Bebek İkinci El 3-6 ay Carter's setler

• Konu Sahibi Konu Sahibi JASPE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
363
biz çok severek kullandık. Yeni alacak kişi de aynı keyifle giydirecektir. Renkleri, kumaş kalitesiyle çok beğeneceğiniz 4 adet set.
Hepsi 3-6 ay içindir. Hepsini alıranız 45 TL. Tek set fiyatı 15 TL.dir.

hepsi birbiriden güzel ve ciciler ,ama bize küçük gelir.keşke 12-18 ay arası olsaydı, hiç kaçırmazdım.alana hayırlı olsun

4ü 40 tl olursa talibim kızım için teyzesi

Son düzenleme:
4ü 40 tl olursa talibim kızım için teyzesi

canım en son yazdığına cevap yazdım ama posta kutun dolmuş. Buradan da cvp yazayım. setleri sana ayırıyorum. Sen eft yapcağın zaman ben de ptt ye veririm ürünleri.

bu arada daha doğum yapmamışsın sanırım. 0-3 ay kıyafetler de var ilanlarımda. Açtığım konulardan bak istersen. Ayrıca emzirme önlüğü, kundak, sevi bebe ana kucağı bel desteği gibi kullanışlı ürünler de var. Onlara da göz atmanı tavsiye ederim. Fiyatlarında bişeyler yaparım, sen işine yarayıp yaramayacağına bak, gerisi kolay :)

Allahim bayildim yaa cok guzeller..jaspecim yazmadan gecemedim..zevkine hayran kaldim..ve cicilerimizi dort gozle bekliyorum..

:)) canım çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…