• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 3. Aşamamız: Nişannn 16.11.2013 (önce elbisem:))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlarrr sonunda çok şükürr alnımızın akıyla atlattık nişanımızıı rüya gibi, masal gibiydiii..:nazar::nazar::nazar:

Güne saat 8 30 gibi uyandım ve 10 gibi kuafördeydim kuzenimle, önce saçım sarıldı ardından oje makyaj ve topuz şeklinde devam ettik, bu arada Antalya'dan iki samimi arkadaşımi kardeşim de direk kuaföre geldiler.... Ben ve kuzenim saat 1 buçuk gibi kuaförden çıktık, kapıdan çıkmadan çıraklar kapıyı tuttu tabi damattan bahşiş kopardılar, adettir bilenler bilir :1:

Zaferim ve ben arabanın arkasına oturduk pırıldayan gözlerle, abim ve kuzenimde önde Florya'ya foto çekimine gittikk..Zafer başlarda gerildi hiç sevmez foto çekinmeyi :1: ama 400 den fazla kare fotomuz oldu ve her istediğim oldu böylece :1: çok mutluydum gerçekten uçaçaktm :1: hele de Zaferin beni bazı yerlerde topukluyla zorlandığımda belimden tutup attığı zamanlarda :1: abim de bu arada biz foto çekinirken kuzenimle takıldı rahatsız etmemek için, geriliyorduk yanında çünkü :17: abimle ve kuzenimle de birkaç kare çekinmiş olduk güzel olduu :16:

Eve 4 gibi geldikkk... annemler hemen bi şeyler ye diye beni odaya soktular :1: bu sırada eve baya gelen olmuştu, Antalya'dan misafirler de geldi, pastalar pideler de geldi, sofra kurulmuştu, (sofranın fotosunu çekmemişiz).. Zafer de çiçek yaptırmaya gitti bi ara falan derkenn.. 5 buçk 6 arası başlattık törenii.. herkes salondaydı biz içerde oturuyorduk, müziği açtılar ve biz elele salona geçtik dans ettik herkes alkışladııı biz tabi geriliyoz herkes fotot çekiyo, bizi inceliyo falan :1: Neyse danstan sonra yüzüklerimiz takıldı, babamın kardeşi sayılan beni kızı gibi seven bir amcama taktırdım yüzükleri, makas kesmiyor olayını da yaptık ve kayınpederimin verdiği 100tlyi de bana taktı :1: ardından yüzükleri birbirimize taktırdı :1: çok tatlı bir tören olduu :1: ve kendisi de bir çeyrek taktı bu arada teyzoşumun elinde kurdele hazırmış hemen boyunumza geçirdiler :1: kayınpederim saatimi, kayınvalidem setimi ve bir bileziğimi taktı; ardından babamlar kelepçemi taktı derken geri kalanlarla devam ettik.., her takı takanla foto çekindik, hem de ellerini öpmüş olduk sırayla, abim prof makina ayarlamıştı o çekti çoğunu, bu sırada arkaya ben müzikler ayarlamıştım onlar çalıyordu hafif pop tarzı nostalji tarzı müzikler...

Foto faslından sonra pastaya geçtikk.. birlikte pastamızı kestik ve birbirimize yedirdikk :1: kocaman bir lokma verdi Zafer bana ağzım yüzüm pasta oldu :1: annem hemen peçete elinde yetişti :1: ve sonrasında da yemek faslı başladı ben mutfağa geçtim kız arkadaşlarımla beraber, İstanbuldan geşen de 4 -5 kız arkım vardı sağolsunlar çok iyi oldu, karnımızı doyurduk, menüzümüzde pide-kurupasta-yaş pasta-ayran-kola-amasya çöreği ve yaprak sarma vardı. Babamlar bu arada karınlarını doyurup amcam kayınpederim ve enişteleri vardı bir de dışarı çıktılar evden, genç erkekler de abimin odaya çekildi, vee biz bayanlar başladık döktürmeyee :1::1::1: salonun ortayı baya açmıştık çokk rahat oynadık... Amasyalım tektir şarkısıyla başladık, halay da çektikk roman da oynadıkk çiftetelli dee,damat halayı da sarı kız daa.. ben bilg ve hopörleri de kurmuştum salonaa :34: bi ara abim ve Zafer de geldi azcık onlarla da oynadıkk :21:

Oynama faslımızdan sonraa saat 9 gibii kıyafet değişmek için odama geldim ve 9 30 gibi de dışarı mekana geçtikkk.. orda da inanılmaz eğlendikk..16 kişi falandıkk.. kah oynadık kah şarkı söyledik, deli gibi yoruldumm ama değdiiii :1: Benm nişanım da böyle geçtiii darısı tüm isteyenlerin başınaa :nazar::nazar::nazar::16::16:

Bu da alyansımmm ve çiçeğimm..

