Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1098739 Eki Görüntüle 1098742 Eki Görüntüle 1098741 Eki Görüntüle 1098740 Eki Görüntüle 1098749 Eki Görüntüle 1098750 Eki Görüntüle 1098747 Eki Görüntüle 1098748 Eki Görüntüle 1098765 Eki Görüntüle 1098766 Eki Görüntüle 1098767 Eki Görüntüle 1098764 [sıze=3]bunların hepsi 15tl
[/sıze]
Eki Görüntüle 1098715 Eki Görüntüle 1098716 Eki Görüntüle 1098717 Eki Görüntüle 1098718
Teşekkürler canım evet var.aslında yavaş yavaş satıldıkça ortaya çıkarmayı düşünüyodum ama senden başka ilgilenen kimse yok nedense :)
Ne tarz bir ceket ve canta bakıyorsun? Pembe hiç kullanılmamış çapraz takılan bir guess çanta var satmayı düşündüğüm mesela?
canım bu satıldı mı
Hayır canım duruyor..
son fiyat nedir canım uygun bişey söylersen almayı düşünüyorum kargoda var çünkü
Tek ürüne indirim yapmıyorum son fiyatı 15 tl..daha öncede sölediğim gibi koton ve etiketi hala üzerinde sıfır ürün
kalsın o zman tşkler.
3. Defadır indirim istiyosun 3. Defadır bu ürünün fiyatının 15 tlden bir kuruş aşağı olmayacağını söylüyorum ve 3. Defadırda kalsın o zaman diyosun..demans yada alzheimer sorunun olduğunu düşünmeye başladım çünkü hiç normal bir hareket değil..lütfen bu 4 olursa bu sabrımı kaybedip kalbini kırabilirim!!
son kalanlarda indirim yapabileceğini düşündüm sadece çok uzun zamandır ürünün elinde beklediğini görünce yazdım belki fikrini değiştirmişsindir diye..siz önce ağzınızın ayarını bilin satmıyorum diyebilirsin,ya da elimde son kalan ürünlerde yinede indirim düşünmüyorum diyebilirsin bu tarz saygısız konuşacağına ..satıcısın defalarca soruyorsam defalarca cevap alma hakkımda var ...bu tarz konuştuğun için zaten bedava versen almaz insan eminim benim gibi başkalarınada davrandıysan ondan elinde günlerdir bekliyor ürünler.sabrını kaybetsen nolur sen kimsin !haddini bil önce.
Merhaba...
Eki Görüntüle 1113014 Eki Görüntüle 1113016 Eki Görüntüle 1113015
ürünlerin beden ve fiyatlarını öğrenebilir miyim?
Uygun olursa pembe gömleğin boyunu müsait bir zamanda ölçmen mümkün mü?
İkiside small ama gömlek bol olduğundan mediumada uyumlu..
Zara pembe gömlek 1 kez giyildi 20 tl
H&m kırmızı kot ceket(bunu satıp satmamak konusunda kararsız kaldım koyarken ondan fiyatı biraz yüksek tuttum bu fiyattan veremezsem satmiyim diye:) 30 tl
Kolye 5 tl
Ama tabiki toplu alımda indirim yaparım
Ceketi pembe gibi algıladım
Pembe tutkunluğum vardır da..
Ama bedenler uymadı...M giyiyorum, bu tarz gömlekler biraz salaş durunca güzel oluyor..
Kolyeye bayıldım..Tek ürün için de kargo ödemek biraz anlamsız olacak, yeni ürün ekleyecek misin? M-L uyumlu ürünler