• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Markalı, kaliteli 36-38-40 beden kıyafetler kalanlar 26. sayfadan itibaren indirimli

beğendikleriniz varsa çekinmeyin pazarlık yaparız.

KALANLARA BUYRUNUZ........

Gri elbise 36-38 bedene uygun degaje yaka, boyu diz üstü, kumaşı kaliteli trikodur.
Eki Görüntüle 913727

Gri Elbise zemin gri üzerinde çiçek desenleri mevcut. buyu diz hizasında çok şık ve tarz bir elbise 36-38 bedene kesin uyar.
Eki Görüntüle 913730

Şık bir gece elbisesi, Düğün, mezuniyete giyilecek şıklıkta 36-38 bedene uyar. Yeniden farkı yok 2 kez giyilmiştir. alt kısmı kırmızı saten tülü siyah renk olunca bordo renk ortaya çıkmıştır.
Eki Görüntüle 913729

Gri penye çok hoş bir penye bluzdur. 36-38 benene uygun yeniden farksız fiyatı 8 TL.
Eki Görüntüle 913778
[/QUOTE]
...................

Image2.jpg
Image1.jpg

Çoş şık tarz tasarım kolyelerim aynı model değişik renk alternatifi fiyatı: 60 lira...... El emeğimdir.

Image5.jpg
Image4.jpg
Image3.jpg
Şimdide şık bileklikler çok uygun fiyatlara sizin olur. Tanesi 20 lira

hafta sonu süprizi 50 lira üzeri kargo benden

Image1.jpg
Image2.jpg
Image1.jpg

Çok şık bir gece elbisesi 38-40 beden giyenlere uygun 1 kez giyildi. Fiyatı: 30 Lira

Mavi beyaz kolye çok güzel el emeği birşey diyemiyorum ama fiyati uygun olsaydi hic kacirmazdim yeleğide cçok begenmistim

Image1.jpg
Image2.jpg

Taba lacivert uyumlu çanta 7.5 lira büyük boy....

Back