- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
Aa kurabiyemmm paylaşmışEki Görüntüle 3040998
Lna16 balım diyanetin sitesi bu
Herkes kendi yapsa daha doğru olur bitanem çünkü ayeti okuyana ve duyana vacip oluyor
Sen yapmış olsan da kişinin üzerindeki vacip kalkmıyor bitanem
Kurabiyem paylaştı tinnoşummm
Kuzum ben bilmiyorum ya, ben okuduktan sonra bilgilendirsem seni yapabilir misin acaba?Magnim evet ama bilmeyenler için ben yapacagim çiçeğim
Aa paylaşıldıysa yaparım inşallah canım listeye bunu da ekleyebilir misin kuzum benim gibi bilmeyenler görmüş olsunTamam o zaman balım ben bunu da paylaşırım toplu olarak liste de ki kızlara öyle daha güzel olurbu şekilde hassas olarak bilmiyordum kurabiyem
Canım bende bir evlat sahibi olmak istiyorum41 Meryem Süresi
Kızlar isimleri ve niyetleri olanlar bana bu gece sahura kadar özelden msj atabilirsiniz ekleyeyim
Yarın da başlayalım inşallah
Okuma Listemiz
1.Lna16 Selin Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
2.Rprnn Hivda Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
3.IcimdekiSonsuzDeniz Deniz Allahim, sen adı sana olan Deniz kulunun yavrusunun duasını kabul et. Istedıgı yerde, ıstedıgı kalitede egıtım gormesini, tecrübeli ve aranan bır İnsan olarak hayata atılmayı, her ısının ustesınden basarıyla gelmesini, planlarını gerceklestırmeyı nasıp et Allahim. Allahım senden kucaklarına bır tatlı yavru, yuvalarına cıvıltı, hayatlarına nese isteyen kullarına en yakında guzel yavrular nasıp et yarabbi niyetiyle
4. M Mavi MenekseÖznur Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
5.Fatmazell Fatma Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
6.Madammor Merve Sağlıkla kızı Meryemi kucağına almak ve evlatlarının sağlığı niyetiyle
7.Catlak-kurabiye Merve Evladını sağ salim, kolaylıkla kucağına alabilmesi ve hayırlı evlat olabilmesi niyetiyle
8.i p e k Nur Çocuklarımla ve eşimle hayırlı, sağlıklı Allah'ın rızası olacağı şekilde ömür sürebilmek niyetiyle
9.bir mucizee Fatma Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
10.MssPARE Yasemin Bir yakını için tez zamanda şifa bulması niyetiyle
11.Papatyamelo
12.Pembeyuvam
13.civciv161616
14. @eunjaBahar Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
15.Magnifiaque Merve Hayırlısı ve sağlıklı şekilde doğum yapmak ve evladını kucağına almak niyetiyle
16.Magnifiaque - annesi
17.madamseker Vildan Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
18.Teach_Mavi Meryem Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
19.A R Y A Tuba Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
20.Papatyamveben-Mavi Özge Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
21.kavs-i kuzah
22.Fatmazell -arkadaşı- Ayşenur
23.Fatmazell -arkadaşı- Şeyma
24.Meral01 Hayırlı uzun ömürlü tez zamanda salih bir evlat sahibi olmak niyetiyle
25.Tiniminimavihanim Esra Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
26.Fatmazell -Kayınvalidesi- Semra
27.Fatmazell -annanesi- Meryem
28.Hali Elif Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
29.busenurkaay Buse Nur Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
30.Magnifiaque -kuzeni
31. @Btlaydnz23Demet Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
32.Saliha40 Saliha Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
33.Nefes0858 Ferda Sağlıkla, zamanında kolaylıkla bir doğum geçirip oğlunu kucağına almak niyetiyle
34.ShiningLife Gamze Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
35. R rana20Rabia Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
36.-Arwen- Tuğçe Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
37.Life light Elif Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
38.Bonus
39.E c e Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde doğum yapıp evladını kucağına almak niyetiyle
40. A Arzumsunn
41. G GunelhuseynGünel Hayırlısı ile yuva kurmak niyetiyle
Tamam Kuzum bende baslarim okumayaÖyle kuzum dediğin gibi ama bilmeyenler için dedim magnim çiçeğim
Papatyamelo
Pembeyuvam
civciv161616
kavs-i kuzah
A Arzumsunn
Kızlar sahura kadar isteyen ismini ve niyetlerini bana özelden atabilir yarın başlanacak
Tamam canım eklicem inşallahAa paylaşıldıysa yaparım inşallah canım listeye bunu da ekleyebilir misin kuzum benim gibi bilmeyenler görmüş olsun
Tamam canım not aldım, yazarım tabiCanım bende bir evlat sahibi olmak istiyorum
Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle diye yazabilir misin
Allah kabul etsin mervem Allah razı olsun çiçeğimTamam Kuzum bende baslarim okumaya
Amin lenosum en kisa zaman da guzel haberlerini almak nasip olsun insallahAllah kabul etsin mervem Allah razı olsun çiçeğim
Kuzummmm öyle deme lütfen olacak inşallah Rana veya Tuğra vakti gelince gelecektir annesine ben inanıyorum. Rabbim nasibine yazmadığı şeyin hayalini kurdurmaz gönlümüze düşürmez emin olBenim hayalim di biliyormusun seni her gördüğümde gözüm doluyor
