- Konu Sahibi kelebek.hill
evet Hilal merakla bekliyoruz, hadi gel de anlat artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyooo taze nişanlı kızımız hiloooş güne nişanlı olarak uyancak tabi gece eğlencenin dibine vurdukları için şuan kapsama alanı dışında olabilir güsel haberlerini bekliyoruz geç kalma he
bence deeeeeeeee
Canlarımmm ben geldimmm...
Nişanım çok şükür pürüzsüz geçti, her şey istediğim gibi oldu ve çok mutluydum, harika anlar, fotolar, yüzükler, pasta, gelenler.. en önemlisi de ailemm tabiii öncelikle abim ve Zaferim beni çok mutlu ettiler.... rüya gibi bir gün ve gece yaşadım hala mutluluk sarhoşuyum, bir yandan yemek yiyorum birazdan detay ve fotoya geçeceğimmm ..
Çok sağolun kızlarrrr
Nişanım çok şükür pürüzsüz geçti, her şey istediğim gibi oldu ve çok mutluydum, harika anlar, fotolar, yüzükler, pasta, gelenler.. en önemlisi de ailemm tabiii öncelikle abim ve Zaferim beni çok mutlu ettiler.... rüya gibi bir gün ve gece yaşadım hala mutluluk sarhoşuyum, bir yandan yemek yiyorum birazdan detay ve fotoya geçeceğimmm ..
Çok sağolun kızlarrrr
Çok sağolun kızlarrrr
Canımmm çok mutlu oldum maşallah mutluluk sarhoşluğun hiç bitmesin :) Merakla bekliyorum her detayı :)
canımm heycanla beklioruzzz......
Hilalcimmmm çok sevindim canım güzel geçmesine,,Allah tamamına erdirsinnnn canım benim oyyy seni çok seviyorum hep böyle yüzün gülsünnn :123:
İşte bu süper mutluluğum ömür boyu artarak devam etsin hilalciiiim
Detayları fotoları merakla bekliyoruuuuuzzzz
Kızlarrr Allah razı olsn çok tatlısınızzzz darısı sizlerin başına inşallahh çok güzel bir duyguymuş gerçektenn.. sevgilinle elele dolaşabilmek bile rahatça süper 4
Fotoları yükledim sizin içinn
Yaa sen ne kadar tatlısııııııııııııınnnHer karenize bayıldıııım fotolara tek tek yorum yapmak zor geldi bebişiiim ama muhteşem olmuş herşey elbisen saçın harika olmuş mutluluklaaaaaar
O senin tatlılığın Serapcımmm
Çok sağolll Aminnn
hilooşşş tatlıımmm bu güzellik ne hoşluuk allah nazardan saklasın kuzumm çok tatlı olmuşunuz...çok sewndmm güzel geçmesine mutlu olmana kıskananlar çatlasınn ohh ohhh harika olmuşun bebeem yaa darısı başımıza walla nasıı da heveslendim şimdi senin yerinde olmayaa
Hilalcimmmm her fotoğraf çok güzel ,evdeki nişan fotoğrafları dış çekim falan harika olmuş,baştan sona kadar her şey çok güzel görünüo Allah mutluluğunuzu daim etsinnnnn canımm
Ecrincimmm ne güzel yorum bu böylee çok sağoll darısı başınıza, hevesleniyor insan ama zamanı gelince hepsi olur merak etmee
ayy daha fazlasını hakediyon tatlımm sen yaa o yorumlarınn umarım canımm yaa bzlerde layıkıyla yaşarız zamanı gelinceee
Ayyyy hepsine bayıldım canım çok güzelsin, çok yakışıyorsunuz maşallah En kötü gününüz böyle olsun, her gününüz düğün-bayram tadında olsun inşallah ama bunlar bana yetmedi, daha fazla detay istiyorum, hepsini istiyorum, her şeyi bilmek istiyorum
Kelebek.hillin nişanı olmuştur diye girdim :) öncelikle tebrik ederim. Her şeyin güzel geçmesine sevindim ama ben resimleri göremiyorum, neden?
kuzum hayırlı olsun nişanınız, Rabbim tamamına erdirsin beğeni yorumlarım fotoğrafların altında yazıyor