Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
38 beden giyenlere rahat olur. fiyatı 10 tl olur. 1 kez giyildi yeniden farksız.kot yeleğin bedeni ve fiyatı?
38 beden giyenlere rahat olur. fiyatı 10 tl olur. 1 kez giyildi yeniden farksız.
küçük maalesef... 40 beden arıyorum...
teşekkürler..
İstersen bir koltuk altından diğerine ölçü vereyim eve gidince ölçerim. tahminim 40 ada olur benim üst 42 oluyor. buda düğmelenmediği için satışta....
Tatlım bu kac beden ne kadar ve markası nedirİstersen bir koltuk altından diğerine ölçü vereyim eve gidince ölçerim. tahminim 40 ada olur benim üst 42 oluyor. buda düğmelenmediği için satışta....
Tatlım bu kac beden ne kadar ve markası nedirEki Görüntüle 1220466
zahmet olmazsa, ölçebilirsen sevinirim canım...
hayırlı satışlar ürünleriniz çok güzel...
Eki Görüntüle 1218741 Eki Görüntüle 1218742 Gön deri 38 numara temiz kullanıldı.
Eki Görüntüle 1220365 Eki Görüntüle 1220364 Leopar desenli kolye bileklik takımı satıldı alan arkadaşım iyi günlerde kullansın.
canım benim oğlum var topigimde biraz onun giymedigi kiyafetler var.Canım eski nick ini hatırlıyorum
Yanlış hatırlamıyorsam kız çocuk kıyafetleri de ekliyordun
Varsa 18ay ve üstü Kışlık görmek isterim
duruyor 25 lira baska urun olursa begendiginiz toplu indirim yapiyorum.Mango s beden yelek duruyor mu? Fiyati son ne olur