• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 3. Aşamamız: Nişannn 16.11.2013 (önce elbisem:))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Canım yaaa her şey çok çok güzel :nazar:
Allah'ım en kısa zamanda düğünüde nasip eder inşallah :16::16:
çok mutlu olun güzelim aradaki mesafeler bitsin artık bir an önce :34:

Tebrik Ederim Herşey Harika Görünüyor :nazar:
Mutluluğunuz Daim Olsun İnşallah :16:

bu arada tebrik ederim :) hep mutlu olursunuz inşallah

Aminn çok teşekkür ederim yorumlar içinn..:nazar::nazar::16::16::16:

Hilalcim detaylı bir şekilde anlatmışsın nişan gününü çok güzel geçmiş :) çok sevindim senin adıan darısı da en kısa zamanda benim başıma inşallah :34:

Evet canım şükür güzel geçtii darısı başınaa :16:

Canım çok teşekkür ederiz detaylar için. Her şey gönlüne göre olmuş ne güzel. Çok mutlu oldum okurken. İnşallah bizler de ağzımızın tadı bozulmadan, heveslerimiz kırılmadan atlatırız :) Tez zamanda kavuşup iki cihanda da mesut olursunuz inşallah canım benim :16:

İnşallahh canımm sıra sizdeee...:nazar:
Çok sağol canm benmm :16::16:

iyi ki yazmışsın canım, beni öyle ufak tefek şeyler daha çok mutlu ediyor :1: tabii canım biraz dinlenin sonra napcaz ne etcez diye düşünmeye başlarsınız :23: ayy illa ki daha zor gelmiştir canım; ama bundan sonraki aşamada hiç ayrılmıcaksınız ki :26: en azından adım adım yaklaştınız, onu hiç yapamayanlar ve daha yapamayacak olanlar da var (şekil a: biz) buna da şükür, bunu düşünüp teselli olsun :31:

ben de seni yirim ya :56:

Ben de detaycıyım Nilüü anlıyorum seni :1::16:
Mutluyuz zaten ama haklısn canım adım adım yaklaşıyoruz işte napalımm :34:
Darısı başınıza Nilücümm can sıkmak yokkk :19:

Canım yaaa her şey çok çok güzel :nazar:
Allah'ım en kısa zamanda düğünüde nasip eder inşallah :16::16:
çok mutlu olun güzelim aradaki mesafeler bitsin artık bir an önce :34:

İnşallah canım aminnn çok sağoll :nazar::nazar::nazar:
Bitecek en kısa zamanda inşallahhh :nazar::16::16:

Bennn geldimm hiloşumm dayanamadımm senin bu mutluluğunu görememeyee ve geldimm :52:
Allahımma şükürler olsun herşeyy dilediğin ve istediğin gibi geçmiş çok sevindimm :16:
Başta sen olmak üzere elbisen, saçın, makyajınn, pastan, süslemelerin herşeyyinle muhteşem olmuşşşunn :nazar: :16:
Allahım sizi nazarlardan korusunn Bu mutluluğunuzz hiç bozulmasınn bebeğimmmmm :nazar:
:29: :54:

Canım Rabbim tamamına erdirsin herşeyin hoş görünüyor ama nişan fotolarını vs merak ettim diğer arkadaşlar nerden gördülerki :))

hiloooşşş sende nişanlılar kervanına katılmışsın çok sevindim canım hadi bakalım hayırlısı Allah yolunuzu açık, sizi her zaman mutlu etsin :16::16::16::16:

Bennn geldimm hiloşumm dayanamadımm senin bu mutluluğunu görememeyee ve geldimm :52:
Allahımma şükürler olsun herşeyy dilediğin ve istediğin gibi geçmiş çok sevindimm :16:
Başta sen olmak üzere elbisen, saçın, makyajınn, pastan, süslemelerin herşeyyinle muhteşem olmuşşşunn :nazar: :16:
Allahım sizi nazarlardan korusunn Bu mutluluğunuzz hiç bozulmasınn bebeğimmmmm :nazar:
:29: :54:

Ayyyy Ebruşum benm yaaaa :16::16::16:
Çok şükür öyle oldu canım benmmm..yorumun bile öyle tatlı kiii oyy :54::54::54:
Çok sağol canım benmm beğenmene inanılmaz sevindmmmm, amin canımm :nazar::nazar::nazar: Darısı başınızaaa inşallahh :16::16::16:

hiloooşşş sende nişanlılar kervanına katılmışsın çok sevindim canım hadi bakalım hayırlısı Allah yolunuzu açık, sizi her zaman mutlu etsin :16::16::16::16:

Çok sağol Buketcimmm :16::16::16:
Aminnn :nazar::nazar::nazar:

Heyecanla senin nişanını bekliyordumm aynı gün olacaktı ama ben ertelemek zorunda kaldım bu hafta pazara :)) güzel gecmesine cok sevindimm anlatırken tekrar yasadıgın heyecanı hissetmedim dersem yalan olurr umarım bundan snrasına nişanın gibi güzel olurr tebriklerrr :))

Heyecanla senin nişanını bekliyordumm aynı gün olacaktı ama ben ertelemek zorunda kaldım bu hafta pazara :)) güzel gecmesine cok sevindimm anlatırken tekrar yasadıgın heyecanı hissetmedim dersem yalan olurr umarım bundan snrasına nişanın gibi güzel olurr tebriklerrr :))

Hayırlısı olsn canm gec olsn da guc olmasn inşallah seninki de guzel gecer cidden super bir duyguu...

