- 8 Mart 2011
- 2.280
- 349
Bedenden kaybettik :) teşekkürler
Rica ederim :) 38 bedenseniz önü açık giyilecekse olur ancak..
Birde 38 beden şu yelek var 15 tl
Eki Görüntüle 1098917
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bedenden kaybettik :) teşekkürler
Rica ederim :) 38 bedenseniz önü açık giyilecekse olur ancak..
Birde 38 beden şu yelek var 15 tl
Eki Görüntüle 1098917
bu açık bot kaç numara acaba?1098717[/ATTACH]Eki Görüntüle 1098718
bu açık bot kaç numara acaba?
yanlış alıntılamışım,en altta siyah bot vardı onu sormuştum aslında.
Eki Görüntüle 1098715 Eki Görüntüle 1098716 Eki Görüntüle 1098717
bunu sormuştum aslında doğruyuz değilmi?37 numaraysa üzüldüm ben 39 numarayım,aslına bakarsan tarzın tam benlik çok şey beğendim ama bedenden dolayı kaybediyorum
Eki Görüntüle 1098715 Eki Görüntüle 1098716 Eki Görüntüle 1098717
bunu sormuştum aslında doğruyuz değilmi?37 numaraysa üzüldüm ben 39 numarayım,aslına bakarsan tarzın tam benlik çok şey beğendim ama bedenden dolayı kaybediyorum
Tşk ederim :) aslnda 36-38-40 bedenler mevcut başlığımda özellikle ters olarak eklediklerimin hepsi 38-40
Buarada çantayıdamı beğendiniz çünkü o çantanında tokasında soyulma olduğu için çok ucuza elden çıkarıyorum çok az kullanıldı aslnda markası zara ya da forevernew olması lazım ama dolapta durmaktan soyulmuş..
Buarada ürünlerimin çoğu sıfır sadece hasarlı 3 ürün var 2 sini siz buldunuz :)))
Tşk ederim :) aslnda 36-38-40 bedenler mevcut başlığımda özellikle ters olarak eklediklerimin hepsi 38-40
Buarada çantayıdamı beğendiniz çünkü o çantanında tokasında soyulma olduğu için çok ucuza elden çıkarıyorum çok az kullanıldı aslnda markası zara ya da forevernew olması lazım ama dolapta durmaktan soyulmuş..
Buarada ürünlerimin çoğu sıfır sadece hasarlı 3 ürün var 2 sini siz buldunuz :)))
olmayanı,biteni ve problemli olan ürünleri bulmakta ustayımdır zaten reelde de beğendim ürünlerin genelde bedeni yada numarası bitmiş olur.şans artık.ben ters olanları değil düz olanları beğendim amamesela girip çıkıp ilk sayfadaki beyaz dantelli üst var ya ona bakıyorum bide beyaz mini elbiseye ama bana olmaz diye çıkıyorum sayfadan,38-40 beden arası giyiyorum çünkü.ama benim tarzım olan modeller hep ilk sayfalarda,ne yaparsın ruhum genç.
hayırlı alışverişler,bol kazançlar canım,zevklisin,kalitelisin.
olmayanı,biteni ve problemli olan ürünleri bulmakta ustayımdır zaten reelde de beğendim ürünlerin genelde bedeni yada numarası bitmiş olur.şans artık.ben ters olanları değil düz olanları beğendim amamesela girip çıkıp ilk sayfadaki beyaz dantelli üst var ya ona bakıyorum bide beyaz mini elbiseye ama bana olmaz diye çıkıyorum sayfadan,38-40 beden arası giyiyorum çünkü.ama benim tarzım olan modeller hep ilk sayfalarda,ne yaparsın ruhum genç.
hayırlı alışverişler,bol kazançlar canım,zevklisin,kalitelisin.
Beyaz dantelli elbise küçük malesef ama dantelli koton üstten bahsediyosanız etiketli olan onun modeli zaten salaş olduğu için olur büyük ihtimalle ..
Çok teşekkür ederm cnm sanada iyi alışverişler(nickin çoooook eğlenceli buarada))
Buyrunnnn tatlı müdavimim..belki beğenebileceğini düşünerek diğer elbiseninde üZerimde duruşunu ekledim ikiside yepyeni forever21
Eki Görüntüle 1100374 Eki Görüntüle 1100375
Teşekkür ederim , uğraştırdım seni ama hayalimde canlandırdığım gibi değilmiş. Takibe devam :)
merhaba ödemeleri nasıl yapıyoruz,ptt ile kapıda ödeme yada ptt hesap numarasına ücreti yatırma olanağı var mı ? alternatifler nelerdir eft yada banka havale dışında ?