How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek İkinci El 3 aydan 1,5 yaşa çoğu markalı 2. el kız cicileri..2.5 tl den 20 tl ye kadar fiyatlar.

kargo takip nonu öseline yazıyorum cnm..iyi günlerde kullanın..inş beğenirsiniz...

canım bi türlü görüşedik canım 3 lü takımı bide kırmızı ayakkabıyı alıyım ne kadar tutuyor başka ürünlerine bakamadım askılı olanda içime sinmedi aslında başka şeylerde varsa kargo çıkmışken onlarıda bakıp almak isterim varsa...

canım zorlama kendini o zaman bekle çıkarsa toplu alırsın..şimdilik yok..

altında daha etiketin izi duruyor..[/

QUOTE=3MELEKANNESI;34052419]altında daha etiketin izi duruyor
$1926923_10203338713368349_150727506_n[1][1].jpg

Son düzenleme:
LCW tkım tekrar satışta...............(15 tl)12-18 ay
$Fotoðraf0171[1].jpg

$Fotoðraf0214.jpg ...(9-12 ay): 3tl
$Fotoðraf0215.jpg ....(9-12 ay ve 6 ay):ikisi 3tl

Son düzenleme:
Oylece bakakaldim yarisi kucuk diger yarisi yikanmaktan kollar cekmis
bedenler bollasmis ama elbise guzel oda teselli ildu tokalar
icinde tesekkur ederim takacak sacimiz yok ama olunca takariz ins

nekadar üzüldüm söyledikleinize..kolar çekilmiş ne demek dirsek kol onlar cnm asla ve asla çekme değil onlar ...kolundaki kurdellardan farketmediniz mi..ayrıca ben sadece carters altları 30 tl ye aldım..memnun olasınız diye elimden geleni yaptım çok üzüldm...keşke çocuğunuzun kilosunu söyleseydnz o zaman ya da boy ölçü sorsaydınız..ben hepsini yazdığım aya kadar giydirdim..

ayrıca aldıklarınız 2. el herbiri 5-6 tl ye geldi ,fabrika çıkış hali olamaz ki..

duruyor ama satmcam artık bişey arkadaşım bugün üzüntüden ne kahvaltı yaptım ne işime konsantre olabildim..ilk defa satış yaptım ve bunları okumak bitirdi herşeyi..arkadaş gönderirse onları da alıp artık kapatacğım bu konuyu..içinde asla eski bişey yoktu sadece bir takımın belki rengi solmuştur biraz o kadar küçük lüğe gelince ben çocuğunuzun kilosunu bilemem ki..çok üzgününüm ne diyeyim..

burdan da yazyım isterseniz montu göndereceğim size..sıfır sayılır..F&f den 38 tlye aldım bikaç kez giydi..bir şekilde memnun olu..nasıl derseniz artıkaklımdam çıkmaz yoksa..ya da geri gönderin..

Oylece bakakaldim yarisi kucuk diger yarisi yikanmaktan kollar cekmis
bedenler bollasmis ama elbise guzel oda teselli ildu tokalar
icinde tesekkur ederim takacak sacimiz yok ama olunca takariz ins

Yukaridaki mesajdan dolayi iyi niyetine inandigim icin arkadastan
ozur diliyorum yanlus anlasilma olmustur. Herkese iyi alisverisler

estağfirullah ne demek ben özür dilerim asıl...ama ilk kargoya uğradığımda telafi edeceğim..

merhaba arkadaşlar hayırlı alışverişler:49:
siyah ayakkabı kırmızı ayakkabı puanlı mont ve chicco projeksiyona talibim. hepsini kaça verirsin?uygun bişey olursa alıcıyım:34:

Back