3 ayda 20 kilo?

nihalwitch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
27
12
3
30
Konuyu burayada açtım belki yardımcı olabilecek arkdşlar vardr diye. 90 kiloyum ve 3 ayda 20 kilo vermek istiyorum sizce bunu nasıl yapabilirim? Aklımda bişeyler var bahsetmek istiyorum sizce bu şekilde olur mu?

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk light peynir
3 zeytin
domates salatalık

Ara
1 meyve
sade türk kahvesi

Öğlen
Tavuklu salata
1 bardak light ayran

Ara 2
1 avuç içi leblebi
soda

Akşam
1 tabak sebze yemeği
1 kase light yoğurt

- Akşam7den sonra bişey yenmicek. Günde 3 lt su ve 1 kupa yeşil çay. Ayrıca her gün 1 saat tempolu yürüyüş
nasıl sizce verebilir miyim?

Verirsin canım yeter ki bu programını aksatmadan devam et.Araları yapmasan daha iyi bir de meyveyi sabah kahvaltıda tüketirsen daha iyi.Ben 2 öğün yapmıştım. İlk ay 7 kilo sonra ki 2 ay 6 şar kilo vermiştim ve 85 kilo ile başlamıştım diyete.
Akşam su dışında birşey yemiyordum.

Akşam 6'dan sonra yemeyi kes, günde 2 bardak yeşil çay iç, günde bir kase yoğurt ye ve ya bir bardak süt iç, günde en az 40 dakika yürüyüş yap, soda yerine maden suyu iç, sabahları büyük bardakta limonlu su iç. 1 ayda 10 kiloya yakın verirsin.

Akşam 6'dan sonra yemeyi kes, günde 2 bardak yeşil çay iç, günde bir kase yoğurt ye ve ya bir bardak süt iç, günde en az 40 dakika yürüyüş yap, soda yerine maden suyu iç, sabahları büyük bardakta limonlu su iç. 1 ayda 10 kiloya yakın verirsin.
hepsini denicem çok teşekkürler :)

Verirsin canım yeter ki bu programını aksatmadan devam et.Araları yapmasan daha iyi bir de meyveyi sabah kahvaltıda tüketirsen daha iyi.Ben 2 öğün yapmıştım. İlk ay 7 kilo sonra ki 2 ay 6 şar kilo vermiştim ve 85 kilo ile başlamıştım diyete.
Akşam su dışında birşey yemiyordum.

yaa çok teşekkürler. peki sabah ve akşam neler yediniz örnek bi gününü anlatır mısın?

yaa çok teşekkürler. peki sabah ve akşam neler yediniz örnek bi gününü anlatır mısın?
Sabah uyanır uyanmaz 1 şu bardağı içine yarım limon sıkılmış şu
1 saat yürüyüş
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Bol maydanoz,roka,tere hangisi varsa
2- 3 yemek kaşığı lor peyniri
Yarım domates
1 salatalık

Aralar da su, şekersiz türk kahvesi

2. Öğün en geç Akşam 5 gibi yapıyordum
Genellikle 2 buçuk 3 gibi yerdim saat 6 dan sonra yeme işini bitiriyorum.
1 tabak az yağlı (patates havuç hariç) sebze yemeği
Yanına ya bol salata yada bir parça haşlanmış yada çok az yağda kızarmış tavuk göğüs
Bazı günlerde tavuk yerine mantar soteliyordum.
3 lt su tüketiyordum canım
1 kupa yeşil çay veya kayısılı form çay içiyordum
Akşamda 1 saat yürüyüş yapıp günü bitiriyordum.

Sabah uyanır uyanmaz 1 şu bardağı içine yarım limon sıkılmış şu
1 saat yürüyüş
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Bol maydanoz,roka,tere hangisi varsa
2- 3 yemek kaşığı lor peyniri
Yarım domates
1 salatalık

Aralar da su, şekersiz türk kahvesi

2. Öğün en geç Akşam 5 gibi yapıyordum
Genellikle 2 buçuk 3 gibi yerdim saat 6 dan sonra yeme işini bitiriyorum.
1 tabak az yağlı (patates havuç hariç) sebze yemeği
Yanına ya bol salata yada bir parça haşlanmış yada çok az yağda kızarmış tavuk göğüs
Bazı günlerde tavuk yerine mantar soteliyordum.
3 lt su tüketiyordum canım
1 kupa yeşil çay veya kayısılı form çay içiyordum
Akşamda 1 saat yürüyüş yapıp günü bitiriyordum.

çok sağol canm bu karatay diyeti mi? bu listeyle 3 ayda 19 kilo mu verdn?

Aynen canım Karatay diyeti uyguladım diyebilirim.
3 ayda 19 kilo verdim daha sonrada kilo vermem devam etti 60 kiloya kadar düştüm toplamda 25 kilo

çok iyi yaa umarım bende verebilirim sabah normal kahvaltı yaparım yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık akşamda 1 tabak sebze yemeği yanında küçük bi parça tavuk yerim

çok iyi yaa umarım bende verebilirim sabah normal kahvaltı yaparım yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık akşamda 1 tabak sebze yemeği yanında küçük bi parça tavuk yerim
Aynen canım
Yürüyüşünü de en az 1 saat yapmaya çalış
Bak gör kilolar nasıl gidecek yeter ki düzenli ol.

Back
X