3. aşılama da pozitif

Canım 3.alılamayı pes pese mı yaptın

Bende ramazan araya gırdıgı ıcın bu ay yapmak ıstemıyorum açıkcası.elımde femara 10 tane kaldı acaba kullanıp daha sonra da gun asırı ılıskı olarak mı bu ay denesem dıye dusunmustum
kendi kendinize aşılama denemek yani ilaç kullanımı çok bilinçsizce olur. Bu ilaçları kullanırken yumurta kontrolü yapılıyor yani doktor kontrolünde alıyoruz o ilaçları, iğneleri. O yüzden ramazanın gelmesi sizin aşılama tedavisi almanız için engel olacaksa 1 ay sonra gidin, doktor kontrolünde yapılsın

8 sene once oğlumda klomen yumurtlama takıbı ve catlatma ıgnesı vurulmustum doktor kontrolunde oldu ama o ay hamıle kalmadım.sonrakı ay doktora gıtmedım sadece klomen kullandım ve hamile kaldım O yuzden bu ay ıcımden denense böyle gelıyor

Anladım canım saglıkla kucagına almak nasip olsun ınsAllahcabuk pes etmim o zaman bnde
Amin inşallah çok teşekkür ederim 7. de sadece gonal-f kullandım, çatlatma iğnesi aşılama yapılmadı doğal şekilde hamile kaldım. Nasıl ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. Bu yol uzun da olabilir çok kısa da sürebilir önemli olan sabretmek inanmak. İnancını kaybetme

Acaba 3.den sonra mı şans yuksek
Hayır böyle bir şans yok tamamen allaha kalmış. Normal bir birliktelik ile aşılamanın hiçbir farkı yok. Tamamen şans. İyi beslen, folik asir kullan. Kiloya dikkat et. Eşin de aynı şekilde. Sigara varsa bırakılmasını öneririm.

2 aşılama üst uste oldu ıkısıde negatıf bu ay ara verıp bıdahakı ay devam edıcem ınsAllah oglum cok ıstıyor kardesı olsun hergun soruyor ne zaman kardesım olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…