- 3 Nisan 2014
- 36.135
- 147.290
- 798
- Konu Sahibi captain price
şimdi öncelikle ben ablama söylettim durumu, biri var diye. annem direkt memleketten mezhep analizi yapıp asla olmaz moduna girdi.kavga dövüş bilmemne. babam bu ara 'araştırırız, iyiyse veririz.' modunda. sonra annem tamam gelsinler dedi. ama gönülsüz biliyorum. önceki konumda yazmıştım. geldiler, tanıştılar. sıkıntısız geçti. ben 'e biz ne zaman gideriz?' dedim. annem bu sefer yine olmaz, ben ısınamadım şu bu bi sürü bişeyler saydı. araya dayımı soktu. dayım konuşmaya geldiğinde babamın da 'ben de istemiyorum.' dediğini duydum. o gün yine büyük bi kavga ettim ben evde. fevri bi insanım ve engel olamıyorum kendime. sonrası bayram işte. ben bayramlaşmadım. annem geldi, olmaz böyle vs. sen bizim dediklerimizi duyma gibi saçma şeyler söylediler. madem istiyosun tamam dediler. e ben en başında istiyodum zaten.
yani şu an ikisi de sırf benim büyük rest çekip, dayımın yanında dahi bişeyler fırlatarak kavga etmem sebebiyle 'tamam' demiş durumundalar.
neden diyorum onlara. neden istemiyosunuz, ne sorun olur, bana bi örnek verin. cevap yok. adamın bıyığı, kadının köy hayatı bilmeyişi vs... kendileri köyde yetişmiş ve o eziyeti bişey zannediyolar. kadın onlara sosyete geliyor. e ne var bunda? size göre ben de sosyeteyim, ben de köy hayatı sevmiyorum.
aile gelmeden önce ben siyaset konuşmayın demiştim. çünkü dayım da vardı ve ailem de dayım da biliyorum ki karşı taraf il zıt görüşte. ama işin komik tarafı ben de ailemle zıt görüşteyim. e doğal olarak hani eskaza lafı açılmasın diye siyaset konuşmayın dedim. babam da diyor ki işte sen de biliyosun farklı olduğumuzu, ondan uyardın. e bunda ne var? ben de sizden farklıyım işte, bunu görmüyorsunuz.
uzun yazdım kusura bakma :) dolmuşum.
seni az çok tanıdığımdan kafamda pek oturmamıştı iyi oldu uzun yazman.
ailenle bu kadar fikir ayrılığın olduğunu düşünmemiştim. özelden yürüycem sana:)