Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesajda numaraları bildiriyom
Mayokini harikaymış keike göğüsleri dolgulu olsaydı
Canım ben bu mayokiniyi aldığımda çok küçüktü göğüslerim 70a falandı sanrm..içinde sünger desteği var ancak bu mayokinin modeli zaten göğsü kapatıyor yani pek göğüs dekolteli değil sadece yandan göğüs anlaışılıyor o da süngerli olduğu için çıkık duruyor ztn
Benimkiler baya küçük de tahta gibi durmasın istiyorum:) bir de boyum çok kısa 153, uzunlukta sorun olur mu sizce? Bedenim 34 ayrıca:)
Bikini kadar göğsü belli etmiyor bence ben ondan almıştım ama sonra istediğin gibi olmazsa üzülürsün fln..bununda bedeni 34
Göğsün küçükse push up lı victoriassecret bikiniler tam senlik göğsü kaldırdıkları için baya göğüs dekolteli duruyosun..
cnmbu cantan satldımı acaba? Eki Görüntüle 1108645 brde bu? satlmadysa fiyat rica edeblrmym?
birde bu gömlegn beden ve fiyatı?
teşekkür ederm. uymadı...Bu gömleğin bedeni 36 (38 ede uyumlu) fiyatıda 20 tl bunuda amerikadaki h&m den aldım
teşekkür ederm. uymadı...
Bikini kadar göğsü belli etmiyor bence ben ondan almıştım ama sonra istediğin gibi olmazsa üzülürsün fln..bununda bedeni 34
Göğsün küçükse push up lı victoriassecret bikiniler tam senlik göğsü kaldırdıkları için baya göğüs dekolteli duruyosun..