Nişan 3. Aşamamız: Nişannn 16.11.2013 (önce elbisem:))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Yok canım pastayi kendim yapamam :)) pastaneyle anlastim haftaya siparisi vericem yapicaklar canım :) her seyi paylasirim merak etme guzel fikir olur istedigini de sorarsn )

Çok sağol şimdiden canım Bilindik bir yerden mi sipariş verdin? Tavsiye eder misin? Bazıları göstermelik ufak bir pasta kesip misafirlere dilim pasta alıp ikram ediyormuş, sen de öyle mi yapacaksın? Yoksa büyük bir pasta alıp onu mu dilimleyip ikram edeceksin? Öyle de çok pahalıya gelir herhalde. Elbise bulamıyorum bari pasta işi hakkında fikrim olsun :)

Seyidogullari var canm bakirkoyde urunlerinden hep memnunduk orayla gorustum.. buyuk pasta kesicem canm 40 kisilik 240 tl biraz ikram yapmisti ama su an tam net hatırlamıyorum :)) kalplidir katlidir istedigin gibi yapariz dedi.. ama katlı olunca evde kesimi zor olur diye ben buyuk iki kalp yaptirmayi düşünüyorum )

Elbise de bulursunn nerde oturuyordun nasil bi sey ariyorsun yardımcı olmaya calisayim :))

Seyidoğlu bizim burada da var, uygun fiyat söylemişler. Ben de gidip konuşayım en iyisi :) Aslında o telaş arasında dilimlemekle uğraşmamak için dilim almak da mantıklı

bu arada mağazada görmüştüm onları, üzeri simli, yani dokununca hissediyorsun, elbisene takılıp zarar vermez umarım :26: çantanın içi de pembeymiş bak

Seyidoğlu bizim burada da var, uygun fiyat söylemişler. Ben de gidip konuşayım en iyisi :) Aslında o telaş arasında dilimlemekle uğraşmamak için dilim almak da mantıklı

Canım birileri uğraşır sen merak etme, o pastayla foto çekinmesi ve kesmesi falan da daha bir eğlenceli olur diye düşünüyorum ben, tabi senin kararınn fiyat bence de uygun düşün yanii..

kuzum nine west griler çok şık, kesinlikle onları aldırmalısın, elbiselerinle de süper olur

bu arada mağazada görmüştüm onları, üzeri simli, yani dokununca hissediyorsun, elbisene takılıp zarar vermez umarım :26: çantanın içi de pembeymiş bak

Ben de dokundum o ayakkabıyaa yok canım o kadarcıktan sorun olmaz, içinde astarı var zaten elbisemin
Ben de çok beğendm ya sanırım onlar olcakkk pembişe fuşyaya boğdum her yeri heheh

canım hayırlı olsun herşey çok güzel olmuş gerçekten.. kapı süsünü yaptırdın mı yaptın mı merak ettim bende böle bişey istiyorum

bi de nişan şekerleri ne kadara mal oldu. hazır yaptırsan daha mı pahalı olurdu..

Çok teşekkür ederimm...Kapı süsümü yaptırdm..internetten buldum canım kelebek manyağı olduğum için bayıldım

Şekerlerden 50 adet yaptım ve toplamda 90-95 tl ye falan mal oldu, yani aslında ben alsam ne kadar diye hiç bakmadım kendi isteğime göre uğraşmak istedim, tanesi 2 - 2,5 tl ye de bulunur bence internette yazanları söylüyorum tabi eminönünde falan hiç sormadım senin bileceğin iş yanii

Kuzum elbise işini halletmişsin hadi gözün aydın.
Her ikisinede bayıldım gerçekten rengi ve modeli çok hoş.
Tam ben burdayım diyen cinstenler gerçekten.
Üstünde nası olucak bakalım bnde merak ettim.
Bu arada hazırlıklar tam gaz devam belli.
Ayakkabı ve takı olayını naptın bakalım?
Bizde nişanda nişan şekerini kendimiz yapmıştık bende örnek olarak eklerim birazdan
Gerçekten insanın kendi en mutlu günü için emek vererek bişyler hazırlaması çok güzel bir duygu..
Hazırı herkes alırsa herkes uğraşıp yapamaz bence

Canmm begenmene cok sevindmm.. :))) aynen tam gazz devamm..

Ayakkabi taki olayi yarin insallah müstakbel kayinvalidem geliyor yarin izin aldm isyerinden iki gun tam gaz alisveris :)

Gercekten el emegi baska oluyooo aynen katiliyorumm )

Senin sayfanı okudukça yeni bir şey öğreniyorum :) Kapı süsü de güzel fikirmiş :) Nerden aldın canım? Ben internetten baktım ama pek güvenemiyorum. Senin memnun kaldığın yere de bir bakmak isterim sakıncası yoksa :)

:) öğren tabi lazım olur cicim, ben de nişan alışverişimle uğraşıyordum 2 gündür, onun için de başlık açtım
Kapı süsü sitesine yazayım neden sakıncası olsunn

Cici Hediyeler | Kişiye Özel Hazırlanmış Hediyelik ve Hediyeler

Evetttt sıra geldiii dans müziğimize, pasta müziğimizee ve sonları oynuyoruz, yarın da alyanslarımızı alıyoruz inşallah hayırlısıyla sabah nişanlım sevdiceğim ynaımda olacakk..

Dans müziği için alternatifim çok ama bikaçını düğüne sakladım sanırım bunlardan birisi olacak:

FERHAT GÖÇER - SARIL BANA - YouTube

Kutsi - Melek - YouTube

Ve pasta müziğim bu kesin, hem nostalji severim ve zamanında çok tatlı hayaller kurduğum şarkılardan olsun istedim

Erkin Koray - Gönül Salıncağı - YouTube

Son 2 gün bakalım alyansları bekliyoruz artık Hiloş çok uğraştın ama tatlı tatlı uğraştın inşallah çok güzelde bir nişan olcak bir iki kare fotoğrafını paylaşırsın

Son 2 gün bakalım alyansları bekliyoruz artık Hiloş çok uğraştın ama tatlı tatlı uğraştın inşallah çok güzelde bir nişan olcak bir iki kare fotoğrafını paylaşırsın

Aynen canım keyifle aşkla uğraştım, Allah kısmet ederse güzel de geçer inşallahh alyanslar yarına kaldı yarın akşam belki gelemem artık pazar akşam falan paylaşırım

Aynen canım keyifle aşkla uğraştım, Allah kısmet ederse güzel de geçer inşallahh alyanslar yarına kaldı yarın akşam belki gelemem artık pazar akşam falan paylaşırım

heyooo taze nişanlı kızımız hiloooş güne nişanlı olarak uyancak tabi gece eğlencenin dibine vurdukları için şuan kapsama alanı dışında olabilir güsel haberlerini bekliyoruz geç kalma he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…