3 aylık bebeğim sabaha kadar uyumuyor

ayshe38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
2
0
36
İstanbul
merhabalar 3 aylık kızım sabaha kadar 10ar dakika uyuyup uyanıyor. gaz sancısı yok yatırdığımda ağlıyor kucakta olmak istiyor emzik verdiğimde hemen uyuyor ama emziği düşünce uyanıyor yaklaşık 10dk sonra..
sabah uykuya daldığında da mümkün değil uyandıramıyoruz saatlerce uyuyor ve ben 2 hafta sonra işe başlayacağım ne yapacağımı bilmiyorum deneyimlerinizi paylaşır mısınz??

canım senin bebeğinin gecesi gündüzüne karışmış malesef.benim de 3,5 aylık kızım var.bu sıralar sabak 4 te uyuyoruz öğlen 2 gbi kalkıyoruz. bir hafta oncesine kadar gece yatıp sabah kalkıyordu. sonra gece 2, sonra 3, 4 oldu.aslında sabahları aynı saatte uyandırmak lazım ki aynı saatlerde uyusun. bidaha geceye döndüğünde aynı saatte uyandıracağım. uzun uykuyu aldıktan sonra ytarım saat uyuyor 1,5 yada 2 saat uyanık oluyor.sonra yine yarım saat uyku.böyle gidiyor yine uzun uykusuna kadar.
sen nasıl uyutuyorsun bebeğini. benimki 2,5 aylıkken sağ kasıktan fıtık amlyat oldu. çok sancılar cekti ağladı bağırdı ameliyat olana kadar. biz de bağırmasın çağırmasın derken her türlü şeklde salladık uyuttuk. battaniyeden salıncaklara vs...eve salıncak yaptırdım neler neler..o yuzden normal bi şekilde uyumaya alışmadı.şimdi onu düzene sokmaya çalışıyorum..

benim kızım emerken uyuyordu genelde ama son 1-2 haftadır ayaktada sallayarak uyutuyorum bazen, gece çaylarından veriyorum banyo yaptırıyorum ama nafile 1gibi uyanıyor sabaha kadar çin işgencesi gibi yatırıyorum 15dk sonra uyanıyor ağlatıyorum almıyorum ama en fazla 3-5dk bekleyebiliyorum sonunda katılarak ağlıyor dayanamıyorum. uykuya dalıyor aslında her seferinde ama hemen uyanıyor tekrar emzik almıyordu 1 haftadır uykuluyken emiyor son çarem sandım ama busefede emzik düşünce uyanıyor tekrar.. şuan sorun yok ama 2 hafta sonra işe başlıycam ozaman neyapacağımı düşünüyorum
senin bebişinede gecmiş olsun canım Allah sağlık sıhhat versin inş. cevapladığın için teşekkürlerr
umarım düzelir bu minnoşların uykusu :18:

benim bebeğimde 4 aylık onunda sol yanında fıtık var ve çok ağrı yapıyor bazen çığlık çığlığa bağırıyor.oğlumun fıtığıda bayağı büyük.bizede ameliyat dedi cerrah şimdi edirne tıp fakültesinde profesörden randevu alıcaz muayene ve ameliyat için.ameliyatınız nasıl geçti,ameliyat sonrası çok ağrı oldu mu,ameliyat esanasında sünnette ettirdiniz mi?bize ameliyat esnasında sünnette ettirilecek dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…