İnşallah olur ben de tek çocuğum kıyamam ona ben de hep istemiştim kardeşimin olmasını onu çok iyi anlıyorum2 aşılama üst uste oldu ıkısıde negatıf bu ay ara verıp bıdahakı ay devam edıcem ınsAllah oglum cok ıstıyor kardesı olsun hergun soruyor ne zaman kardesım olucak
Folık asıt d vıtamını kullanıyorum sıgarada esımde bende bazen oluyor.Sakıncası yoksa aşılamalarda sperm sayısı kac oluyodu acabaHayır böyle bir şans yok tamamen allaha kalmış. Normal bir birliktelik ile aşılamanın hiçbir farkı yok. Tamamen şans. İyi beslen, folik asir kullan. Kiloya dikkat et. Eşin de aynı şekilde. Sigara varsa bırakılmasını öneririm.
Devlette canım.Tüp bebek yapacak gücümüz yok o yuzden alışamayla sansımızı denıyoruz devlettede ücret verıom yıne.o yuzden 3.yu yapabılırmısım ucretlı oldugu ıcın.yoksa faydalananlar sadece 2 defa yapabılıyormusİnşallah olur ben de tek çocuğum kıyamam ona ben de hep istemiştim kardeşimin olmasını onu çok iyi anlıyorumsağlıklı şekilde nasip etsin rabbim. Devlette mi deniyorsun özel mi?
Spermiyografi değerlendirmesini ben maalesef bilemiyorum. Hangi oran yeterli vs bu biraz hesaplama yapılarak iyi veya kötü denilen test. En iyi sonucu bunda doktor söyler canımFolık asıt d vıtamını kullanıyorum sıgarada esımde bende bazen oluyor.Sakıncası yoksa aşılamalarda sperm sayısı kac oluyodu acaba
Bı sıkıntı yoktu bızımkıde .bendede tek yumurta 20 ml falandı ıkı gun sonra da ovıtrella vuruldumSpermiyografi değerlendirmesini ben maalesef bilemiyorum. Hangi oran yeterli vs bu biraz hesaplama yapılarak iyi veya kötü denilen test. En iyi sonucu bunda doktor söyler canım
İnofolic combi hp kullan folik asit yumurta kalitesi içinBı sıkıntı yoktu bızımkıde .bendede tek yumurta 20 ml falandı ıkı gun sonra da ovıtrella vuruldum
Sende yumurta olusmustu canım.bıde ılıskı gun asurı mı oldu bu sefer bnde her ıhtımalı denımİnofolic combi hp kullan folik asit yumurta kalitesi için
Uzerı turkuaz yazılı olan dimi 20 adet var icindeİnofolic combi hp kullan folik asit yumurta kalitesi için
Evet o sabah akşam kullanıyorumUzerı turkuaz yazılı olan dimi 20 adet var icinde
Evet 3 tane oluşmuştu ben ovulasyon takibi yapıyordum ovulasyon öncesi 2 gün ovulasyon günü ve sonrası şeklinde denedimSende yumurta olusmustu canım.bıde ılıskı gun asurı mı oldu bu sefer bnde her ıhtımalı denım
Markadı neydi acaba ovulasyon testininEvet 3 tane oluşmuştu ben ovulasyon takibi yapıyordum ovulasyon öncesi 2 gün ovulasyon günü ve sonrası şeklinde denedim
LaboquikMarkadı neydi acaba ovulasyon testinin
Bende onu almayı düşünüyordumLaboquik
İyi gelir umarımBende onu almayı düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?