Bir kızım olursa adını rana koyucaktim oğlum olursa tuğra uyumlu olsunlar diye ama oğlum ne kızım oldu
Öyle paylaşmak istedim belki yersiz oldu ama neyse
Aa olacak ins neden üzülüyorsun ki hayat çok tuhaf sürprizlerle dolu. .ne ağlamaya ne gülmeye geliyor.... seninde hakkın mutlu olmakBenim hayalim di biliyormusun seni her gördüğümde gözüm doluyor
Bir kızım olursa adını rana koyucaktim oğlum olursa tuğra uyumlu olsunlar diye ama oğlum ne kızım oldu
Öyle paylaşmak istedim belki yersiz oldu ama neyse
Kuzummmm öyle deme lütfen olacak inşallah Rana veya Tuğra vakti gelince gelecektir annesine ben inanıyorum. Rabbim nasibine yazmadığı şeyin hayalini kurdurmaz gönlümüze düşürmez emin olher zaman umutlu olacaksın her ay sanki daha yeni başlamış gibi umutla sarılacaksın ki Rabbim umudunun kesilmediğini görsün benim Rabbim var bekletiyorsa güzelleştiriyordur diye düşüneceksin. İnsanız tabi ki ama sabır bize yazılan sınavsa bu sınavı hakkıyla geçmeyi bileceğiz " Kün Fe Yekün"
Saolun kizlar ALLAH razı olsunAa olacak ins neden üzülüyorsun ki hayat çok tuhaf sürprizlerle dolu. .ne ağlamaya ne gülmeye geliyor.... seninde hakkın mutlu olmak
Okudum.. ..41 Meryem Süresi
Listemiz Günceldir
Başlama Tarihi:04.04.2022
Bitiş Tarihi:15.04.2022
Tilavet secdesi bilmeyenler için paylaşım yaptım kızlar ordan bakıp kılabilirsiniz
Okuduktan sonra etiketleme ile bildirim yapalım kızlar bana Lna16 veya Fatmazell arkadaşıma yapabilirsiniz
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin, şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Yine Ebü’d-Derdâ radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyururdu:
“Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe, yanında bulunan görevli bir melek ona, ‘duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.”
Okuma Listemiz
3.IcimdekiSonsuzDeniz Deniz Allahim, sen adı sana olan Deniz kulunun yavrusunun duasını kabul et. Istedıgı yerde, ıstedıgı kalitede egıtım gormesini, tecrübeli ve aranan bır İnsan olarak hayata atılmayı, her ısının ustesınden basarıyla gelmesini, planlarını gerceklestırmeyı nasıp et Allahim. Allahım senden kucaklarına bır tatlı yavru, yuvalarına cıvıltı, hayatlarına nese isteyen kullarına en yakında guzel yavrular nasıp et yarabbi niyetiyle
6.Madammor Merve Sağlıkla kızı Meryemi kucağına almak ve evlatlarının sağlığı niyetiyle
7.Catlak-kurabiye Merve Evladını sağ salim, kolaylıkla kucağına alabilmesi ve hayırlı evlat olabilmesi niyetiyle
8.i p e k Nur Çocuklarımla ve eşimle hayırlı, sağlıklı Allah'ın rızası olacağı şekilde ömür sürebilmek niyetiyle
11.Papatyamelo
12.Pembeyuvam nickiyle Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
13.civciv161616 nickiyle Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
15.Magnifiaque Merve Hayırlısı ve sağlıklı şekilde doğum yapmak ve evladını kucağına almak niyetiyle
16.Magnifiaque - annesi
21.kavs-i kuzah
24.Meral01 Hayırlı uzun ömürlü tez zamanda salih bir evlat sahibi olmak niyetiyle
30.Magnifiaque -kuzeni
32.Saliha40 Saliha Aklî selim, sağlıklı, iman sahibi, inançlarını yaşayacak, salih ve hayırlı bir evlat sahibi olmak niyetiyle
33.Nefes0858 Ferda Sağlıkla, zamanında kolaylıkla bir doğum geçirip oğlunu kucağına almak niyetiyle
38.Bonus
39.E c e Ayfer Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde doğum yapıp evladını kucağına almak niyetiyle
40. A Arzumsunn
Bismillahirrahmanirrahim bugün akşam okuyacağım Allah izin verirse çiçeğiim rabbim kabul etsin41 Meryem Süresi
Listemiz Günceldir
Başlama Tarihi:04.04.2022
Bitiş Tarihi:15.04.2022
Tilavet secdesi bilmeyenler için paylaşım yaptım kızlar ordan bakıp kılabilirsiniz
Okuduktan sonra etiketleme ile bildirim yapalım kızlar bana Lna16 veya Fatmazell arkadaşıma yapabilirsiniz
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin, şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Yine Ebü’d-Derdâ radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyururdu:
“Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe, yanında bulunan görevli bir melek ona, ‘duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.”
Okuma Listemiz
11.Papatyamelo
12.Pembeyuvam nickiyle Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
13.civciv161616 nickiyle Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
16.Magnifiaque - annesi
21.kavs-i kuzah
30.Magnifiaque -kuzeni
32.Saliha40 Saliha Aklî selim, sağlıklı, iman sahibi, inançlarını yaşayacak, salih ve hayırlı bir evlat sahibi olmak niyetiyle
38.Bonus
39.E c e Ayfer Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde doğum yapıp evladını kucağına almak niyetiyle
40. A Arzumsunn
Aminnn inşallah çiçeğimAmin lenosum en kisa zaman da guzel haberlerini almak nasip olsun insallah