• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 3. Aşamamız: Nişannn 16.11.2013 (önce elbisem:))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Ben de bayıldım tepsimee..

Evet cırt ama bakalımm bi aynen.. lacivert fuşyayla da çok yakışıyo bi de ondan istedim, siyahı düğünde giyer zatenn..
lacivert ayakkabı da baktım ama hiç bulamadım ama bikaç akşam daha bakabilirim fırsat bulursamm. Çok sağol Esintoşum iyi geceler diliyorumm :54::54::54:

Bak kuzum bakk harbiden en güzel günün o senin evliliğe ilk adımın paha biçilemez bi duygusu ahh ahh bak 11 ay öncesi geldi aklıma :9:

Sevdiceğimin kravatını da buldum aldımm :1:

Eki Görüntüle 849664

Ve bu da kapı süsümüz :34:

Eki Görüntüle 849665

Annecime de elbise aldık zatennn...

Ayakkabıda beğendiğimde şu tarz taşlı siyah ayakkabı..kısa elbiseyle de süper olcak :1:

Eki Görüntüle 849674 Eki Görüntüle 849675

Portföyü de aynı taştan şu iki tarzdan biri olcak, haftasonu kvciğimm alcak :17:

Eki Görüntüle 849676 Eki Görüntüle 849677

bence portföy olarak sağdaki model çok güzel.ayakkabı için karar veremedm ikiside güzel bnce:)

Bak kuzum bakk harbiden en güzel günün o senin evliliğe ilk adımın paha biçilemez bi duygusu ahh ahh bak 11 ay öncesi geldi aklıma :9:

Ayyy evet heyecanla bekliyorum artk o gunu Esincimmm oyy aklina mi geldi kizzz daha evlilik var onundee ;))) hem de yakinn...

bence portföy olarak sağdaki model çok güzel.ayakkabı için karar veremedm ikiside güzel bnce:)

siyahtan vzgeçme derim

Tesekkurler canm yorumun icinnn tamamdir ya haklısınız siyah en iyisii ;))) siyah bakmaya devam edeym benn :)

Sevdiceğimin kravatını da buldum aldımm :1:

Eki Görüntüle 849664

Ve bu da kapı süsümüz :34:

Eki Görüntüle 849665

Annecime de elbise aldık zatennn...

Ayakkabıda beğendiğimde şu tarz taşlı siyah ayakkabı..kısa elbiseyle de süper olcak :1:

Eki Görüntüle 849674 Eki Görüntüle 849675

Portföyü de aynı taştan şu iki tarzdan biri olcak, haftasonu kvciğimm alcak :17:

Eki Görüntüle 849676 Eki Görüntüle 849677

canım mavi ayakkabının modeli çok hoş siyahı warsa harika bişey ama elbisenin tonuna uygunda olabilir çanta olarakta 1.si süpermiş ayakkabında siyah olusa çok yakışır sanaa ...siyah ayakkabılarında sagdaki hoşmu bence canımm..bnm fikrim bunlaarrr

Hiloşmm tepsin çok şeker anneciğinin ellerine sağlık
:16::16::16:

Ayakkabı konusuna gelince mavi gerçekten cırt canımcımm bence onu kullanma gri tonlarını kullansan daha hoş olucak gibime geldi hem kısa elbisende fuşya altına o siyah modelin gri tonu hoş olur diye düşündümm
:16:

Kesinlikle mavi ayakkabı değil canım.! Siyah cok güzel.elbise zaten fuşya mavi çok rüküş durur çok renk karmaşası olur :))
Ayrıcaa tepsini annenin yapması çok hoş canım ya güzel bir hatıra:34:

Ayyy evet heyecanla bekliyorum artk o gunu Esincimmm oyy aklina mi geldi kizzz daha evlilik var onundee ;))) hem de yakinn...

O gün gelsin, Zaferinde seninde gözlerinin içi gülecek o günü hiç unutmayacaksınız o bakışları helede.. :16:
Hiloşş sorma sormaa artık evlenek yaa diyorum çocuğa :17::9:

canım mavi ayakkabının modeli çok hoş siyahı warsa harika bişey ama elbisenin tonuna uygunda olabilir çanta olarakta 1.si süpermiş ayakkabında siyah olusa çok yakışır sanaa ...siyah ayakkabılarında sagdaki hoşmu bence canımm..bnm fikrim bunlaarrr

Canım sağoll fikirlerin için, siyahtan devam ediyorumm :34:

Hiloşmm tepsin çok şeker anneciğinin ellerine sağlık
:16::16::16:

Ayakkabı konusuna gelince mavi gerçekten cırt canımcımm bence onu kullanma gri tonlarını kullansan daha hoş olucak gibime geldi hem kısa elbisende fuşya altına o siyah modelin gri tonu hoş olur diye düşündümm
:16:

Sağol Seroşumm annecim benm evet çok güzel oldu tepsimm :16:

