Aşılama 3.aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam arkadaşlar bende 2 kez negatifle sonuçlanan aşılama yaptırdım kasım ayında inşallah 3. aşılamaya başlıcaz umarım hepimiz için hayırlısı olur.BTRKLC bidaha test yaptırdınmı sonuçlar çok iyi gibi geldi bana umarım bebeğin sana gelmiştir açıkçası sen bana umudumu kaybetmemem gerektiğini hatırlattın canım iyi haberlerini bekliyoruz canım

merhaba mehaycım senin hamileliğin nasıl geçiyo kaçıncı ayındasın ben seni ilk okuduğumda en az senin kadar sevinmiştim sanki ben hamile kalmışım gibi heyacanlanmıştım bakalım kasımda bende 3. aşılmamı yaptırcam inşallah umarım hakkımda hayırlısı olur bazen umudum çok kırılıyor bazende inanıyorum bu sefer olucak diyorum bakalım biz elimizden geleni yapıyoruz umarız bizde senin gibi meleğimize kavuşuruz tatlıma.s.

3 yıllık evliyim 2 yıldır gebelik gerçekleşmiyor.3 aşılama yapıldı sonuç negatif,aşılamada şans çok düşük tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum.

inşallah 3. aşilaman tutar canim allah sağlıcakla kucagina almayı nasip eder çünkü bende sizlerin yazdiklarini okuyup umutlanıyorum benimde basimdan 2 negatif sonuç geçti 3. aşilamayı bende bu ay yaptıracam tabiki de dr değiştirdim bu seferki karından iğneyle olacak sonra aşilamam olacak herkez için hayırlisı

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende 2 yıllık evliyim laroskopi ameliyatı oldum tüplerim açıldı şimdide aşılamayı deniycez ilk defa.aşılama yapılırken canın acıyomu ben artık çok korkuyorum muayne olmaktan bile.canım yancak diye.kızlar pre seed diye kayganlaştırıcıyı duydunuzmu onu kullananlar hamile kalıyo arkadaşım kullandı şuan hamile ve kalan bir sürü kişi var

Canım bende 1 kez asılama oldum ama olmadı.Ne kadar istemesem de bu işlemi tekrarlayacagım.Allah büyük bakalım.Ama benim doktorum bana adetıme kadar tahlıl yaptırmam gerektiğinden bahsetmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…