Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
biz çok severek kullandık. Yeni alacak kişi de aynı keyifle giydirecektir. Renkleri, kumaş kalitesiyle çok beğeneceğiniz 4 adet set. Hepsi 3-6 ay içindir. Hepsini alıranız 45 TL. Tek set fiyatı 15 TL.dir.
canım en son yazdığına cevap yazdım ama posta kutun dolmuş. Buradan da cvp yazayım. setleri sana ayırıyorum. Sen eft yapcağın zaman ben de ptt ye veririm ürünleri.
bu arada daha doğum yapmamışsın sanırım. 0-3 ay kıyafetler de var ilanlarımda. Açtığım konulardan bak istersen. Ayrıca emzirme önlüğü, kundak, sevi bebe ana kucağı bel desteği gibi kullanışlı ürünler de var. Onlara da göz atmanı tavsiye ederim. Fiyatlarında bişeyler yaparım, sen işine yarayıp yaramayacağına bak, gerisi kolay :)
biz çok severek kullandık. Yeni alacak kişi de aynı keyifle giydirecektir. Renkleri, kumaş kalitesiyle çok beğeneceğiniz 4 adet set. Hepsi 3-6 ay içindir. Hepsini alıranız 45 TL. Tek set fiyatı 15 TL.dir.