• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aydır adet olmuyorum

damlabenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
70
20
3
merhaba
3 aydır adet olmuyorum fakat 5 tane hamilelik testi yaptım hepside negatif 18 yaşındayım kadın doğumada gidemiyorum hamilelik varsa aileye söylerler diye sizce neden 5 tane testin 5ide yanılmış olamaz dimi ve dün biraz kanamam oldu gibi oldu ama pedde bir şey yoktu peçeteye geliyordu

Predictor Early Gebelik Testi​

Surelab Gebelik Testi​

Days Comfort Gebelik Testi hepsinden kullandım ve hepside negatif verdi böyle bir durumla karşılaşam varmı​

18 yaşındasın kim ailene dicek reşit yaştasın hamile olsan teste çıkar ama sen bide kan ver Garanti olsun

merhaba
3 aydır adet olmuyorum fakat 5 tane hamilelik testi yaptım hepside negatif 18 yaşındayım kadın doğumada gidemiyorum hamilelik varsa aileye söylerler diye sizce neden 5 tane testin 5ide yanılmış olamaz dimi ve dün biraz kanamam oldu gibi oldu ama pedde bir şey yoktu peçeteye geliyordu

Surelab Gebelik Testi​

Days Comfort Gebelik Testi hepsinden kullandım ve hepside negatif verdi böyle bir durumla karşılaşam varmı​

3 ay geçmiş negatifse negatiftir. Gebelik yoktur. Hormonlarına baktır özellikle prolaktine

merhaba

Surelab Gebelik Testi​

Hormonal bir sebepten de olabilir. Doktorun adet söktürücü vermesi gerekiyor olabilir. Gidin doktora çekinmeyin. Hamile olsanız testte bu zamana kadar kesin çıkardı

internette baktımta yok mesaj atıyorlar yok üstüne düşüyorlar falan diyorlardı
Canım bence gebelik yok sen kadın doğuma git sadece de 3 aydır adet olamıyorum gebelik şüphen var mı diye sorarsa yok dersin bence hamile değilsin olsa çıkardı testlerde çünkü

bir sorun çıkmaz umarım ya
Sen kadın Doğuma git durumundan bahset o senden gerekli tahlilleri istetecek zaten ihmal etme belli ki ailenin haberi yok. Biraz ondan korkuyosun gibi geldi bana tabi bilemem orasını ben karışamam sonuçta ama ihmale getirme yeter ki durumunu.

Sen kadın Doğuma git durumundan bahset o senden gerekli tahlilleri istetecek zaten ihmal etme belli ki ailenin haberi yok. Biraz ondan korkuyosun gibi geldi bana tabi bilemem orasını ben karışamam sonuçta ama ihmale getirme yeter ki durumunu.
aile durumundan dolayı kadın doğuma gitmek istemiyorum ama yarın bir gideyim

aile durumundan dolayı kadın doğuma gitmek istemiyorum ama yarın bir gideyim
Yani şimdiye kadar gittiğim hiç bi kadın doğumu he sen bekarsın dur ben seni bi ailene şikayet edeyim demedi. Evliyken de evli misin diye sormadı. Reşitsin sonuçta doktor ilgilenmez bile medeni halinle. Çok istiyorsan evliyim de ne bileyim senin bileceğin iş sonuçta :) biz burda anca sana fikir söyleriz doktora gitmen gerek sebebini doktor saptar canım

Yani şimdiye kadar gittiğim hiç bi kadın doğumu he sen bekarsın dur ben seni bi ailene şikayet edeyim demedi. Evliyken de evli misin diye sormadı. Reşitsin sonuçta doktor ilgilenmez bile medeni halinle. Çok istiyorsan evliyim de ne bileyim senin bileceğin iş sonuçta :) biz burda anca sana fikir söyleriz doktora gitmen gerek sebebini doktor saptar canım
çok sağolun teeşkkür ederim 😘😘

bu gün gittim anlattım böyle böyle olduğunu evli misin diye sordu değilim ama 5 6 tane test yaptığımı söyledim kan testi ve hormon testi yapılacağını söyledi kan testi verdim bu gün inşallah hamile falan değilimdir bçyle bir şey olsun istemiyorum

Eklentiler

• FE2BC3A7-3947-48C2-900E-91E8F0F1053F.jpeg
    FE2BC3A7-3947-48C2-900E-91E8F0F1053F.jpeg
    74,5 KB · Görüntüleme: 123
Back