Amin canim sagol guzel dileklerin icnn ;))

hayırlı olsun öncelikle darısı başımıza inşallaah :21: sizdeki tabakları görünce bende heveslenmiştim onca tabak yıka ,temizle (nişanı evde düşünüyoduk da bizde) dünde görünce anneme söyledim bunlar ne güzel olur diye. nişanın evde olucağını kim söyledi uğraştırma beni hiç dedi :9: küçük bir mekanda yapılıcağı netleşti :9:

Ne güzel detaylı bir şekilde anlatmışsın nişanını.
Her şey buradan okuduğum kadarıyla süper geçmiş.
Elleriniz birbirinizden hiç ayrılmasın mutluluğunuz daim olsun inşallah.
Allah tamamına erdirsin :16:

hayırlı olsun öncelikle darısı başımıza inşallaah :21: sizdeki tabakları görünce bende heveslenmiştim onca tabak yıka ,temizle (nişanı evde düşünüyoduk da bizde) dünde görünce anneme söyledim bunlar ne güzel olur diye. nişanın evde olucağını kim söyledi uğraştırma beni hiç dedi :9: küçük bir mekanda yapılıcağı netleşti :9:

Sagol canm amin darisi basiniza inşallah ;)
Bahaneyle netlesmis nisaniniz ama evde yapacak olan icn cidden buyuk kolaylik oluyor :)

Ne güzel detaylı bir şekilde anlatmışsın nişanını.
Her şey buradan okuduğum kadarıyla süper geçmiş.
Elleriniz birbirinizden hiç ayrılmasın mutluluğunuz daim olsun inşallah.
Allah tamamına erdirsin :16:

Aminn cok tesekkur ederim her sey en az okuduğunuz kadar guzeldi sukurr.. :)

mutluluklar diliyorum size :46: fotolarınızı merak ettim ama yorumlara bakılırsa çok güzel olmuşsunuz :) :nazar: keşke benimde nişanım bu kadar huzurlu geçseydi :59:

$529206_10151854367959475_132579363_n.jpg

Bohçalarımızın salonda sergilenişini de ekleyim dedm :ssz:

:52:
:nazar::nazar::nazar:Öncelikle önceki gelişmelerimi bu başlıkta paylaşmıştım: (elbisenin üzerimdeki hali 2. sayfada)

http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-isteme/659555-2-asamamizi-atlattik-kiz-verildiii.html

Şİmdi ise tam gaz nişan hazırlıklarıma araştırmalarıma başladım, yine her detayımı paylaşmaya çalışacağımm..

Evde servis kısmı için pembe ve gri karton tabak-bardak aldıkk..

Eki Görüntüle 840391 Eki Görüntüle 840392 Eki Görüntüle 840393 Eki Görüntüle 840394

Öncelikle en zor kısmı hallederek elbisemi aldımmm şaka gibii :52::52::52: (erkek tarafı alıyormuş ben ödeme yapmadım, babam alacak sanıyorduk ama :1:)

Eki Görüntüle 840396

Bunu da gece çıkarken giyerim(aslında benm aklıma gelmemişti gece çkarken üstümü değişeceğim ama çok mantıklı olmuş bunu almam ben bunu başka zaman kullanırım diye almıştım çok hoşuma gidince:1:) , ikisini aynı yerden aldım, aynı renk denk geldi ama öyle oldu çok yakıştı :1::17:

Eki Görüntüle 840400

Ev+cafe nişanım için biraz kabarık bir model ama düşündüm de neden nişanımda bu kadar içime sinen bir elbiseyi giymeyim, zorla denedim ama çok yakıştı çok açtıııı.. ayrıca fotolarda falan da süper çıkar dedimmm :16::16::16:

Ve yavaştan nişan şekeri yapımına başladım, malzemeleri bugün aldm bir adet deneme yaptım, nazar boncuğu eklenecek bunaa :34:

Eki Görüntüle 840395

Gelişmeler arttıkça ben de yazarımm :34:
Sıra anneme elbiseee :32:

:nazar::nazar::nazar:

Tebrikler nisanli kizzzz allah tamamina erdirin insallah darisi basima;):nazar:

Back