- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.290
- 598
- Konu Sahibi captain price
evet maalesef. bedelli için dua ediyoruz.Askerlik sorun bence.
6 ay erken ama ben bi sene beklesem de ailemin fikri değişmeyecek ki.6 ay cok erken bu kadar acele evlilik karari almak icin. Annelerin bir bildigi var diyorum ben de. Esimden once baska biriyle evlilik karari almistim. Ailem siddetle karsi cikmislardi. Simdi iyi ki diyorum. Insan o zamanlar anlayamiyor bazi seyleri. Disardan bakan bir goz olmak gerek her seyi net gormek icin. Evlenilmeden ayni evde yasamaya baslanmadan kimseyi taniyamiyorsun. Hele bir de cocuk olunca aileler daha cok mudahil oluyor o zaman.
Yine de ben cok iyi taniyorum ailesini iyi biliyorum diyorsaniz 3 ayda fazlasiyla yetisir her sey. Ivir zivira hic gerek yok zaten. Onlar sonradan da edinilir. Ilk once en temel seyleri halledersiniz. Kafanizda renk model belliyse 1 hafta bile yeterli halletmek icin. Biraz kosturmali gecer sadece. Annen de evine gelir. Hatta esyalarini yerlestirmene yardim bile eder.
aynı evde yaşamadan tanıyamıyosun diyoruz. e 1 sene beklesem de aynı evde beklemiycem, yine tanıyamıycam.
ben zaten %100 demiyorum ki 10 sene beklesem de diyemem. kimse diyemez. ama tanıdığım kadarı yetti. uzun uzun anlatmaya gerek yok.
ablamın çocuğu var. annem bakmıyor. müdahale de etmiyor. benim evliliğimde de etmez. karşı tarafın da etmeyeceğini düşünüyorum. senet alamam ya bu konuda.
kararıma güvenmekten başka çarem yok.