$20131118_143446.jpg $20131117_181909.jpg

Eklentiler

• $20131117_181838.jpg
    $20131117_181838.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 65
Hayırlı uğurlu olsun canım. :)
Ben de 9 kasımda nişanlandım.
Allah tamamına erdirsin.

Ne güzel anlatmışsın kuzum ya okurken ben bile eğlendimmm Allah ağzınızın tadını bozmasınnnn :nazar::54::16:

Detaylı olsun dedim canımm.. çünkü cidden önceden her ley hazırlanmazsa müziğinden planına her şey çok karışık oluyor, bizimki baya düzenli oldu böylece örnek olsun dedm :1::nazar::16:

Allah mutluluğunuzu daim etsin, tamamına erdirsin. Gelen her yeni gün hayatınıza mutluluk ve heyecan getirsin.Mutluluklar:16:

:nazar::nazar::nazar:Öncelikle önceki gelişmelerimi bu başlıkta paylaşmıştım:

http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-isteme/659555-2-asamamizi-atlattik-kiz-verildiii.html

Şİmdi ise tam gaz nişan hazırlıklarıma araştırmalarıma başladım, yine her detayımı paylaşmaya çalışacağımm..

Evde servis kısmı için pembe ve gri karton tabak-bardak aldıkk..

Eki Görüntüle 840391 Eki Görüntüle 840392 Eki Görüntüle 840393 Eki Görüntüle 840394

Öncelikle en zor kısmı hallederek elbisemi aldımmm şaka gibii :52::52::52: (erkek tarafı alıyormuş ben ödeme yapmadım, babam alacak sanıyorduk ama :1:)

Eki Görüntüle 840396

Bunu da gece çıkarken giyerim(aslında benm aklıma gelmemişti gece çkarken üstümü değişeceğim ama çok mantıklı olmuş bunu almam ben bunu başka zaman kullanırım diye almıştım çok hoşuma gidince:1:) , ikisini aynı yerden aldım, aynı renk denk geldi ama öyle oldu çok yakıştı :1::17:

Eki Görüntüle 840400

Ev+cafe nişanım için biraz kabarık bir model ama düşündüm de neden nişanımda bu kadar içime sinen bir elbiseyi giymeyim, zorla denedim ama çok yakıştı çok açtıııı.. ayrıca fotolarda falan da süper çıkar dedimmm :16::16::16:

Ve yavaştan nişan şekeri yapımına başladım, malzemeleri bugün aldm bir adet deneme yaptım, nazar boncuğu eklenecek bunaa :34:

Eki Görüntüle 840395

Gelişmeler arttıkça ben de yazarımm :34:
Sıra anneme elbiseee :32:

:nazar::nazar::nazar:

çok hoş hepside. benimde nişanım bir aya kadar olacak ama daha hazırlık falan yapmadım :s şu nişan şekeriydi galiba nereden aldın nasıl bulabilirim ben?

Kızlarrr sonunda çok şükürr alnımızın akıyla atlattık nişanımızıı rüya gibi, masal gibiydiii..:nazar::nazar::nazar:

Güne saat 8 30 gibi uyandım ve 10 gibi kuafördeydim kuzenimle, önce saçım sarıldı ardından oje makyaj ve topuz şeklinde devam ettik, bu arada Antalya'dan iki samimi arkadaşımi kardeşim de direk kuaföre geldiler.... Ben ve kuzenim saat 1 buçuk gibi kuaförden çıktık, kapıdan çıkmadan çıraklar kapıyı tuttu tabi damattan bahşiş kopardılar, adettir bilenler bilir :1:

