How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek İkinci El 3 aydan 1,5 yaşa çoğu markalı 2. el kız cicileri..2.5 tl den 20 tl ye kadar fiyatlar.

CRAZY 8
13 cm 19 ya da 20 n0[5no)
bana kargosuyla 45-50 tl buldu
30 tl
harikaaaaa bir ayakkabı..kıyamıyorum ama maalesef ayakalrına olmuyor,çok taraklı geçen yaz aldık sadece düğünde giydik..Amerika dan siparişle geldi..crazy8 amerika yazarsanız kaldırmadılarsa göürüsünüz..
$Fotoðraf0178.jpg
$Fotoðraf0177.jpg
altında daha etiketin izi duruyor..

F&F marka mayo..sadece geçen yaz 10 gün giydik...12-18 ay...külodunda tek tük kumlanma var o da çıkıyor...
10 tl...markalı mayoyu 10 tl asla alamazsınız..
$Fotoðraf0179.jpg

Bunu cok beegendim ama kizim suan 9 aylik yaza giydirebilirmiyim cok kilolu bi bebek deil olur heralde?bide baska bisey ekliycekmisiniz guzel urunler ama bize pek uymadi yeni biseyler eklersen tek urun icin kargo vermiyim

geldimmm..olur canım 9 kiloya kadar olur..

ben pembe elbiseyi begendim satılmadıysa tabı kızım suanda 3 aylık 6kg sisko biraz:D elbise kac aylık yazın kızıma olurmu birde kargoyu bizmi oduyoruz sizmi bilgilendirirseniz sevinirim teşekkurler birde o kırmızı ayakkabıları yenı gordum onların fiyatı nedır

canım pembe mini mouse elbiseyi ilk soran arkadaş almazsa senindir..kargoyu siz ödüyorsunuz..bandıyla beraber 3 parça ,fotosunu koydum 10 tl..

Son düzenleme:
kırmızı lcw patik ayakkabı 5 tl.
lcw üçlü takım..uzun kol tee 5 tl..taytı 5 tl ceketi 8 tl..takım 18 tl..ceketi tek de kullanabilirsiniz..ne kalın ,ne ince baharda tee lerin üzerine giydirebilirsnz

canım son kararını ver ona göre ayırayım..yanlız seninkileri paketlemiştim ya bayağı ağır oldu..ptt tartarak alıyor sanırım kargosu 10 tl yi bulur kapıda ödemeli olmadığından sen ödeyeceksin kabul edersen ,artık son kararın neyse yaz..

arkadaşlar kapıda ödeme almıyor bizim bölgedeki ptt ..ücreti ptt hesabıma yapabilirsiniz..ürünler en kısa sürede gelir güveniniz sonsuz olsun...ayrıca eğer kargo ücreti farketmez daha hızlı gelsin ,derseniz yurtiçi kargoyla gönderebilirim..

normalde ptt kargo 6.5 tl ye götürüyor ama parça sayısı fazla olunca ağır oluyor arkadaşlar..

dr browns biberon isteyen varsa 10 tl ye gönderebilirim hiç kullanılmadı çünkü 3 adet var ama kızım silikon uç asla tutmadı..sanırım fiyatı 20 tl di tekinin...

ben pembe elbiseyi begendim satılmadıysa tabı kızım suanda 3 aylık 6kg sisko biraz:D elbise kac aylık yazın kızıma olurmu birde kargoyu bizmi oduyoruz sizmi bilgilendirirseniz sevinirim teşekkurler birde o kırmızı ayakkabıları yenı gordum onların fiyatı nedır

daha önce cevapladım sanıyodum ama bulamadım..patik ayakkabı kırmızı lcw 5 tl..pembe puantiyeliyi de isteyenler var ama netleşmedi..kargoyu siz ödüyosunuz cnm

yarın bu yaz biz neler giyeceğiz neler küçülecek onları ekleyeceğim :)

Back