Canım siyah en güzeli olcak sanırm ben pek gri sevmem dee :26::1: ama maviyi eledik anlaşıldı tamam :1:

Kesinlikle mavi ayakkabı değil canım.! Siyah cok güzel.elbise zaten fuşya mavi çok rüküş durur çok renk karmaşası olur :))
Ayrıcaa tepsini annenin yapması çok hoş canım ya güzel bir hatıra:34:

Tamam Edoşumm siyahtır candır her zmankinden :1::21:

He ya tepsi süper olduuu :16:

O gün gelsin, Zaferinde seninde gözlerinin içi gülecek o günü hiç unutmayacaksınız o bakışları helede.. :16:
Hiloşş sorma sormaa artık evlenek yaa diyorum çocuğa :17::9:

Evet yaa ben de hayal edip duruyorum bu araa Allahım bozmasınn :nazar::nazar:

Ayy yerim kızz az kaldı düğüne ohh yandann yandann oynarsınzz :21::21::21: evlenin tabi garii :1:

Canım sağoll fikirlerin için, siyahtan devam ediyorumm :34:

Sağol Seroşumm annecim benm evet çok güzel oldu tepsimm :16:

Canım siyah en güzeli olcak sanırm ben pek gri sevmem dee :26::1: ama maviyi eledik anlaşıldı tamam :1:

Tamam Edoşumm siyahtır candır her zmankinden :1::21:

He ya tepsi süper olduuu :16:

Evet yaa ben de hayal edip duruyorum bu araa Allahım bozmasınn :nazar::nazar:

Ayy yerim kızz az kaldı düğüne ohh yandann yandann oynarsınzz :21::21::21: evlenin tabi garii :1:

Bizimkiler öneri sadaece kuzum siyah ta hoş olur tabi sen nasıl beğendiysen öyle giy :nazar:

Aman maşallah heyecan bastırmış kızımızıı tatlı telaşlar ah ah darısı bekarların başına inşAllahh:nazar::nazar:

Bizimkiler öneri sadaece kuzum siyah ta hoş olur tabi sen nasıl beğendiysen öyle giy :nazar:

Aman maşallah heyecan bastırmış kızımızıı tatlı telaşlar ah ah darısı bekarların başına inşAllahh:nazar::nazar:

Canım benm önerileriniz süperr sağol canım benmmm, mavinin çok saçma olduğunu anladım mesela, anlık bi gelmişti ama çok saçma geldi şu an :1::1::1: siyahı denerim bakarımm alınca da yazarımm :21:

He yaa darısı sizlerin başına tabi ki canm benimm :16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım benm önerileriniz süperr sağol canım benmmm, mavinin çok saçma olduğunu anladım mesela, anlık bi gelmişti ama çok saçma geldi şu an :1::1::1: siyahı denerim bakarımm alınca da yazarımm :21:

He yaa darısı sizlerin başına tabi ki canm benimm :16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:

Öncelik sizlerin Hilal hanımcığımm bizim daha yolumuz var sonuçta:nazar:
Prensess gibi oluceksnn hiç şüphem yokk:nazar:

:nazar:canm hepiciğine baktım ayakkabı konusunda arkadaşlara katılıyorum sende vazgeçmişsin zaten.şekerlerinde çok güsel olmş bnde düşünüyom öle şeyler ama hazır mı alsam sana kaça mal oldu şekerler 50 tane falan düşünüyom bnde tek tek malzemeler daha pahalıya mı mal olcak bilmiyom

:nazar:canm hepiciğine baktım ayakkabı konusunda arkadaşlara katılıyorum sende vazgeçmişsin zaten.şekerlerinde çok güsel olmş bnde düşünüyom öle şeyler ama hazır mı alsam sana kaça mal oldu şekerler 50 tane falan düşünüyom bnde tek tek malzemeler daha pahalıya mı mal olcak bilmiyom

Canm çok teşekkür ederim sağoll..:16::16::16:

Ben de 50 adet hazırlaıdm kendim istediğim gibi olsun dedim, ben içine bol şeker sığdırdım ve genelde en güzelleri aldım,hepsi 90 tl falan buldu :34: nişanda bence de kendin hazırla canm düğünde çok olur uğraşılmaz zaten :26:

:nazar::nazar::nazar:Öncelikle önceki gelişmelerimi bu başlıkta paylaşmıştım:

http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-isteme/659555-2-asamamizi-atlattik-kiz-verildiii.html

merhaba;

öncelikle tüm hazırlıklar çok güzel... yanlız incelerken gördüm. plastik bardak ve tabak almışsın...onlarıda özelleştirmek istersen üzerlerine senin ve nişanlının resmini koyarak daha özel ve unutulmaz hale getirebiliriz..üstelik 2 güne kargoya veririm. maliyetide 50 kişilik 30 - 35 tl falan olur.. peçete ve bardaklara örnekteki gibi yapıştırırız..

Eki Görüntüle 852079 Eki Görüntüle 852080

Back