Zaferim ve ben arabanın arkasına oturduk pırıldayan gözlerle, abim ve kuzenimde önde Florya'ya foto çekimine gittikk..Zafer başlarda gerildi hiç sevmez foto çekinmeyi :1: ama 400 den fazla kare fotomuz oldu ve her istediğim oldu böylece :1: çok mutluydum gerçekten uçaçaktm :1: hele de Zaferin beni bazı yerlerde topukluyla zorlandığımda belimden tutup attığı zamanlarda :1: abim de bu arada biz foto çekinirken kuzenimle takıldı rahatsız etmemek için, geriliyorduk yanında çünkü :17: abimle ve kuzenimle de birkaç kare çekinmiş olduk güzel olduu :16:

Eve 4 gibi geldikkk... annemler hemen bi şeyler ye diye beni odaya soktular :1: bu sırada eve baya gelen olmuştu, Antalya'dan misafirler de geldi, pastalar pideler de geldi, sofra kurulmuştu, (sofranın fotosunu çekmemişiz).. Zafer de çiçek yaptırmaya gitti bi ara falan derkenn.. 5 buçk 6 arası başlattık törenii.. herkes salondaydı biz içerde oturuyorduk, müziği açtılar ve biz elele salona geçtik dans ettik herkes alkışladııı biz tabi geriliyoz herkes fotot çekiyo, bizi inceliyo falan :1: Neyse danstan sonra yüzüklerimiz takıldı, babamın kardeşi sayılan beni kızı gibi seven bir amcama taktırdım yüzükleri, makas kesmiyor olayını da yaptık ve kayınpederimin verdiği 100tlyi de bana taktı :1: ardından yüzükleri birbirimize taktırdı :1: çok tatlı bir tören olduu :1: ve kendisi de bir çeyrek taktı bu arada teyzoşumun elinde kurdele hazırmış hemen boyunumza geçirdiler :1: kayınpederim saatimi, kayınvalidem setimi ve bir bileziğimi taktı; ardından babamlar kelepçemi taktı derken geri kalanlarla devam ettik.., her takı takanla foto çekindik, hem de ellerini öpmüş olduk sırayla, abim prof makina ayarlamıştı o çekti çoğunu, bu sırada arkaya ben müzikler ayarlamıştım onlar çalıyordu hafif pop tarzı nostalji tarzı müzikler...

Foto faslından sonra pastaya geçtikk.. birlikte pastamızı kestik ve birbirimize yedirdikk :1: kocaman bir lokma verdi Zafer bana ağzım yüzüm pasta oldu :1: annem hemen peçete elinde yetişti :1: ve sonrasında da yemek faslı başladı ben mutfağa geçtim kız arkadaşlarımla beraber, İstanbuldan geşen de 4 -5 kız arkım vardı sağolsunlar çok iyi oldu, karnımızı doyurduk, menüzümüzde pide-kurupasta-yaş pasta-ayran-kola-amasya çöreği ve yaprak sarma vardı. Babamlar bu arada karınlarını doyurup amcam kayınpederim ve enişteleri vardı bir de dışarı çıktılar evden, genç erkekler de abimin odaya çekildi, vee biz bayanlar başladık döktürmeyee :1::1::1: salonun ortayı baya açmıştık çokk rahat oynadık... Amasyalım tektir şarkısıyla başladık, halay da çektikk roman da oynadıkk çiftetelli dee,damat halayı da sarı kız daa.. ben bilg ve hopörleri de kurmuştum salonaa :34: bi ara abim ve Zafer de geldi azcık onlarla da oynadıkk :21:

Oynama faslımızdan sonraa saat 9 gibii kıyafet değişmek için odama geldim ve 9 30 gibi de dışarı mekana geçtikkk.. orda da inanılmaz eğlendikk..16 kişi falandıkk.. kah oynadık kah şarkı söyledik, deli gibi yoruldumm ama değdiiii :1: Benm nişanım da böyle geçtiii darısı tüm isteyenlerin başınaa :nazar::nazar::nazar::16::16:

Bu da alyansımmm ve çiçeğimm..

