3. aşılama da pozitif

Kıyamam ya Allah daha sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah canım hepimize. Epey tutuyormuş cnm devlet hastanesi sonuçta. Herşey çok pahalı
Canım pahalı olmaz mı her şeye zam geliyor bugün aldığımız bir gün sonra aynı durmuyor yerinde. 10 günde 420 liraya folik asit alıyordum pahalı yani

Canım pahalı olmaz mı her şeye zam geliyor bugün aldığımız bir gün sonra aynı durmuyor yerinde. 10 günde 420 liraya folik asit alıyordum pahalı yani
İlaçlar bari o kadar pahalı olmasa. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı da neyse.. söyleyecek çok şey var da....

Merhabalar ben dün aşılamamı oldum ilk aşılamam Dr bugün için ilişki önerdi ama zararı olur mu düşüncesi oldu içimde siz de aşılama sonrası ilişki olmuş muydu:/

Merhabalar ben dün aşılamamı oldum ilk aşılamam Dr bugün için ilişki önerdi ama zararı olur mu düşüncesi oldu içimde siz de aşılama sonrası ilişki olmuş muydu:/
Merhaba aşılamadan 1 gün sonra ilişkiye girebilirsiniz hiçbir zararı olmaz. Gün aşırı ilişkiye devam edin

Aşılama sonrası ilişki şansı artıyor, benim de ilk aşılamam yeme içmeye dikkat ettim muz avokado çiğ kuruyemiş havuç, iş yapmayıp kendimi yormamaya özen gösterdim ilaçlarımı düzenli kullandım, günde 2 litre su içiyorum, çok sıcak duş almıyorum ve ayaklarımı sıcak tutuyorum umarım faydası olur

Çok sağolun

Merhaba bende 2 kez aşılama yaptım klomen ile e2 değerim 680 çıktı doktorum çok iyi dedi. Yunurtam kendiliğinden çatladı bugün Ekim işlemi yapıldı doktorum progestani 10 günü kullan dedi size de öylemi dedi

Merhaba progesganı 3 aşılamamda da aşılama gününden 1 gün sonra başlayarak kullandım test tarihine kadar.

Teşekkür ederim sorularımı cevpladiginiz için. Birde sizin sorununuz neydi tam olrk. Bende pokus var esinimde de ileri hızda yavaşlık.ve bugün üçüncü gün benim hala kanama var bu normal mi sizce diğerinde olmamıştı bu kdr cok

Rica ederim ne demek Eşimde herhangi bir sorum yok, benim polikistik over nedeniyle yumurtam büyüyüp çatlamıyordu. Biz o yüzden aşılama denedik. Canım hiç bilemiyorum kanama durumunu ben hiç yaşamadım o yüzden yanlış yönlendirmeyim seni

Dokturumla konuştum progestana başla dedi basladm kesilmişti ama bugün sabah yine gelmeye başladı . Birde bel solunum aşırı ağrı yapior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…