yok hayatım hiç duymadım, yani bi kere bana rahim duvarında kalınlaşma var demişti, onda da d.kontrol hapı vermişti ama üzerinden yıllar geçti tam hatırlamıyorum, ama operasyondan hiç bahsetmemişti.umarım endişelenecek birşey değildir.
benim ikinci bebeğim de korunmayı bıraktıktan baya sonra oldu, her ay gebelik testi almak için ayrı bir eczaneye giderdim, insan niyeyse garip birşey hissediyor, sonra çözümü internetten toplu test almakta bulmuştum, haniii sonra gene rutin test yapıyorum adete 5 gün kala falan, dört gün kala çift çizgi çıktı, inanamadım, o kadar alıştırmışım kendimi tek çizgiye, ertesi gün gene yaptım, ertesi gün gene, öyle öyle 10 tane test falan yaptım adet günüm gelene kadar, hepsi çift çizgi çıkınca , bi kadın doğumcuya gittim dedim 4 gündür test yapıyorum hep pozitif çıkıyor dedim, doktor bana e niye inanmıyorsun dedi, güldü,ne bileyim bi de kan testi yapın dedim, neyse kan testi de pozitif çıktı.Mira böyle oldu.bu durumda insanın ne hissettiğini biliyorum canım, bunu niye anlattın diyeceksin, çok değil bir zaman sonra sen de testi yapacaksin, pozitif çıkacak, bi daha yapacaksın gene, bi daha gene.gene, gene...sonra inşallah doğum kilolarını vermek için gene bu sayfalara dönüp diyet yapacaksın :) insan inancını hiç yitirmemeli...işte bunları inancını yitirmemen için yazdım.