Aşılama 3.aşilamam Ve Karnim çok Aciyor

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sule_sule_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
29
0
ARKADAŞLAR PKO HASTASIYIM VE 10 NİSANDA 3.AŞILAMAM YAPILDI İĞNE KULLANARAK YUMURTALARI BÜYÜTTÜK DAHA SONRA ÇATLATMA İĞNESİ YAPTIRDIK AŞILAMA GÜNÜ GİTTİK YUMURTALAR ÇATLAMIŞ AMA ÇATLAMAYANLARDA KALMIŞ NEYSE YAPILDI AŞILAMAM FAKAT KARNIM ACIYOR SİZCE BU NİYE OLABİLİR? ARTIK BENDE HAMİŞ OLMAK İSTİYORUM YAAAAAAAAA BANA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM:emir_bebek:senağlama

Keşke Yaaaaa Ne Bileyim Kasiklarim Da Ağriyo örneğin 2.aşilamada Adetim 6 Gün önce Oldu Yani Artik Psikopat Olduk Sizlerin De Mi Yok Bebeğiniz Arkadaşlar Inşallah Allah Hepimize Bu Güzel Duyguyu Nasip Etsin

karnında ki ağrının nedeni çatlamamış olan yumurtaların büyüyüp teker teker çatlaması canım endişelenme kötü birşey yoktur

Canım bizde senin gibiyiz,uğraşıyoruz,allah hepimize nasip edecek inşallah bu mutluğu,eğer ağrın çok ise yine de doktoruna sorsan daha iyi olur...

ben de pko luyum..ilk aşılamamı yaptırcam adet olunca...karnının ağrıması iyi şeylere işarettir inş...bedenini çok dinlemezsen daha kolay gelir test günü..hakkında hayırlısı olsun....a.s.

X