- 19 Eylül 2013
- 4.878
- 9.356
Kuzum ben listede olamayacagim özel sebeplerden dualarim hep var ama Rabbim hayirli evlat nasip etsin hepimize aminMeryem süresi okuyoruz
1 kişi 1 Meryem Suresi okur ve kendi niyetini söyler ve liste de olan arkadaşların da isimlerini geçirelim inşallah
Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin inşallah
Yarın 04.04.2022 başlayıp 15.04.2022 kadar mühleti olsun çalışanlar da var malum Ramazan kimse sıkıntıya girmesin..
Allah razı olsun şimdiden kızlar
@ShiningLife
M Mavi Menekse
@Hogwartss
@ezgiisel
@RedGirl
@Aktif Lora
@DantelKiz
@Mavihali
@Minnosprenses
@rana20
M MaviMabellee
@PiXiEE
@OraEtLabora
@Nevreste
@tiniminihaniim
@Btlaydnz23
@Saliha40
IcimdekiSonsuzDeniz
@Butimar-
@asi_melek
@bir mucizee
@Maya-
@Rprnn
@Cemoos
@papatyalikizz
Lna16
@MssPARE
@Gunelhuseyn
Tamam canımKuzum ben listede olamayacagim özel sebeplerden dualarim hep var ama Rabbim hayirli evlat nasip etsin hepimize amin
Kuzum ben katılmak isterim@ShiningLife @Mavihali @papatyamveben @A R Y A @Bademimcp @Omrumu 7 em1nePapatyamelo @DantelKiz Teach_Mavi @seyaco @tucimo civciv161616 @the last chat bender @Huzurlu Masum @Roosaa @Meral01 madamseker @Btlaydnz23
@memurehanim @Medusaaaa @FraRabia @CYdA @ermale @Ruyaperisi @asunnyPembeyuvam
Kızlarım katılmak ister misiniz 1 Meryem suresi okuyacagız listede olan tüm arkadaslarımız icin niyet alıp dua edeceğiz
Olur bende katılırım canım okurum 1 Meryem suresi
Kuzum ben katılmak isterim
Kendimizi dahil etmiyoruz degil miKızlar 1 saat önce konu açmıştım bebek niyetine diye ama arkadaşlarımız çok olunca niyetler aynı olunca dedik 41 Meryem Süresi toplansın..
1 kişi 1 Meryem Suresi okur ve kendi niyetini söyler ve liste de olan arkadaşların da isimlerini geçirelim inşallah
Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin inşallah
Yarın 04.04.2022 başlayıp 15.04.2022 kadar mühleti olsun çalışanlar da var malum Ramazan kimse sıkıntıya girmesin..
Allah razı olsun şimdiden kızlar
41 Meryem Süresi
1.Lna16
2. @Rprnn
3.IcimdekiSonsuzDeniz
4. M Mavi Menekse
5.Fatmazell
6. @madammor
7. @Catlak-kurabiye
8. @N u r
9. @bir mucizee
10. @MssPARE
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
Bildirimleri bana Lna16 ya da Fatmazell arkadaşıma yapabilirsiniz
Şimdiden Allah razı olsun
Kuzum ben katılmak isterim
Tamamdır ekliyoruz listeyeOlur bende katılırım canım okurum 1 Meryem suresi
Canım ben katılayım@ShiningLife @Mavihali @papatyamveben @A R Y A @Bademimcp @Omrumu 7 em1nePapatyamelo @DantelKiz Teach_Mavi @seyaco @tucimo civciv161616 @the last chat bender @Huzurlu Masum @Roosaa @Meral01 madamseker @Btlaydnz23
Kızlarım katılmak ister misiniz 1 Meryem suresi okuyacagız listede olan tüm arkadaslarımız icin niyet alıp dua edeceğiz
Cicegim bana iki tane yazarmiisin@MorrmenekseeMagnifiaque @SoLeiL12 @Ssevincli @rana20 @eunja @selef0111 @LorenaEce @geceyagmuru @eunja Kızlar katılmak ister misiniz @Bonus
Seni eklemiştim çiçeğim
Tamam çiçeğim biri annen biri de senin için di mi aşkomCicegim bana iki tane yazarmiisin
Canım bu günlük değil sadece 1 tane okuyup liste de olan kişilere bağışlama olacak o kadar kendi niyetini de söylersin sıkıntı yokKendimizi dahil etmiyoruz degil miBenim 3 tane var da
Tamam kuzumKuzum ben katılmak isterim
Tamam canımCanım ben katılayım
Tamam canım ekliyorum
Ben de okumak isterim kuzum. Her gün 1 tane mi peki@ShiningLife @Mavihali @papatyamveben @A R Y A @Bademimcp @Omrumu 7 em1nePapatyamelo @DantelKiz Teach_Mavi @seyaco @tucimo civciv161616 @the last chat bender @Huzurlu Masum @Roosaa @Meral01 madamseker @Btlaydnz23
Tamam canım eklicem not aldım canım