merhaba herkese
2 tane negatıf asılama geçirdim moralım çok bozuldu
ALLAHIN TAKDIRI DEDIM yapıcak bısey yok dedım ama okadar cok uzuluyorumkı 3.5 yıldır evlıyım bebek sahıbı olmayı okadar cok ıstıyorumkı
3.asılamaya baslamaya karar verdık eşimle ama hıc umudumuz yok
regl olmayı beklıyorum bakalım kısmet
benım gıbı olan arkadaslar gelın dertleselım
canım selam bende 3, aşılama oldum.dün 12, ci günü diye test yaptırdım.kanda 5,13 çıktı.birz üzeri yani tutup tutmadığı şüpheli.testi tekrar etcem ya da beklicem .yani böyle canım.:bbo:
canım aynı kaderi paylaşıyoruz 2 aşılama yaptırdım ikiside negatif sonuçlandı bende üçüncü için adet olmayı bekliyorum bu ayın 16 sında olmam lazım bakalım hayırlısı
canım umutlandırmak istemem ama bence hamilesin bana aşılama yaptırdığımda 15-16 gün test yap demişti doktorum sen biraz erken yaptırmışsın umarım 3-4 gün sonra değerin yükselir
bende 2 asılamamda hep 12.gun yaptırdım 2.7 çıkmıstı
bence de hamılesın canım
hayırlı haberlerle donersın ıhsallah canım
bızıde haberdar et olurmu
ıhsallah tutar canım bu sefer
nerde yaptırdın asılamalarını bu nerde olacak
canım ağzın bal yesin.a.s..dün beridir yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.umarım öyledir.keşke hemen yaptırmasaydım.biraz beklesydim.bu benim moralimi bozdu.hemen acaba mı dedim.
merhaba herkese
ALLAHIN TAKDIRI DEDIM yapıcak bısey yok dedım ama okadar cok uzuluyorumkı 3.5 yıldır evlıyım bebek sahıbı olmayı okadar cok ıstıyorumkı
inşallah canım öyledir.dr bu kez eşimin spermlerinden daha umutluydu.hareket artmıştı.eşim bugüzn ağladım diye ikinci testi yaptırmama izin vermiyor.sabırla bekle diyor.ya da gizli olarak pazartesi yaptırcam o işdeyken.:sm_confused::
merhaba herkese
kaydirigubbakcemile5 canım inş hayırlısı olur güzel haberlerini bekliyoruz :CüvCüv:ederim canım.sizbu akşam beni umudumu yenilemem sebep olnuz.allah sizden razı olsun.tez zamanda istediğiniz herşeye kavuşun.