi de gece gündüz ayrımını hemencecik öğrendi maşallah sizinki de normal merak etmeyin

Normal değil başka doktora gidin lütfen 3 aylık bebek farkindaligi başlamış olması lazım
Kan değerlerine baktırın. Sık sık uyandırın emzirin. Besleyin. gerekirse altını açıp ıslak mendille silin yada banyoya sokun yıkayın uyanması lazim. Kilo konusunda bişey diyemem toblosu var ona bakıp söylüyor doktorlar doğum kilosuna göre .

Uyanık olunca gılamaya başladı göz teması kuruyor her emzirme öncesi elini yüzünü yıkıyorum inanırmısınız ilk zamalar banyodan çıkınca üzerini giydirirken uykuya dalıyordu o derece eşim de çok kızıyor abartıyosun diyo ama bence de normal değil 34haftalık doğdu erken dogmasına bağlıyolar

Uyanık olunca gılamaya başladı göz teması kuruyor her emzirme öncesi elini yüzünü yıkıyorum inanırmısınız ilk zamalar banyodan çıkınca üzerini giydirirken uykuya dalıyordu o derece eşim de çok kızıyor abartıyosun diyo ama bence de normal değil 34haftalık doğdu erken dogmasına bağlıyolar
benim bebeğim iki aydan sonra düzeldi ama sizin üç ay sonrası biraz fazla halsiz gibi geldi bana ben yeni okudum üç ay olduğunu ben de 34 haftalık doğdm alakası yok haftayla lütfen doktora gidin

Lütfen güvenmediğiniz doktora gitmeyin 4 aylık bebeğim var. 3-4 saatte bir beslenmek istiyor gazı oluyor uyanıp agluyor altı kirlenior uyanıp aglıyor..sevgiye ilgiye gülmeye ihtiyaçları oluyor bunları nasıl yapıyorsunuz ve bu kadar Küçük bebeğin bu kadar az kilo alması normal değil 1 ayda. Doktora götürnceye kadar sütünüzü sağıp verin emerken de yorulup uyuyor muhtemelen aç kalıyor bu durumda üzüldüm inşallah hiçbir problemi yoktur sadece aşırı rahat bir bebektir .

Bir de sütünüz azalmasın sağım yapın devamlı yazık onun rızkı sizin sütünüz.benim canım çıkıyor hergün sütümü koruyabilmrk için çok çaba sarf ediyorum . Emmediği zaman sagım yapıyorum ki yerine yenisi gelsin diye azaldıysa bile sürekli sagım yaparak arttırabilirsinşz

Back