Eki Görüntüle 864621 Eki Görüntüle 864630

hilalcimm her detayıyla harika olmuş tatlım allah tamamına erdirsiinnn:1:

canım benim her şey süper de o ince ayrıntılar daha da süpermiş :16: çok mutlu olun bundan sonrasında da, elleriniz hiç ayrılmasın yüzünüzdeki gülücük hiç solmasın :nazar::nazar::nazar: bundan sonra açılacak ilk topik çeyiz sonrasında da mobilya, gelinlik, düğün... :23:

Allah mutluluğunuzu daim etsin, tamamına erdirsin. Gelen her yeni gün hayatınıza mutluluk ve heyecan getirsin.Mutluluklar:16:

Çok sağol canım Allah razı olsunn :16:
Sana da bol mutluluk dilerimm..:nazar:

çok hoş hepside. benimde nişanım bir aya kadar olacak ama daha hazırlık falan yapmadım :s şu nişan şekeriydi galiba nereden aldın nasıl bulabilirim ben?

Hazırlıklara yavaştan başla bence, benim de tarih belli olduğunda 4 haftam vardı her akşam bir şeyler baktım bakıştırdım haftasonları elbise bakmakla geçti derken sakin sakin rahat rahat anca yetiştiii :34:

Şekerleri kendim yaptımi kavanozları ve yazıları internet siparişi, gerisi Eminönüü.. kavanozlar da Eminönü'nden alınabilir :34: İstanbul'da oturuyorsan Mısır çarşısından sağ tarafa doğru dönünce orda hep nikah şekeri mağazaları var malzemeler boll..içinin badem şekerleri de gene Eminönüü :34:

hilalcimm her detayıyla harika olmuş tatlım allah tamamına erdirsiinnn:1:

Sağol canım benmmm amin inşallahh :16::16::16:

canım benim her şey süper de o ince ayrıntılar daha da süpermiş :16: çok mutlu olun bundan sonrasında da, elleriniz hiç ayrılmasın yüzünüzdeki gülücük hiç solmasın :nazar::nazar::nazar: bundan sonra açılacak ilk topik çeyiz sonrasında da mobilya, gelinlik, düğün... :23:

Evet özellikle yazdım onları da yaşayacaklarınızı bilin diye :1:
Bakalım sırada ne varrr :1: ama bir süre mola baya yorulduk gerildik gene de plan program derken, biraz sakin kalalım gerisine de bakarız inşallah hayırlısıylaa :34:

Ama Zafer bana diyor ki "bu sefer ayrılık daha bir çok zor geldi yaa" :17::nazar:

nişan şekerini kendisi hazırladı; ama malzemeleri nerden temin ettiğini söyler hiloşumuz :34:

Canım yaa yerim kız :1:

merhaba.. kız isteme topikleriniz bana çok yardımcı oldu beni de ekleyebilir misiniz arkadaşınız olarak nişanınızı görebilmem için ?:)

Tebrik Ederim Herşey Harika Görünüyor :nazar:
Mutluluğunuz Daim Olsun İnşallah :16:

Son düzenleme:
Hilalcim detaylı bir şekilde anlatmışsın nişan gününü çok güzel geçmiş :) çok sevindim senin adıan darısı da en kısa zamanda benim başıma inşallah :34:

Canım çok teşekkür ederiz detaylar için. Her şey gönlüne göre olmuş ne güzel. Çok mutlu oldum okurken. İnşallah bizler de ağzımızın tadı bozulmadan, heveslerimiz kırılmadan atlatırız :) Tez zamanda kavuşup iki cihanda da mesut olursunuz inşallah canım benim :16:

Evet özellikle yazdım onları da yaşayacaklarınızı bilin diye :1:
Bakalım sırada ne varrr :1: ama bir süre mola baya yorulduk gerildik gene de plan program derken, biraz sakin kalalım gerisine de bakarız inşallah hayırlısıylaa :34:

Ama Zafer bana diyor ki "bu sefer ayrılık daha bir çok zor geldi yaa" :17::nazar:

Canım yaa yerim kız :1:

iyi ki yazmışsın canım, beni öyle ufak tefek şeyler daha çok mutlu ediyor :1: tabii canım biraz dinlenin sonra napcaz ne etcez diye düşünmeye başlarsınız :23: ayy illa ki daha zor gelmiştir canım; ama bundan sonraki aşamada hiç ayrılmıcaksınız ki :26: en azından adım adım yaklaştınız, onu hiç yapamayanlar ve daha yapamayacak olanlar da var (şekil a: biz) buna da şükür, bunu düşünüp teselli olsun :31:

ben de seni yirim ya :56:

Back