Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbisenin bedeni ne canim. Bide ikisi en son kac olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3-Asos marka arkası dekolteli gece mavisi elbise: hiç kullanılmadı fiyat:25 tl (36 ve 38 bedene uygun)
Alabilir miyim acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ürünleri çok beğendim 34 bedenim, gözden kaçırdığım yoksa hiçbiri olamıyor maalesef... yine de beğenimi dile getireyim dedim:)
İlk eklediğim birçok ürünüm 34 bedene uyumlu epey küçükler zaten o yüzden satılmadılar beğenilmelerine rağmen :) sen beğendiğin birşey olursa alıntıla ben sana olup olmıycağını söylerim canım
Hemen bakıyorum:)
Eki Görüntüle 1054123 Eki Görüntüle 1054122 Eki Görüntüle 1054121 Eki Görüntüle 1054120 Eki Görüntüle 1054124
1-bagdat cad.dekamere butikten turuncu boyundan baglı üst:1 kez kullanıldı.fiyat: 15 tl(36 beden)
2-bagdat cad.dekamere butikten sarı pul işlemeli sarı üst: 1-2 kez kullanıldı fiyat: 15 tl(36 beden)
3-Koton kareli mavi-beyazlı straplez elbise: sanırım ya 1 kez ya da hiç kullanılmadı emin değilim.fiyat:20 tl (36 beden)
4-ingiltere Boohoodan alınma beyaz dantelli üst: hiç kullanılmadı etiketi üzerinde fiyat:20 tl (36 beden)
5-stradivarius pudra blazer ceket: etiketi sökülmüş amcak hiç kullanılmadı fiyat:20 tl (36 beden)
Veeee bitti ürünlerim satılana kadar başka ürün yokkk :))
Buradaki pudra ceket duruyor mu? Duruyorsa uygun bir zamanınızda iki omuz arasını ölçer misiniz 34 bedenim ama omuzlarda problem yaşıyorum da:)
Malesef o ceket satıldı
Omzunuz mu dar?
Evet maalesef:)