Aşılama 3.aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
42
merhaba herkese
2 tane negatıf asılama geçirdim moralım çok bozuldu
ALLAHIN TAKDIRI DEDIM yapıcak bısey yok dedım ama okadar cok uzuluyorumkı 3.5 yıldır evlıyım bebek sahıbı olmayı okadar cok ıstıyorumkı
3.asılamaya baslamaya karar verdık eşimle ama hıc umudumuz yok
regl olmayı beklıyorum bakalım kısmet
benım gıbı olan arkadaslar gelın dertleselım

canım selam bende 3, aşılama oldum.dün 12, ci günü diye test yaptırdım.kanda 5,13 çıktı.birz üzeri yani tutup tutmadığı şüpheli.testi tekrar etcem ya da beklicem .yani böyle canım.:bbo:

selam canım degerın hamıle oldugunu gosterıyor 5 ın altındakıler sayılmıuyor cunkı
2 gun sonra tekrarla derım testı doktorun nedıyor
ıhsallah hamılesındır canım benım

canım aynı kaderi paylaşıyoruz 2 aşılama yaptırdım ikiside negatif sonuçlandı bende üçüncü için adet olmayı bekliyorum bu ayın 16 sında olmam lazım bakalım hayırlısı

canım selam bende 3, aşılama oldum.dün 12, ci günü diye test yaptırdım.kanda 5,13 çıktı.birz üzeri yani tutup tutmadığı şüpheli.testi tekrar etcem ya da beklicem .yani böyle canım.:bbo:

canım umutlandırmak istemem ama bence hamilesin bana aşılama yaptırdığımda 15-16 gün test yap demişti doktorum sen biraz erken yaptırmışsın umarım 3-4 gün sonra değerin yükselir

canım aynı kaderi paylaşıyoruz 2 aşılama yaptırdım ikiside negatif sonuçlandı bende üçüncü için adet olmayı bekliyorum bu ayın 16 sında olmam lazım bakalım hayırlısı

ıhsallah tutar canım bu sefer
nerde yaptırdın asılamalarını bu nerde olacak

canım umutlandırmak istemem ama bence hamilesin bana aşılama yaptırdığımda 15-16 gün test yap demişti doktorum sen biraz erken yaptırmışsın umarım 3-4 gün sonra değerin yükselir

canım ağzın bal yesin.a.s..dün beridir yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.umarım öyledir.keşke hemen yaptırmasaydım.biraz beklesydim.bu benim moralimi bozdu.hemen acaba mı dedim.

bende 2 asılamamda hep 12.gun yaptırdım 2.7 çıkmıstı
bence de hamılesın canım

bende 2 asılamamda hep 12.gun yaptırdım 2.7 çıkmıstı
bence de hamılesın canım

inşallah canım öyledir.dr bu kez eşimin spermlerinden daha umutluydu.hareket artmıştı.eşim bugüzn ağladım diye ikinci testi yaptırmama izin vermiyor.sabırla bekle diyor.ya da gizli olarak pazartesi yaptırcam o işdeyken.:sm_confused::

hayırlı haberlerle donersın ıhsallah canım
bızıde haberdar et olurmu

ederim canım.sizbu akşam beni umudumu yenilemem sebep olnuz.allah sizden razı olsun.tez zamanda istediğiniz herşeye kavuşun.

Allah senden razi olsun canim
dualarimiz seninle
rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

canım ağzın bal yesin.a.s..dün beridir yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.umarım öyledir.keşke hemen yaptırmasaydım.biraz beklesydim.bu benim moralimi bozdu.hemen acaba mı dedim.

canım benim inşallah bu sefer kucağını boş bırakmaz rabbim pazartesi güzel haberler alırız inşallah senden bekleyeceğim...

bende 16 ´sinda yaptiricam ilk asilamami..hepimiz insallah hayirlisiyla alirirz bebeklerimizi kucagimiza...bizimkiler biraz nazli gelmekte tereddütlüler ama gelicekler ben inaniyorum..Allah im bizim gözümüzü yasli birakmiyacak, boynumuz bükük kalmicak, baskalarina özenmicez, baskalarinin cocuklarini sevmek zorunda kalmicaz INSALLAH...bizler yakin zamanin anne adaylariyiz...bozmayalim moralimizi ALLAH bizi görüyor

canim oyle deme hic ummadigin anda bir bakmissin hamilesin..bende ilk iki asilamamda negatif sonuc almistim ve ucuncuyu umutsuz bir sekilde tup bebege bir adim kala olarak gorup yaptirmistim..yani bunu yaptiririz buda olmaz hemen tupe gecerim o zaman olur diye dusunuyordum o ay bir baktim hamileyim..belki sende benim gibi ucuncude hamile kalirsin..umudunu kaybetme hic...

ahh biz kadinlar ne sabirsiz varliklariz esler isteyken mesgulken vakit kaybetmiyoruz hic..bende oyleyim:roflol: komik geldi birden bu bana...bence hamilesin canim...zaten senden umutluydum bu ay...

bende 3. aşılamayı denicem kısmetse regl olmayı bekliyom senin gibi canım kaydirigubbakcemile5 inş bu kez olcak canım ben çok umutluyum sende umudunu kaybetme sakın rabbim bir vesileyle gönderiyor mutlaka inş bizlerde nasibimizi alıcaz :CüvCüv:

Kızlar iyi akşamlara.s.
Bende sizler gibi 2 olumsuz aşılama geçirdim. 3. için adet olmayı bekliyorum. 10 güne kadar olurum sanırımCADIARZU
Sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…